goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Flexibele snelle service bij het maken van een \'spoed\'-afspraak.\r\nWat verwarring omtrent een \'storing\' maar uiteindelijk vlot uit de wereld geholpen. Prima airco service en apk en ik kreeg mijn auto \'schoon\' terug. Fijn!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant van Vreman sinds 2014. Sindsdien louter positieven ervaringen gehad! Beveel dit bedrijf dan ook van harte aan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf via het niet meer bestaande CARSOM ben ik in contact gekomen met Garage Vreman. Vanaf 1981 verstokt Citroen rijder altijd de dealer bezocht. Voor apk en kleine beurten daarna Vreman .: er gaat een wereld voor je open.\r\nDeskundig, vriendelijk, prijstechnisch aantrekkelijk. kortom een aanrader met hoog nivo. Een nieuwe overrompelende vestiging maakt een heel betrouwbare indruk: hier zijn een ondernemer en partner actief, die heel goed weten waar ze mee bezig zijn . Deze succes-story kent zijn weerga niet. Mede door het toevallig lezen van een aantal klantenbeoordelingen ben ik tot deze ontboezemingen gekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfecte ervaring ! \r\nKwaliteit & klant vriendelijkheid Top !

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je kunt ten alle tijden bellen en vaak ook meteen geholpen worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was hier voor de eerste keer,en ik ben heel erg netjes ontvangen en geholpen. Mijn auto moest voor een apk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig fijn bedrijf. Eerlijke behandeling. Afspraken worden altijd nagekomen. In geval van nood (mbt auto natuurlijk) staan ze onmiddellijk voor je klaar. Kleine mankementen eorden direct opgelost.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top geregeld allemaal. APK laten doen, auto nog gewassen ook, klasse terugmelding dat deze gereed was en opgehaald kon worden.\r\nMeer dan tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je kan er altijd terecht en zorgen door ervaring, kennis en deskundigheid altijd voor een oplossing

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel geholpen, kon zelfs dezelfde terecht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correcte, vlotte behandeling. Goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk te woord gestaan en professioneel geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service en snel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Werd geholpen door Sander.Komt betrouwbaar en service verleend over. Nam de tijd voor je. Gingen na de koop met een goed gevoel weg. Heb dit niet altijd mogen meemaken. De tijd zal het ons leren maar voor nu ben ik zeer tevreden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en goed bedrijf

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wederom super service. Bedankt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een fijne betrouwbare relatie, goede service en vakbekwaam. maar ook tijd voor een praatje of een grapje . garage voor de hele familie !!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk,vriendelijk en geweldige service.\r\nOok belangrijk:niet te duur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrijft straalt een en al klantvriendelijkheid uit, heeft verder een goede service, zoals in mijn geval je naar huis brengen en ook weer komen ophalen. Ook was de klantvriendelijkheid van monteur ( Bobby ) grandioos.

Marconistraat 33

6902 PC Zevenaar

Over Auto Vreman

Bij AutoVreman vind je precies wat je zoekt. Al meer dan 15 jaar zijn wij hét adres in Zevenaar voor alle automerken. Je vindt bij ons een breed assortiment aan nieuwe en jong gebruikte auto’s en bedrijfswagens, waardoor we aan (bijna) iedere vraag kunnen voldoen. Zit jouw ideale auto er toch niet tussen? Dan doen we er alles aan om ‘m alsnog voor je te vinden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. We zetten in op topkwaliteit, de beste service en persoonlijk contact waar je echt wat aan hebt. Ons team van experts is er om je te ondersteunen bij het kiezen van de perfecte auto en de financiering die bij jou past. AutoVreman, jouw partner in autorijden in Zevenaar en ver daarbuiten.