perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij komen al jaren bij Auto Vreman voor het onderhoud aan onze auto. Dit vanwege het vertrouwen, het prettige persoonlijke contact en natuurlijk de goede prijs. Zeer aan te bevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top en goede service

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring mee,klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede garage, meedenkend, prima prijs/kwaliteit. Aandachtspuntje: bij betere communicatie naar klanten voorkom je onnodige ergernissen. Verder ga zo door!

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede afspraken kunnen maken, de reparaties zijn goed en vakkundig uitgevoerd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We steken het nooit onder stoelen of banken, wij zijn super tevreden over auto vreman! Het enige verbeter punt (je) zie ik in terugbel afspraken. Dus zaken waar wordt afgesproken dat er later op wordt terug gekomen. Dat gebeurt niet altijd. Verder top! Heel vriendelijk/behulpzaam personeel, prijs/kwaliteit goed, en service is echt perfect!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er wordt naar ons geluisterd....\r\nWe worden met alles goed geholpen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede afspraak, keurig aan offerte gehouden en onderdelenprijzen netjes en reëel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf voor de eerste keer geweest en zeer goed geholpen. Persoonlijk en snel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto bandenwissel en kleine beurt. Auto was ooknog gewassen. Een no nonsen garage. een heel mooie nieuwe garage. Pico bello.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Had gisteravond een kapotte uitlaat om 19.30 naar Rene gegaan auto is savonds nog gerepareed.Super service goede monteurs die met je mee denken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\n\"Passie voor het vak\" is merkbaar.....\r\nSuper service....en afspraak is afspraak !\r\nEr wordt oprecht meegedacht en naar de beste oplossing gezocht !\r\nEen topbedrijf....Dit maakte ik nog niet eerder mee !\r\nGa vooral door op deze voet !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service! Rene Vreman denkt altijd mee met de klant en verkoopt geen onzin en mooie praatjes. Betaalbare en betrouwbare garage die nog iets extra,s voor de klant doet zonder dit direct door te berekenen! Ons hele gezin brengt alle auto,s er voor de keuringen en reparaties ( 3 auto,s )\r\nVoor ons geen andere garage dan Vreman.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via een aanbeveling van een collega mijn camper daar in onderhoud gedaan. Maar door het persoonlijke contact, deskundigheid, service en eerlijke prijzen daar nu ook mijn auto in onderhoud gedaan.\r\nDeze garage denkt echt mee met de klant! Inmiddels nu ook via Auto Vreman een auto geimporteerd uit Duitsland.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service en afspraak is afspraak!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd tijd voor pers. contact , zeer goede aftersale.\r\nGewoon prettig en goed.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service. Niks is teveel gevraagd, Atijd vriendelijk. Top!!! Ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Had problemen met starten van de auto, was niet bekend bij Auto Vreman, maar op advies van een kennis daar naar toe gereden. Werd zonder afspraak direct geholpen, en al snel werd het probleem duidelijk. De accu. Goed advies gekregen, direct vervangen en getest voor een schappelijke prijs. Helemaal top, en problemen opgelost!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben diverse keren langs geweest voor een storing in de boordcomputer dit is geweldig opgelost zeer vakkundig en vriendelijke mensen Ik ben erg blij met auto Vreman

Marconistraat 33

6902 PC Zevenaar

Over Auto Vreman

Bij AutoVreman vind je precies wat je zoekt. Al meer dan 15 jaar zijn wij hét adres in Zevenaar voor alle automerken. Je vindt bij ons een breed assortiment aan nieuwe en jong gebruikte auto’s en bedrijfswagens, waardoor we aan (bijna) iedere vraag kunnen voldoen. Zit jouw ideale auto er toch niet tussen? Dan doen we er alles aan om ‘m alsnog voor je te vinden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. We zetten in op topkwaliteit, de beste service en persoonlijk contact waar je echt wat aan hebt. Ons team van experts is er om je te ondersteunen bij het kiezen van de perfecte auto en de financiering die bij jou past. AutoVreman, jouw partner in autorijden in Zevenaar en ver daarbuiten.