perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd behulpzaam en een super service.\r\nIk kom hier altijd voor kopen van een auto, reparaties tot aan de apk.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief en vakundig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig met een goede service. Meedenken met de klant.\r\nNa een reparatie of een keuring krijgen we de auto helemaal schoongemaakt afgeleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hardwerken bedrijf met een goedekennis van zaken ,en altijd bereid naar je teluisteren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een goede ervaring met Vreman. Problemen worden netjes opgelost als ze er zijn

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Is gewoon goed
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartstikke goed, fijne service en erg vriendelijke medewerkers! Een top bedrijf.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bandenwissel (winter naar zomerbanden).\r\n\r\nWel ok. Ik had wel 1,5 uur moeten wachten op de wissel. Had wel het gevoel dat de tijd sneller ging door vriendelijkheid personeel (bali-medewerkster)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reparaties worden goed beoordeeld en vlot verholpen. Kort durende reparaties zelfs direkt. Altijd het gevoel reeel en eerlijk te worden behandeld. Goede service en mentaliteit bij eigenaar en personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundig , klantvriendelijk, klantgericht bedrijf. Het is al 8 jaar onze vaste garage.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf. Eerlijk advies met een eerlijke prijs. En altijd in het belang van de klant handelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel bedrijf waar de klant koning is door een ongekend hoog service niveau.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakmanschap, kwaliteit, uitstekende service en klantgericht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service, luisteren goed naar het eventuele probleem en doen er iets mee.\r\nComplimenten, goede en positieve indruk van de \"kantoor\" - medewerkers.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is dat iedereen erg klantvriendelijk is. Ik ben altijd goed geholpen. Ze hebben mij nooit in de kou laten staan. Er is bijna altijd een oplossing voor elk problem.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed en betrouwbaar bedrijf, de service is top. klantvriendelijkheid is goed. al moet ik toch een klein puntje van kritiek geven soms iets te lang wachten maar dat wordt weer ruimschoots goed gemaakt door Rene\r\neen van de weinige vak garage waar ik netjes en goed wordt geholpen .ook wanneer je zo maar binnen komt vallen wordt er tijd voor je gemaakt om je probleem te verhelpen.\r\n\r\n\r\n

Marconistraat 33

6902 PC Zevenaar

Over Auto Vreman

Bij AutoVreman vind je precies wat je zoekt. Al meer dan 15 jaar zijn wij hét adres in Zevenaar voor alle automerken. Je vindt bij ons een breed assortiment aan nieuwe en jong gebruikte auto’s en bedrijfswagens, waardoor we aan (bijna) iedere vraag kunnen voldoen. Zit jouw ideale auto er toch niet tussen? Dan doen we er alles aan om ‘m alsnog voor je te vinden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. We zetten in op topkwaliteit, de beste service en persoonlijk contact waar je echt wat aan hebt. Ons team van experts is er om je te ondersteunen bij het kiezen van de perfecte auto en de financiering die bij jou past. AutoVreman, jouw partner in autorijden in Zevenaar en ver daarbuiten.