perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik word altijd naar behoren geholpen. Bij reparatie word netjes verklaard welke reparatie is voldaan en waarom. Zoals het hoort

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundigheid/prijs is zeer goed, ook flexibiliteit is zeer prettig. Het komt altijd goed, maar in het interne proces eea verbeterd worden. Zoals de receptie weet vaak niet de status uit de werkplaats, een tussentijdse tussenstand gedurende dag zou gewaardeerd worden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto Vreman is een bedrijf wat 100% met de klant meedenkt! Ze hebben een schitterend nieuw pand waar je hartelijk wordt ontvangen. Ze zijn zeer deskundig en René (de eigenaar) is een echte autoliefhebber en wil de beste service leveren voor zijn klanten.\r\nDat merk je doordat ze altijd de beste en goedkoopste oplossing zoeken voor een probleem met je auto! Dit alles voor een redelijke prijs, ook belangrijk!\r\nRené ga zo door!\r\n\r\nGroeten, Wim

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijne klantvriendelijk bedrijf. koffie staat altijd klaar ;) overleg is goed mogelijk en er word ook echt gehoord wat jij als klant zelf ook wilt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer netjes te woord gestaan en keurig afgehandeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede communicatie, kunnen goed improviseren, klantvriendelijk en prijsinteressant en afspraak is afspraak, dus zeer positief!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een autobedrijf waar service hoog aangeschreven staat.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb alleen maar goede ervaringen met auto vreman, ze helpen je meteen en ze kijken hoe ze je op de beste manier kunnen helpen en zoeken net zo lang door tot dat ze het probleem hebben gevonden, auto vreman ga zo door!\r\n\r\nBedankt voor alles wat jullie tot nu toe al hebben gedaan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prima service bij ongemak! Over het algemeen grote deskundigheid op gebied van storingen op elk gebied aan de auto. Klantvriendelijkheid is groot. Door de grote hoeveelheid reparaties en opdrachten kan een reparatie uitlopen of later gepland worden dan gehoopt. Dat is meer een luxe probleem en zegt mogelijk meer over de kennis en kwaliteit van het bedrijf, dan dat het een organisatorisch probleem is. De nieuwe bedrijfsruimte (en daarmee de capaciteit vergroting) is al een grote verbetering op dit gebied.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Auto Vreman heb ik in 2014 een geïmporteerde Golf Variant aangeschaft. Sindsdien louter zowel positieve als betrouwbare ervaringen gehad. Het bedrijf kan ik dan ook in vol vertrouwen aan anderen aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik waardeer het dat je weg gebracht kan worden zodat je zelf niet iets hoeft te regelen om naar het werk te komen. Helaas voor mij moest er veel gedaan worden aan mijn auto en daardoor was de auto niet klaar aan het einde van de dag. Ik kon gewoon een leenauto meekrijgen dus dat was perfect geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top!

Marconistraat 33

6902 PC Zevenaar

Over Auto Vreman

Bij AutoVreman vind je precies wat je zoekt. Al meer dan 15 jaar zijn wij hét adres in Zevenaar voor alle automerken. Je vindt bij ons een breed assortiment aan nieuwe en jong gebruikte auto’s en bedrijfswagens, waardoor we aan (bijna) iedere vraag kunnen voldoen. Zit jouw ideale auto er toch niet tussen? Dan doen we er alles aan om ‘m alsnog voor je te vinden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. We zetten in op topkwaliteit, de beste service en persoonlijk contact waar je echt wat aan hebt. Ons team van experts is er om je te ondersteunen bij het kiezen van de perfecte auto en de financiering die bij jou past. AutoVreman, jouw partner in autorijden in Zevenaar en ver daarbuiten.