goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf meedenkend bedrijf die naar oplossingen zoekt \r\ngoede ontvangst en snel geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zich wel goed .\r\nAlleen mogen jullie wel wat meer overleggen. \r\nKom voor een apk beurt .wordt de auto terug gebracht s\'avonds( tevens top service ) zitten er nieuwe voorbanden op. Zonder dat we het weten \r\nMet gevolg dat we een vlink rekening hebben. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en altijd vriendelihk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service,klantvriendelijk en deskundig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! fijne mensen in de omgang die goed met je mee denken, geen moeite is te veel. Ook de monteurs deskundig en vriendelijk, geweldig! nu een reparatie van koppeling en nog meer, niet leuk maar oké. \'s avonds om half 10 toch nog een bescheiden telefoontje met een mondelinge offerte met diverse opties. alles wordt geregeld daar gaan wij voor zorgen. Een dikke tien wel verdiend, bedankt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch bedrijf..\r\nHulpvaardig of je nu een auto van 20jaar oud hebt of een nieuwe!! 100% inzet..top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het prille begin bij dit bedrijf met onderhoud van onze auto\'s. Met alle veranderingen (groei stuipen)staat de service en klantgerichtheid op zeer hoog niveau.\r\nTevredenheid al om.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben al vanaf het prille begin klant bij Rene.\r\nHij doet altijd zijn best voor je, ook al rij je, zoals ik, in een goedkope tweede-hands auto.\r\nVakmanschap, service en klantvriendelijkheid zijn hartstikke goed. Prijzen zijn meer dan redelijk.\r\nPetje af voor dit bedrijf, \r\nGa zo door mannen en.. niet te vergeten ook de dames.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds dag een al klant bij René en Fanny.Er zijn altijd wel puntjes die verbeterd kunnen worden,maar daardoor is auto Vreeman juist zo gegroeid,en groeien ze nog steeds,en omdat er geluisterd wordt naar de klant, is de service goed en de prijs kwaliteit verhouding ook ,wat niet onbelangrijk is.\r\nVreman en zijn team hebben een zeer hoog aanpassings vermogen als het gaat om de tevredenheid van zijn klanten. Ik kan alleen maar zeggen ,ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 5 jaar klant bij deze geweldige garage. Geen moeite is teveel en er wordt altijd naar een passende oplossing gezocht en gevonden. Soms moet je even wachten, maar dat is het waard, geduld is immers een schone zaak. Nette prijzen en fijne monteurs. dikke pluim voor jullie allen, ga zo door. Groet Fam. Jacobs Lobith\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfecte service, klantvriendelijk en scherp geprijsd.\r\nWaar wordt je zonder afspraak gelijk geholpen, krijg je een leenautomgratis mee en wordt je auto netjes gewassen weer afgeleverd juist bij Vreman top!!!\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service\r\nVriendelijke telefoniste

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd KLANT en OPLOSSINGSgericht.!!!!!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goede service\r\nen vriendelijke benadering

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel en professioneel.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, vakmensen die altijd klaar staan wanneer het nodig is. Ze doen net iets meer dan een ander en dat maakt het verschil.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Recent een gebruikte auto aangeschaft bij Auto Vreman. Over het algemeen zijn we meer dan tevreden over Auto Vreman en blijven we hier voorlopig klant. De enige opmerking is dat er in het aankoopproces meerdere malen beloftes zijn gedaan over wanneer we gebeld zouden worden en dat die niet nagekomen werden en we zelf er achteraan hebben moeten zitten. Zo zijn we gebeld dat er een auto aan zat te komen en zouden we gebeld worden wanneer er meer nieuws zou zijn. Dit gebeurde niet. Toen we ons besluit hadden genomen, zouden we gebeld worden wanneer de auto afgeleverd zou worden, dit gebeurde ook niet. Iets meer de beloftes nakomen of de verwachtingen juist managen en het zou aan alle kanten een 10 zijn.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over de werkzaamheden, het personeel en de wijze waarop de zaken worden afgehandeld, nu en in het verleden.\r\nMet staat altijd klaar met raad en daad!

Marconistraat 33

6902 PC Zevenaar

Over Auto Vreman

Bij AutoVreman vind je precies wat je zoekt. Al meer dan 15 jaar zijn wij hét adres in Zevenaar voor alle automerken. Je vindt bij ons een breed assortiment aan nieuwe en jong gebruikte auto’s en bedrijfswagens, waardoor we aan (bijna) iedere vraag kunnen voldoen. Zit jouw ideale auto er toch niet tussen? Dan doen we er alles aan om ‘m alsnog voor je te vinden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. We zetten in op topkwaliteit, de beste service en persoonlijk contact waar je echt wat aan hebt. Ons team van experts is er om je te ondersteunen bij het kiezen van de perfecte auto en de financiering die bij jou past. AutoVreman, jouw partner in autorijden in Zevenaar en ver daarbuiten.