perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf helemaal tevreden .Service super ontzettend klant vriendelijk. fijne garage .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima. goede service. open communicatie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar en degelijk autobedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf werken goed en snel. duidelijk en vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlot geholpen, vriendelijk personerl

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en professionele service voor een eerlijke prijs. Uitleg over de problemen die de auto had was ook duidelijk, en met de auto op de brug kon ik dit zien.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf banden wissel uitgevoerd

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief. Snel geholpen.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Momenteel alleen 1 x per jaar controleonderhoudsbeurt aan de Peugeot 2008. \r\nVoorheen eveneens mijn camper in onderhoud gehad. Ik was daar zeer tevreden over.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sevice zoals altijd helemaal super. Snel geregeld en goed.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede service. Klantvriendelijk en meedenkend.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf via Harry Stam zijn mijn auto,s bij Auto Vreman APK gekeurd.Na het overlijden van Harry,en het lezen van de overlijdensadvertentie van Auto Vreman,heb ik me als klant bij U aangemeld,waar ik tot nogtoe geen spijt van heb.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede organisatie van werkzaamheden. Afspraak werd per mail bevestigd en de dag voor de afspraak nog een appje als reminder. Wel handig om ook het tijdstip te vermelden in de mail en de app.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijk personeel, vooral Sandra van receptie is erg vriendelijk en klantgericht.\r\nDe reparaties worden snel en deskundig door de werkplaats uitgevoerd.\r\nEventuele oplossingen zijn altijd bespreekbasr en prijs kwaliteits verhouding is bovengemiddeld.\r\nIk ben via mijn zoon met auto Vreman in contact gekomen en heb hier geen moment spijt van gehad: wat n geweldige garage.\r\nAuto Vreman zou ik zeer zeker aan iedereen aanbevelen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, correct en duidelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service en altijd bereid om problemen goed/naar tevredenheid op te lossen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, plezierig je wordt er gewaardeerd als klant.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk

Marconistraat 33

6902 PC Zevenaar

Over Auto Vreman

Bij AutoVreman vind je precies wat je zoekt. Al meer dan 15 jaar zijn wij hét adres in Zevenaar voor alle automerken. Je vindt bij ons een breed assortiment aan nieuwe en jong gebruikte auto’s en bedrijfswagens, waardoor we aan (bijna) iedere vraag kunnen voldoen. Zit jouw ideale auto er toch niet tussen? Dan doen we er alles aan om ‘m alsnog voor je te vinden. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. We zetten in op topkwaliteit, de beste service en persoonlijk contact waar je echt wat aan hebt. Ons team van experts is er om je te ondersteunen bij het kiezen van de perfecte auto en de financiering die bij jou past. AutoVreman, jouw partner in autorijden in Zevenaar en ver daarbuiten.