Zorgvuldig en correct verwerkt.

Vriendelijke mensen in een woord ga zo door.

goede service

Prima geholpen en duidelijke uitleg!

Duidelijke en vriendelijke uitleg van van de gevonden gebreken en uitgevoerde oplossing en reparatie!

Wederom uitstekend geregeld

Alles volgens plan en calculatie vooraf. Geen verassingen en goed werk.

uitstekende service en klantvriendelijk personeel

uitstekende service en klantvriendelijk personeel

Professionele dienstverlening

Klantgericht, doen wat ze zeggen en je wordt goed en snel geholpen.

Eerlijk, duidelijk en betrokken

Ik werd op een goede manier geholpen bij de aankoop van een occasion. De verkoper vertelde waar ik op kon rekenen. Duidelijk en een betrokken houding

Zeer tevreden! Serieus genomen als klant. Prettig bedrijf

Ben erg tevreden met mijn aankoop en de moeilijkheid tot inruil. Voel me als klant gehoord en gezien. Prettig contact, zowel telefonisch als in de zaak. Mocht ik weer een auto nodig hebben dan ga ik eerst bij die bedrijf op de website kijken.

Lege band

Auto had een lege band. Auto werd keurig opgehaald en weer thuis gebracht tijdens onze vakantie. Dikke prima!

Een goede werkplaats met vriendelijke mensen

Kom al jaren bij Olijnsma en dat bevalt prima. De service is top, altijd vervangend vervoer. Kom niet uit de buurt maar rij er graag naartoe.

zeer klantvriendelijk

wij zijn gastvrij ontvangen en werden zeer klantvriendelijk en kundig geholpen.

Tot nu toe perfect.

Tot nu toe perfect.

Vakmensen leveren goed werk

Goede service en een fijn en professioneel team!

Goede service en een fijn en professioneel team!

Prima service!

Vriendelijk en vakkundig personeel. Zeer tevreden

Prettige en vriendelijke behandeling,goed overleg met de monteur

Vlotte en vriendelijke service

Vlotte en vriendelijke service

goede informatie

Service staat op 1 !!

Bij afspreken word met mij meegedacht. Reparatie keurig uitgevoerd, na controleren bellen ze mij even op wat er gebeuren moet zodat ik op de hoogte blijf. Heel netjes altijd weer!

Geweldig!

Wat moet ik daar nog aan toevoegen?

Autohuur prima geregeld

Het huren van een auto was prima geregeld.

Je bent een mens

Goede inruil prijs ontvangen voor onze oude auto. Een verkoper die zich kwetsbaar durft op te stellen. Ik beveel het bedrijf aan

positief meedenkend.

Zie hierboven

Betrokken en vriendelijk

Fijn contact, een meedenkende medewerker, flexibele snelle hulp.

Uitstekend.

Goede service en klantvriendlijkheid