Super klantvriendelijk en eerlijk advies

Wij hebben op 8 mei een occasion gekocht bij Auto Olijnsma. We kregen goed advies en wat ook fijn was, er werd geen druk gezet. Voordat hij gebracht werd, had hij eerst een poetsbeurt gehad. So far so good!

Mijn ervaring is goed, service is prima en correcte afhandeling van onderhoud auto.

Prettig contact, vlot geregeld!

In de online showroom zagen wij precies de Renault Zoe waar we naar op zoek waren. Een proefrit aan huis was snel geregeld en zelfs zodanig dat de auto direct zou kunnen blijven als deze zou bevallen. Inruil was dan ook mogelijk, waarbij er zeker ruime was voor onderhandeling over het inruilbedrag. Het contact verliep erg prettig (zowel telefonisch als via Whatsapp) en vragen werden duidelijk, concreet en snel beantwoord. Nog geen week later is de Zoe ons eigendom; we hopen op veel plezierige fossielvrije kilometers!

Helemaal super!

Mijn ervaring met auto Olijnsma en dan met name Hielke-Jan is helemaal top. Echt een hele goede service waar jullie als bedrijf trots op kunnen zijn!

Rijdt weer perfect.

toppie

Soms moet je je geen zorgen maken, niets afvragen en niet twijfelen, maar gewoon vertrouwen dat dingen goed zullen komen.

Snel, correct en persoonlijk

Zie hierboven.

Klantvriendelijk, snel geholpen, vervangend vervoer

Eerst een offerte laten opmaken aangaande de kosten. De kosten vielen reuze mee. Daarop een afspraak gemaakt. Binnen een dag de auto weer tiptop. Vervangend vervoer gekregen. Uitstekende service en goede klantvriendelijkheid.

Degelijk en duidelijk

Ik had mogeljik interess; plezierig mailcontact en afspraak snel gepland. Koop was snel rond. Plezierig contact, ook in de afhandeling.

Goede communicatie

Mijn auto moest voor een apk en kleine beurt. Over de gevonden problemen werd goed gecommuniceerd wat de kosten zouden zijn, waarom het nodig was en hoe lang het zou duren. Daar hou ik van, open, duidelijk en eerlijk.

Prima voorlichting over wat er uitgevoerd moet worden aan de auto.

Wij ( mijn vrouw en ikzelf) hebben de ervaring is dat de benodigde reparaties en onderhoud van onze auto's prima zijn uitgevoerd en bij het terugrijden naar huis is het verschil met de situatie voor de beurten merkbaar verbeterd.

Goed geholpen bij het kopen van mijn auto

Eerlijke en nette prijs gekregen voor de inruilauto. Daarbij goed handel kunnen doen rondom het afleveren. Werd niet lastig gedaan over het uitvoeren van een beurt e.d. Alles naar behoren uitgevoerd.

Snel, vriendelijk en betrouwbaar.

Snelle service en de reparaties worden goed uitgevoerd. Vriendelijk en correct in het contact.

Prima uitleg en ruim voldoende tijd genomen toen we de auto uitzochten en kochten

Vakmanschap met oog voor de klant

Ik kom inmiddels een jaar of drie bij Auto Olijnsma voor mijn onderhoud en ben nog nooit teleurgesteld! Vriendelijk, vakbekwaam, goede prijzen en waar nodig vooraf overleg over de reparaties. Vandaag een APK en grote beurt uit laten voeren en wederom zeer tevreden, leenauto meegekregen om de dag door te komen en einde middag mijn eigen auto weer opgehaald. Mijn auto stond al gewassen en onderhouden klaar, leenauto ingeleverd, nog snel even een praatje gemaakt met de bedrijfsleider en met een voldaan gevoel weer naar huis. Bedankt dame en heren en tot de volgende keer!

Uitstekende service, goede kwaliteit/prijs en denken met je mee

Ik ben zeer tevreden over de service van Auto Olijnsma. Boeken gaat makkelijk, afspraken worden nagekomen en ze denken met je mee. Bellen je als dingen anders uitpakken of je krijgt de keuze welke kwaliteit onderdelen je wil. Krijg altijd goede prijs. Kortom; dik tevreden. Echte aanrader.

Prima auto

Wij zijn zeer tevreden met onze auto.

Goede service ,altijd vriendelijk

Top!

Open en eerlijke manier van zaken doen! Mensen denken met je mee en hebben oog voor detail!

Goede snelle service!

Op korte termijn kon ik langs komen om een diagnose te laten stellen. Conclusie was dat er een reparatie uitgevoerd moest worden. Dat kon de volgende dag al en ik kreeg een zeer goede leenauto mee, Mini Cooper. Ik hoefde deze alleen af te tanken. Er werden verder geen kosten in rekening gebracht. Nadat de reparatie was uitgevoerd werd uit serviceoogpunt het oliepijl gecontroleerd. Die bleek te hoog waaruit mogelijk een defect zou kunnen blijken. Na overleg is een diagnose gesteld en hieruit bleek geen defect, mogelijk te veel olie toegepast bij de vorige beurt die bij een andere garage is uitgevoerd. Kortom een kundige en zeer servicegericht verlenende garage. Wat mij betreft een échte Volvo specialist.

Zie hieronder.

Mijn ervaring met Auto Olijnsma is prima. Vriendelijke ontvangst en goede uitvoering van de werkzaamheden.

Sympathieke mensen, mooie producten en snelle levering

We zijn erg tevreden en we hopen dat de bus net zo goed zal gaan bevallen als dat het verkoop- en leveringsproces gegaan is.

Zeer goede bejegening en correcte afhandeling

Zie boven

Duidelijk contact en eerlijk personeel

Ik heb mijn auto die bij hun reeds bekend is, langsgebracht voor de APK. Kreeg dezelfde dag nog een telefoontje over de kosten en reparaties en de dag erop was hij klaar. Duidelijke informatie en personeel dat met je mee denkt.

Gewoon uitstekend

Tijd vriendelijk en klant gerichte bediening

Canterlandseweg 5

9061BX Gytsjerk