Persoonlijke benadering en prima service!

Persoonlijke benadering en prima service!

Betrouwbare en vriendelijke deskundige.

Zowel bij de aankoop van een auto als tijdens het serviceproces een partner waar je op aankunt. Van een vriendelijk en open gesprek tot een praktische en eerlijke oplossing.

zeer goed cen betrouwbaar

Zeer vakkundig personeel komen hun afspraken na Staan altijd voor u klaar ook voor een praatje betrouwbaar

Gewoon een top bedrijf. Ze doen niets zonder iets te laten weten. Kom hier al jaren lang

Super geweldig

Altijd geweldige service!!

Komen afspraken na. Normale reparatieprijzen en goed en deskundige medewerkers. Vriendelijke en duidelijke medewerk(st)ers.

Nakomen afspraken en vlotte service

Bij Autobedrijf Zegers komen ze hun afspraken na en bieden ze een vlotte en vriendelijke service.

Snelle afspraken en is er iets met de auto wordt het snel opgelost.

Goede bedrijfsvoering en luistert naar de klant

Bij pech goed geholpen!

Goedbezig.nl

Snelle en goede service

Altijd goed en snel.

Snel geholpen

Ondanks de drukte snel geholpen

Snelle en goede service.

Altijd direct en correct behandeld

Goede service en behandeling

Snelle service

Dezelfde dag geholden als het nodig is, anders netjes op afspraak.

Altijd snelle dienstverlening en betrouwbaar

Altijd snelle dienstverlening en betrouwbaar

Bij zoektocht naar andere auto wordt een afgewogen besluit genomen.

geen opmerkingen

Correct en snel

Zijn uitermate vriendelijk en service gericht , naast de algoritme speelt de mens een grote rol.

Wederom prima geholpen.

Wij komen al jaren bij André. Netjes, transparant en goed geholpen. We blijven terug komen!

Helaas, de kwaliteit en kosten zijn niet in mijn verwachtingen.

Ik heb inmiddels meerdere keren met verschillende auto’s gebruikgemaakt van de garage, maar telkens viel de service tegen. De kwaliteit van het werk was niet consistent en de kosten stonden niet in verhouding tot wat er geleverd werd. Jammer, want ik had gehoopt op een betrouwbaardere ervaring.

Prima naar mijn zin daar lekker koffie goede service

Zie boven

Klantvriendelijk en transparant

Klantvriendelijk en transparant

Goed bedrijf

Snel en goed afgehandeld.

Lepelstraat 25 A

5845BK Sint anthonis