goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede prijs kwaliteitsverhouding\r\nnetjes geholpen en erg tevreden met mijn auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De contacten met de eigenaren en alle andere medewerkers van dit bedrijf hebben we als zeer prettig ervaren. Vriendelijk en correct.\r\nDe aankoop was op basis van wederzijds vertrouwen snel geregeld en de service daarna is snel en deskundig.\r\n\r\nWij kunnen dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.\r\nAls onze andere auto moet worden vervangen, komen we zeker terug.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wat een leuk bedrijf!\r\ngeen opdringerige verkopers, \r\nik kreeg alle vrijheid om de auto waar mijn interesse naar uit ging te bewonderen.\r\nNa alles besproken te hebben mocht ik een testrit maken.\r\nNadat deze ook goed was alles op papier gezet. Nu rijdt ik al een week met plezier in mijn golf! en kom hier in de toekomst zeker terug!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben keurig geholpen bij de aanschaf van Suzuki Swift Sport 1.6.\r\nDe vervanging van een stootrubber heeft woensdag plaatsgevonden, het was met een kwartiertje gepiept, de auto rijdt nu helemaal goed. Complimenten hiervoor.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een topper van een bedrijf! Als je een leuke auto wilt hebben vraag dan naar Dennis! Als hij je net zo helpt als bij mij dan kan je dag niet meer stuk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig zaken gedaan met deze verkoper, had wel wat meer voor me inruilauto willen krijgen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij dit bedrijf heb ik een gebruikte auto gekocht.\r\nDaarbij ben ik prima geholpen en heb, voor zo ver ik dat nu kan beoordelen, een fantastische auto aangeschaft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij de aanschaf van een occasion zijn wij heel goed en heel vriendelijk geholpen. Alleen vond ik het minder bij de ophaal van onze auto, omdat we door de drukte niet echt te woord werden gestaan. We kregen onze sleutels en moesten alles zelfs uitpluizen. Tijd voor vragen was er niet ,omdat er klanten waren. Jammer, want mijn eerste indruk was zeker een 10

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en een prima auto gekocht.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een Skoda Octavia aangeschaft. Bij de aflevering bleken een aantal zaken niet goed te zijn afgehandeld. Autoradio (heb ik zelf voorgesteld dat mijn oude overgezet mocht worden) Bodemplaat die nog los zat. De bodemplaat is direct vast gezet met een aantal tie rips omdat de bodemplaat zelf te ver beschadigd was. Hierover heb ik geen contact meer gehad en ik had wel verwacht dat de garagehouder dit nog zou corrigeren. Verder ben ik redelijk tevreden over de afhandeling.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf bedrijf werkte netjes en kwam de afspraken na, compliment

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ruime keuze uit veel auto\'s zowel in lagere als hogere prijsklasses. Ik heb hier mijn Opel Corsa gekocht op 30-05 en nog geen enkel probleem mee gehad. Bij het proefritje stonk de auto nogal van binnen dit kwam door het interieurfilter van de auto. Ook al was er al een prijs afgesproken, er werd kosteloos een nieuwe besteld en gemonteerd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij M.C Auto ongeveer 3 weken geleden een Smart MHD gekocht en ben echt super tevreden! Ben echt super vriendelijk geholpen door een goud eerlijke verkoper.. Dit bedrijf zal ik dan ook zeker aanraden en zal daar zeker weer terug komen wanneer ik een andere auto zou willen. Wou ik even kwijt :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Begin april voor de tweede keer een auto bij MC Auto Royal gekocht. En ook deze keer ben ik tevreden. Een eerlijke auto,tegen een goede prijs. Bij de koop geregeld dat een navigatiesysteem ingebouwd zou worden. Buiten de schuld van Auto Royal om,loopt de levering van het systeem niet helemaal zoals gepland.De leverende partij laat het helemaal afweten en levert een zeer slechte service. Ondanks dat het eigenlijk niet hun fout is,zijn Chantal en Mo ermee aan de slag gegaan. SERVICE met hoofdletters dus. Prima !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op aanraden van een collega langs dit bedrijf gegaan.\r\nEerste indruk was goed, werd vriendelijk geholpen, en ook de afwikkeling was netjes in orde. Ben dan ook tevreden met mijn aankoop.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn netjes geholpen. Ik werd op het station opgehaald bij het ophalen van de auto. Ik was op zaterdag middag aan de late kant, waardoor zij de auto alvast op naam hebben gezet, voordat de betaling helemaal rond was. Dit om te voorkomen dat om 17:00 uur de RDW dichtgaat (belachelijk).Kortom, ik voelde me als klant echt koning.\r\nAanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet terecht gekomen bij dit auto bedrijf voor een Audi a4 diesel bj 2009. Prima uit ziende auto met zeer weinig km tegen scherpe prijs. Duidelijke uitleg van de verkoper over de auto. Erg vriendelijk geholpen. Er zat een stuur in waar van het leer aan het los laten was. De verkoper heeft voor mij een nieuw stuur geregeld voor weinig. Erg blij met de auto en zeker met omgaan met ons als klacht. De 200 km rijden vanaf ons huis was zeker de moeite waar.\r\nEen aanrader is dit bedrijf zeker.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een hele goede ervaring. We zijn heel klantvriendelijk geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en je voelt je gelijk op je gemak. Een mentaliteit van doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. En daar houden wij van.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een tijd op zoek te zijn op internet kwamen we een auto tegen die te mooi leek om waar te zijn. De combinatie van bouwjaar, kilometerstand en opties voor zo een lage prijs! Gelijk een belletje gepleegd en een afspraak gemaakt om de auto te bezichtigen, toen we daar aan kwamen troffen wij een hele mooie pand aan met meerdere luxe auto\'s. Nadat we ons binnen hadden gemeld kregen we de sleutel van de auto zodat we op onze gemak de auto konden bekijken. Na de bezichtiging gingen we eerst onderhandelen over de auto die we wilden inruilen en nadat we tot elkaar kwamen maakten we een proefrit met de auto. De auto reed naar behoren, dus we besloten om de deal rond te maken en de auto aan te schaffen. De afspraken die we hadden werden netjes op papier gezet en een week later mochten we de auto ophalen en alles wat was afgesproken werd netjes nagekomen. Nu, 5 weken later rijden we nog steeds heel tevreden en probleemloos in onze nieuwe auto. De manier waarop MC auto royal zaken doet is heel positief, ze zijn erg klantvriendelijk en verlenen prima service. Niets meer dan lof voor MC auto royal en hun personeel!

Raadhuislaan 27

1613 KR Grootebroek