goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nieuwe auto gekocht, uitgebreid de tijd voor ons en kregen alle tijd voor een proefrit. Goede inruil en eerlijke prijzen zowel qua inruil als te koop staande auto`s. Was wat vergeten in de oude auto, ontving een mailtje en alles word opgestuurd, geen enkele moeite.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne afhandeling van zaken, vriendelijke verkopers en een leuke papegaai, weer eens wat anders dan een waakhond!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie Audi A3 aangeschaft in November vorig jaar. Tot nu toe zeer tevreden en kom hier in de toekomst zeker terug!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels alweer mijn derde auto aangeschaft bij MC Auto Royal. En wederom naar tevredenheid. Niet alleen voor wat betreft de auto ben ik tevreden,maar zeker ook vanwege hoe het aankoopproces is gegaan en de geboden service.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima autobedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk personeel, scherpe prijzen, aparte benadering van auto verkoop. \r\ndit bedrijf stelt zich niet ten doel om de hele dag sleutels te overhandigen aan iedereen die maar een proefritje maken wil.\r\nals je serieus geïnteresseerd bent, dan eerst onderhandelen. wanneer je het (in hoofdlijnen) met elkaar eens bent, dan proefrit maken en auto ervaren. gelijk hebben ze!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een aantal maanden geleden een mooie auto bij ze gekocht, bomvol opties en een lage kilometerstand. Scherp geprijsd en goed geholpen door vriendelijk personeel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service aardige mensen en alles goed geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een gebruikte auto gekocht. Goede prijs en prettig geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer net bedrijf, vriendelijk personeel en eerlijke gang van zaken

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klantvriendelijk, fijn behandeld en alles snel geregeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heeft een hele goede klantenservice. Had onlangs een VW Golf 5 gekocht.\r\nDe accu en de verwarming deed het niet meer, heb toen een nieuwe van ze gekregen. Zonder extra kosten.\r\nTop Service!!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf MC Royal is wat mij betreft een eerlijk en betrouwbare partner voor aanschaf van een occasion. de eigenaar stelt de klant centraal dmv afspraak is afspraak. heb zelf onlangs een mooie 335D bj 2007 aangeschaft en ben zeer tevreden over de auto en de levering. na aanschaf bleek de auto had de auto een paar kleine ongemakken , bv wat trillen van de wielen. de ongemakken zijn na gezamenlijk overleg naar tevredenheid verholpen..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In september een passat CC gekocht; diesel met lage kilometerstand. Prijs - kwaliteitsverhouding en de service is meer dan prima.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met mc Royal kon niet beter! Hele mooie BMW 1 serie gekocht. Alles was netjes in orde en niets was teveel gevraagd!! Alles netjes kunne regelen met de eigenaren. Super blij met mijn nieuwe aanschaf en wil mc auto Royal graag bedanken voor alles! Mij zien jullie weer terug. Maar dat weten ze wel haha.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met veel plezier zaken gedaan met deze mensen. En heb ook nog steeds veel plezier van de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Begin deze maand een auto bij ze gekocht.\r\nService van eerste contact tot uiteindelijke koop was goed. Kon voor alles bij ze terecht als ik nog wat vragen had.\r\nNa de koop ontdekten we een gaatje in het dak (van een 2e antenne). Ik belde ze op en kon gelijk langs komen en er werd voor niks een dopje in geplaatst en het ziet er goed uit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf This was my first experience of purchasing a car in Netherlands. They were quite helpful in helping me understanding the procedures and very courteous in all the interactions. I would recommend them certainly to someone else also. Hope the car also stays fine.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk bedrijf, aardige mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedrijf werkt netjes en ze komen de afspraken altijd na.

Raadhuislaan 27

1613 KR Grootebroek