goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto daar gekocht fantastisch geholpen goede voorlichting en prima service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed bedrijf goed geholpen dankjewel MC auto Royal

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eigenlijk altijd top. Zeer te spreken over Ralph en over het team van auto-techneuten. Personeel vriendelijk, prijsjes vriendelijk.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfecte Service!\r\nSuper kwaliteit!\r\n\r\nHeel net bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Topservice houden zo mannen!!!\r\nVaste klant erbij!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk meedenkend personeel, doen veel moeite voor je

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service, duidelijke uitleg en betaalbare prijzen!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer enthousiast over MC Auto Royal! Ik zag op de factuur die ik kreeg vanwege een nieuw filter en olie dat ook door jullie garage belangeloos het koelvloeistofpeil almede de druk van de banden is gecontroleerd zonder dat ik dat had gevraagd! Dit voelt goed en schept vertrouwen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf. vriendelijke mensen, goede service\r\n en altijd bereid mee te denken met de klant.\r\nLeveren kwaliteit en zijn eerlijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een jaar geleden hier een BMW 1-serie gekocht. Een wat bijzondere auto, maar werd heel netjes verzorgd. Werden goed te woord gestaan, goede afspraken gemaakt en netjes afgehandeld. APK, grote beurt en technische controle kregen we erbij, omdat we 2 auto\'s kochten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goed en betrouwbare garage klantvriendelijk goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goeie ervaring, omdat het een erg vriendelijk en eerlijk bedrijf is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer warm bedrijf waar je gastvrij word ontvangen ,\r\nen niet wordt opgedrongen om een besluit te nemen over een eventuele koop

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf altijd goede service

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prachtige range rover evoque aangekocht. Heel tevreden over de gang van zaken en nette afwikkeling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Superbedrijf op superlocatie met supermedewerkers en prachtige voertuigen. Wat een service en aandacht voor het individu niet normaal meer in deze tijd. En....... ik ben niet de enigste die er zo over denkt collega\'s vrienden en kennissen die hier een auto hebben gekocht zijn allemaal unaniem in hun bijna ongeloofwaardige enthousiasme. MCautoroyal ga zo door en dan wordt jullie succes nog groter als dat het nu al is. Bedankt voor alles! Harry D

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitermate betrouwbaar bedrijf... ik heb onlangs een Audi R8 via internet/telefoon aangekocht welke men netjes bij mij thuis in Zuid Limburg heeft afgeleverd... ik had de auto nog nooit in het echt gezien... doch was geen woord te veel wat men mij had beloofd, ik ben dan ook meer dan tevreden omtrent de Service / Betrouwbaarheid en meer nog de wijze van zeer eerlijke voorlichting TOP MC AUTO ROYAL ga zo door en veel succes

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige mensen, op een spontane manier geholpen.\r\nEchter komen zij afspraken niet na.\r\nVoor dat de auto zou worden opgehaald zouden er een 6 tal punten worden opgelost.\r\n2 van die punten zijn er opgelost. De overige 4 punten werden afgewimpeld.

voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto