perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een gebruikte auto bij hun gekocht. De service die ze verlenen en de flexibiliteit die ze hebben heb nergens meegemaakt, Ik heb veel garages bezocht. Heren en dame ga vooral zo door. Ik Weet Waar Ik in de toekomst moet wezen voor Een auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke mensen die verkopen, nemen de tijd voor je. Zijn niet opdringerig en laten je in je waarde. \r\nHebben een mooi pand en een stuk buiten het pand die ze beiden goed en volop gebruiken. Er staan mooie auto\'s voor ieder wat wils.\r\nJa zekers, wij komen zeker weten terug over een aantal jaar als we toe zijn aan een nieuwe gebruikte auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrijf heeft zeer nette auto’s tegen een lage prijs. Keurig uitziende showroom en vriendelijke medewerkers. \r\nHeb daar een auto aangeschaft met garantie in de lagere prijsklasse met inruil van mijn oude wagen.\r\nHelaas is er niemand die in de motor kan kijken en bleek achteraf de motor een lekke koppakking te hebben. Niets meer dan lof over de afhandeling hiervan. Buiten hun schuld heeft de reparatie lange tijd op zich laten wachten. Desondanks perfect geregeld, heb geen dag zonder auto gezeten. Vanaf het begin stond er een leenwagen klaar. Ook na aflevering waren er een paar rest puntjes die naderhand vlot en keurig waren opgeleverd.\r\n\r\nHet is een bedrijf waar je echte service krijgt, eerlijk, betrouwbaar en scherp geprijsd. \r\nGa gerust weer terug voor de aanschaf van een volgende auto.\r\nMCAutoroyal ga vooral zo door.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een paar weken geleden voor mijn broer (leek op het gebied van auto\'s) op zoek gegaan naar een betrouwbare 2de hands VW Golf! Via het internet op de site van MC Auto Royal uitgekomen. In eerste instantie was ik een beetje wantrouwig, puur gebaseerd op de prijs! Er zal wel iets mis zijn kwam als eerste in mij op. Na het eerste telefooncontact epte dat gevoel al weg en toen maar een afspraak gemaakt om naar de auto te gaan kijken. Wat bleek, ik zat er vol naast! Een geweldig mooie showroom, opgebouwd vanuit passie. Een familiebedrijf waar service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat! Gastvrij ontvangen en met alle vertrouwen (zelfs niet gewend van een merk-dealer) geholpen. \r\n\r\nIk had geen enkele band met dit bedrijf en ken de eigenaar en zijn familie totaal niet, maar ik ga de volgende keer niet eens meer verder zoeken! Sterker nog, ik durf mijn broer alleen die kant op te sturen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal naar Grootegast voor een gebruikte auto, het blijft een gok. Enkel wat positieve reacties op deze site en geheel terecht. \r\nVoor MCAutoroyal niets dan lof. Buiten hun schuld om veel troubles gehad voor oplevering. Maar de service was buitengewoon goed. Vervangd vervoer, vriendelijke communicatie, service, alles werd in het werk gesteld om het leed te verzachten. Buitengewone service. Wat ons betreft echt een aanrader. Top bedrijf. Daarvoor ga ik gerust weer terug naar Noord Holland.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, juiste service, een aanrader voor iedereen die een goede auto zoekt voor een scherpe prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel vriendelijk & correct geholpen,\r\nVoor mijn volgende auto kom ik hier zeker terug!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijbewijs gehaald en op zoek naar een leuke auto.\r\nGoede kwaliteit/prijsverhouding. En bij mij in de buurt.\r\nHele fijne wagen, mijn volgende auto wordt er zeker weer 1 \r\nvan MC Auto Royal.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kort geleden een auto aangeschaft bij dit bedrijf, wat een heerlijke auto zeg! Ik werd heel vriendelijk en professioneel geholpen door de werknemers dus daar ben ik heel erg tevreden over. En uiteraard was de auto die ik heb aangeschaft heel scherp geprijsd en dat telt ook natuurlijk. Mijn besluit staat vast, voor een volgende auto sta ik weer bij Mc Auto Royal voor de deur!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meerdere auto\'s via dit bedrijf aangekocht.\r\nPrima service. Ga zo door!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over de service bij MC Auto Royal. Een professionele houding, prettige contacten, meer service dan verwacht. Heel aangenaam verrast en zal er zeker terugkomen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe mijn 3e auto die ik bij MC Auto koop, garantie of niet deze jongens hebben altijd klaar gestaan voor mij als klant. \r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer netjes en klantvriendelijk geholpen.\r\nIn tegenstelling wat door een ander wordt beweerd, ben ik tot heden altijd netjes geholpen.\r\nIk ben bij dit bedrij gekomen op aanraden van een collega die ook zeer te spreken is over dit bedrijf. Ze leveren nette auto\'s, en staan altijd voor de klanten klaar, ook als ze geen garantie hebben.

Raadhuislaan 27

1613 KR Grootebroek