goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al een tijdje op zoek naar een goede aanbieding ben ik tegen mijn huidige auto aangelopen. Medewerking en enthousiasme is een hele leuke ervaring. De auto is naar wens, en over onverwachte verassingen wordt helemaal niet moeilijk gedaan, want de klant wil tevreden zijn over de auto en dan wordt dat ook in orde gemaakt.\r\nHet leunen op een externe werkplaats i.p.v. een eigen werkplaats is hooguit lastig omdat daar niet altijd invloed is op wat er aan de auto is gedaan, maar ook dat wordt opgelost.\r\nDus ik kan dit adres bij iedereen aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zochten en jonge diesel met weinig km. Bij dit bedrijf stond de auto die we zochten. Eerst, beken en beoordeeld. vervolgens ontvingen informatie over de beurten, techniek en historie van de auto. Het gesprek en de indruk van het bedrijf kwam zeer positief over. De koop ging door. We rijden nu een maand met de auto en zijn zeer tevreden over de aflevering en service.Een goed en betrouwbaar bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf we zijn keurig geholpen bij de aanschaf van ons gebruikte auto, zeer net bedrijf met leuke werknemers en genoeg keuze aan auto\'s we kwamen hier met een goed gevoel vandaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hallo we kwamen voor \'t eerst bij dit bedrijf voor een auto en werden perfect geholpen we hebben een kia sportage gekocht en mochten direct een ritje maken de verkoop en gezelligheid was optimaal alles werd perfect uitgelegt en na 1 week de auto te hebben gekregen gingen we op vakantie en heeft de auto 6500 km afgelegen wat perfect is gegaan we hopen dan ook dat meer mensen naar dit bedrijf gaan ze zijn perfect gr hennie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij MC Auto Royal onze droom auto gekocht! We hebben een uitstekende service gehad, hebben ons goed geïnformeerd en zijn zeer vriendelijk in de omgang. Alle besproken punten voor de oplevering hebben ze serieus genomen en keurig uitgevoerd! Onze Peugot 207 rijdt heerlijk en wij kunnen iedereen aanbevelen om hier een auto te kopen!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Chantal en Mo en al het andere personeel bedankt voor de gastvrijheid en de snelle service.wij kunnen iedereen aanraden om hier een auto te kopen klant is hier nog koning.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantgericht, prettig in omgang met (nieuwe) bezoekers. Zakelijk optreden van de verschillende medewerkers bij MC Auto Royal.\r\n\r\nAan te bevelen voor inruil en aanschaf van gebruikte auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn nieuwe gebruikte wagen daar gekocht. Er zat een geluid in wat 3 dagen later opleverde dat er een nieuwe versnellingsbak in moest (revisie). Ze hebben het perfect geregeld allemaal. De auto is als nieuw en ondanks het feit dat ik geen garantie (op papier) had hebben ze me uitmuntend geholpen. Vanaf het eerste telefoontje tot na de reparatie. Prima gedaan daar mannen en vrouw. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, de puntjes van de auto die minder mooi waren werden direct aangepakt zodat de auto helemaal naar mijn zin was, top.\r\nGa zo door

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds kort de eigenaar van een nieuwe auto, aangeschaft bij MC auto royal. Mijn grote wensen lijst is allemaal goed en netjes doorlopen. Het is uiteindelijk echt een Top auto geworden. De perfecte service van dit bedrijf is zeker een vermelding waard. Niets is te gek en alles kan geregeld worden. Zelfs extra punten aangepakt waar niet aan was gedacht van te voren.\r\n\r\nZeer goed en degelijk auto bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs heb ik een auto gekocht en ze hebben mij met volle tevredenheid van een mooie VW-Jetta voorzien.\r\nNa de proefrit en een check van de VW-Jetta heb ik de puntjes besproken en zijn we met wederzijds tevredenheid uit elkaar gegaan.\r\n\r\nDit is een jong bedrijf. Indien je geen antwoord op je technische vraag krijgt dan zorgen zij alsnog voor een oplossing. Pluspunt.\r\n\r\nMC Auto Royal behandeld iedereen met warmte en respect. Dit heb ik kunnen constateren tijdens de bezoeken die ik aan het bedrijf heb gebracht.\r\n\r\nLET WEL OP!!!\r\n\r\nStop niet je vingers in de vogelkooi.........

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De positieve no nonsens (geen pak en stropdas) mentaliteit, spreekt ons bijzonder aan. De manier van klantenwinning, het behouden van klanten, klant gerichte service, behoren tot een goede eigenschap van het bedrijf en vooral de mensen die het runnen (Mo en Chantal). Door deze positieve en klantgerichte inzet zijn wij een aankoop van een Peugeot 207 aangegaan. Ook met kleine details na aankoop van de auto, staat men altijd voor je klaar. \r\n\r\nMet vriendelijke groet,\r\n\r\nGert en Miranda

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb april een peugenot 206 gekocht bij ze ben super blij met me auto.ik kon hem daarvoor ook al toen zat hij in een andere branch en was ik ook al super tevreden met zijn service.zijn vrouw adviseert ook fantastische .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels zijn wij 4 jaar vaste klant bij Mc autoroyal. Ze zijn klantvriendelijk en service gericht.\r\nOok qua prijs kwaliteit verhouding is MC autoroyal een topper! \r\nHet enige minpunt is dat het vaak druk is, maar het geduld is de moeite waard.\r\nGezien het bovenstaande is het natuurlijk ook geen wonder dat het daar lekker druk is.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inruil, aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij dit bedrijf waarbij de eigenaar (MO)en zijn vrouw (Chantal)de zaken runnen kunnen wij alleen maar lof uitspreken.Hier wordt gedaan en nagekomen wat er wordt gezegd.En wij hadden helaas echt een probleem geval.Maar altijd weer werden wij goed en vriendelijk geholpen.Ook na de 6 maanden garantie waarbij een storing zich weer voordeed,werd er door Mo een oplossing gezocht.Een enorme service gericht bedrijf,die wij nog nooit hebben meegemaakt!Echt een enorme aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben bij MC AutoRoyal een prachtige Mercedes Benz CLK cabriolet gekocht. Hij is net door MC AutoRoyal bij ons thuisbezorgd!! mijn vrouw een bosje bloemen, Geweldig!! Wat een service en echt een aanrader!\r\n\r\nVanaf het eerste moment was het contact zowel telefonisch als persoonlijk erg plezierig en correct. Zowel Mo als zijn vrouw waren\r\nsuper vriendelijk en namen de tijd voor ons. Iets wat je helaas niet altijd meer tegenkomt.\r\nOok een aankoopkeuring, weliswaar natuurlijk voor eigen rekening, was geen enkel probleem.\r\nDe zaak was dus zo gedaan.\r\nEen kleinschalig bedrijf met aandacht voor de klant en waar je het gevoel hebt dat je niet te veel betaald en toch de juiste service krijgt. Het is leven en laten leven. \r\nIk had nog een leuke weddenschap met Mo)) Ben benieuwd..))\r\nDus wat ons betreft een top score voor dit bedrijf en een aanrader voor een ieder die een goede occasion tegen een eerlijke prijs zoekt!\r\nBeste MC AutoRoyal ga zo door wij wensen jullie goede zaken, maar met jullie instelling geen probleem zijn.\r\n\r\nMvg,\r\n\r\nJ en B \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij kwamen kijken naar een leuke auto en smiddags reden we al in onze nieuwe wagen naar huis. Snel vriendelijk en eerlijk.\r\nZo zie ik het graag. Top.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd super goed geholpen...en de service is ook prima voor elkaar.\r\ntoppie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan, nette inruil gekregen en mooie en goed auto gekocht, alle vragen keurig beantwoord, nw apk en ben er zeer tevreden over zeker een aanrader !!

Raadhuislaan 27

1613 KR Grootebroek