perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een geweldig auto\'tje kunnen kopen voor een goede prijs, waar ik nu al jaren met extreem veel plezier in rijd. Dat is de reden dat we terug blijven komen en meer mensen sturen als ze een nieuwe of gebruikte auto zoeken. Bij Mo en Chantal zit je dan echt goed door de service en ouderwetse vriendelijkheid voel ik me dan ook nog eens echt gehoord begrepen en gewaardeerd als klant. Topper als jonge mensen het zo doen!! Kunnen veel garages nog wat van leren...

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hallo, ik ben nu de eigenaar van een hele mooie BMW 316i Business Line. Deze auto had ik al een tijdje op het oog en besloot deze dan eindelijk aan te schaffen. Het is mijn eerste BMW en zeker niet mijn laatste. Deze auto heeft heel veel opties en over de prijs heb ik niet moeilijk gedaan, want na enig onderzoek blijkt dat deze auto elders voor een paar duizend euro duurder verkocht wordt. Ik ga ontzettend van deze mooie BMW genieten en hoop in de toekomst wellicht weer een auto aan te schaffen bij jullie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben 2 maanden terug geweest om een Astra Station diesel aan te schaffen. Deze stond voor een redelijk laag bedrag te koop, mede omdat een gedeelte van het zitvlak van de achterbank ontbrak. Wij hebben deze auto zonder extra garantie aangeschaft, maar als er wat zou zijn konden we altijd even terugkomen. We hadden een beetje pech in het begin met deze auto. Hij lekte koelvloeistof, er zat een redelijk groot lek in het slangetje en er was nog een probleempje met een sensor waardoor de auto uitviel. Ik ben teruggeweest en ze hebben zonder ook maar iets in rekening te brengen opgelost, dus ben super tevreden. Ik voelde me ook zeer welkom, ook nadat we met dit probleem dus terugkwamen. Goede service, goede prijs, zeker een aanrader!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs heb ik een goed onderhouden, gebruikte Renault aangeschaft. Ik ben erg tevreden over de wijze waarop ik te woord ben gestaan, de afhandeling en ook nog steeds over de auto. Vandaar 3x een 10. Het enige minpuntje is dat ik een andere dan de door mij uitgekozen MP3-speler in de auto kreeg aangesloten. Ik zal dus nog zelf een nieuwe aan moeten schaffen. Desondanks vind ik MC Auto Royal een grote aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In juni 2013 bij MC Auto Royal een mooie gebruikte Volkswagen Touran gekocht, voor een prettige prijs.\r\nWe werden zeer vriendelijk ontvangen, er was alle ruimte voor proefrit en ondersteuning bij de keuze. De aflevering, na het in orde maken van de auto, verliep heel prettig. Alles was gewoon goed geregeld. En wij zijn heel blij met onze \"nieuwe\" auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig zaken gedaan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ZEER VRIENDELIJKE LIEFE JONGE MENSEN. ZEER BETROUWBAAR DESKUNDIG ADVIES. JE WORDT ER ZEER VRIENDLIJK ONTVANGEN. MIJN KREET IS DAAROM MC ROYAAL IS HET HELEMAAL. METT VRIENDELIJKE GROETEN CHARLES VEEN.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf afspraken netjes nagekomen\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat doe je als het somber weer is en het regent? Dan zoek je de zon op! Nu zult u misschien denken: dat is makkelijk gezegd daar heeft niet iedereen de financiële middelen voor\"..en gelijk heeft U. Maar het wil niet zeggen dat je gelijk een vliegtuig moet pakken..de oplossing ligt vaak dicht bij u in de buurt. Wij stapten in de auto en reden richting Grootenbroek, MC Royal. Al regent het pijpestelen, daar is de stemming altijd opgewekt en zonnig. Ze hadden onze auto al op het terrein waargenomen via de camera\'s zodat bij binnenkomst de geur van de koffie je al tegemoet kwam. \"Goedemorgen, leuk dat jullie weer eens langskomen, wat hadden jullie ook al weer in de koffie\" werd er gelijk vriendelijke gevraagd... alsof je amper weg bent geweest! \"Hoe gaat het met jullie en bevalt de auto nog steeds?\" Uiteraard wisten wij niet beter te vertellen dat de auto ons nog prima bevalt. Menigeen houdt ons aan met de vraag waar wij deze auto hebben gekocht en vertellen dan ook graag de naam van deze dealer. Ondanks dat de auto ons heel goed bevalt gaven wij in ons gesprek aan misschien toch ooit weer een automaat te willen nemen. Voor elke andere verkoper zou dit een perfecte kans zijn om gelijk hierop in te springen door je een andere auto aan te bieden..nee hier werd gewoon gevraagd naar onze wensen zouden ons op de hoogte houden als er iets van onze gading binnenkwam zodat wij konden komen kijken. En Mo kan het dan niet laten door ook een aanvullende (onnodige) opmerking erbij te maken dat de auto er dan ook zo perfect afgeleverd wordt als onze huidige auto. Alsof wij daar twijfels over hadden, we weten inmiddels hoe hij zijn auto\'s afleverd. Gewoon toppie! Mo zal immers nooit een auto afleveren waar hij zelf ook niet in zou willen rijden, dus dat blindelingse vertrouwen hebben wij inmiddels allang van hem gekregen! Na anderhalf uur gingen wij weer weg met de belofte binnekort weer langs te zullen komen. Onderweg naar huis regende het nog steeds pijpestelen maar dankzij het hartelijk gesprekje bij MC Royal was het in de auto één en al zonnigheid. Bedankt Mc Royal!!
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en open. Hard werkende,enthousiaste jonge mensen. Plezierig in de omgang. Auto\'s staan wat dicht op elkaar gepropt. Helaas ontbreekt een plek,waar je even kunt gaan zitten,wanneer je moet wachten. De koffie is lekker.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb hier een tijd geleden een auto gekocht. Prijs en kwaliteit verhouding was te goed om waar te zijn en inderdaad na een korte periode was de motor helemaal op. \r\n\r\nEr zat volgens de ANWB en de garage een lek in de motor die ze niet vaak tegen kwamen en de garagehouder vertelde dat te weinige motorolie nooit zo lek kon veroorzaken.\r\n\r\nMijn mening is dat ze de auto\'s zo opknappen dat het een bepaalde korte) periode meegaat en zo buiten de garantieperiode van de garage vallen. \r\n\r\nZe weten donders goed dat mensen na een tijdje grote problemen met de auto\'s zullen krijgen alleen zijn ze geïnteresseerd in de snelle winst en niet in de service/kwaliteit. \r\n\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierig in de omgang en komt afspraken na.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb hier een mooie BMW x5 gekocht, ben er nog steeds zeer tevreden mee. Mijn vrouw wil een andere auto (rijdt nu fiat 500 2010) een Audi A1 of een Mini en we wachten net zolang totdat Mo er een gevonden heeft die aan zijn en onze kwaliteitsnorm voldoet.\r\nEn voor de mensen met een negatieve reactie hier, nee ik krijg niets betaald voor mijn reactie, hoeft ook niet ik heb zelf geld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke, nette en behulpzame mensen die verkoop-praatjes ook echt waarmaken. Wij hebben er een top BMW gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf, na de aankoop bleek er iets mis te zijn met de radio maar we mochten dit laten repareren in Enkhuizen. Dus ik ben dik tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg blij met onze \'nieuwe\'auto,alle afspraken nagekomen en zeer vriendelijk personeel.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig geholpen, goede deal en afspraken zijn soepel en goed nagekomen. Aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2 weken geleden een gebruikte auto aangeschaft bij dit bedrijf. Na 2 weken en +- 1500 km gereden te hebben ben ik nog steeds zeer tevreden ! Zeer klant vriendelijk , mooi bedrijf met voor zover ik kan oordelen goede occasions. Een toezegging bij de koop van auto is nog niet nagekomen. Wel telefonisch contact hierover gehad en ga er ook vanuit gezien de goede service dat dit nog geregeld gaat worden. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden in mijn kennissenkring!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een auto gekocht bij MC Auto Royal. We zij zeer tevreden over de klantvriendelijkheid , prettige contacten en de zeer goede service. Kortom een bedrijf om prettig zaken mee te doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijfz, erg meedenkend goede service !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service. Afspraken netjes nagekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Begin 2013 prachtige Audi A1 gekocht bij MC Royal Cars. Prijs -kwaliteitverhouding goed en zeer prettig persoonlijk contact met eigenaar. Duidelijke afspraken gemaakt die zij ook nakomen. het was de moeite waard om aan de andere kant van het land naar een mooie auto te gaan kijken. Absoluut een goed adres om een degelijke auto voor een nette prijs aan te kopen!

Raadhuislaan 27

1613 KR Grootebroek