Super content du service

Le service est très fiable et très rapide. Les pièces ont été livrées dans le même état que la photo du site. Elles sont en parfait état. Je suis agréablement surpris.

Paar keer onderdelen besteld, prima geholpen!

Paar keer onderdelen besteld, prima geholpen!

Ze hebben echt alles wat je nodig hebt!

Altijd vriendelijke bejegening, goede sfeer en alles op voorraad! Mooi bedrijf.

Heel goed

Snelle service en zoeken alles voor je uit zelfs als je iets naar het buitenland wilt verzenden is het binnen een dag geregeld

Heel goed!

Een goede prijs kwaliteit verhouding. Versnellingsbak was netjes gereinigd en adequaat verpakt. Afgeleverd bij de garage van keuze. Dankjewel!!!

Top ervaring

Goede service en vriendelijke mensen

Super service

Snel en goed geholpen

Top. Auto Rima is super

Top, altijd weer goed

Topservice

Stoel besteld en betaald; kom halen: verkeerde type. Met Jeroen dus de regen in (topper!!) en de goeie gevonden die hij uitbouwde en ik meteen kon meenemen. Tweede keer dat ik hier ben met mn ouwe V70, tweede keer dat ik perfect wordt geholpen. Dank Jeroen en Rima!

Super!

Had per ongeluk een verkeerd artikel besteld; kon zonder probleem geruild worden! Ook snelle verzending en goed ingepakt!

Meedenkend en eerlijk advies

Ga al jaren met plezier hierheen voor mijn oude V70-2 om onderdelen te halen. Altijd vriendelijk geholpen

Uitermate snelle reactie en afhandeling

Uitermate snelle reactie en afhandeling, helemaal tevreden

Article conforme, envoi rapide et bien emballé

Bonjour, J'ai commandé une grille pour chien, reçu la bonne pièce et rapidement. Ce vendeur est sérieux !

Snel geregeld

Snelle afwikkeling en verzending

alles ok

het is prima opgelost

uitstekend!

Fijne samenwerking, prima service!

Super snel

In de namiddag nog even besteld , en morgens voor 9 uur in huis. Dank daarvoor.

What can I say, T H A N K Y O U for everything.

I was looking for a certain part for a 2004 Volvo S40. I looked everywhere in the US, nothing. After a while apparently this certain Volvo was never shipped to the US thus, no part found for it anywhere (Aperture 8658004) After looking on and off for a year I stumped across Auto Rima....they had the part I was looking for. Bought it, had them send it to Greece. The part arrived, has been fitted on the Volvo. Thank you for everything.

• Would you recommend us? Yes

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen, vriendelijk, snel afgehandeld. Zeer tevreden

Hulp

Mijn complimenten voor Rik!

uiterst efficient en correkt.

vlotte afhandeling, vriendelijk personeel!!

ABS pomp besteld op nummer, volgende dag thuis Helaas de verkeerde besteld. Contact gezocht en samen de goede pomp opgezocht en kreeg direct te horen dat ik de verkeerde pomp kon terugsturen en mijn eurootjes terug zou krijgen. Wederom de volgende dag thuis. Vandaag inderdaad de eurootjes weer op de rekening gestort door Auto Rima. Volvo loopt inmiddels weer als een zonnetje, dus supertevreden.

Oplossingsgericht en prima service

Bestel regelmatig Volvo onderdelen en ze denken eigenlijk altijd mee. Heb je een vraag dan bellen of mailen ze keurig volgens afspraak terug.

Zeer tevreden over de levering!

Ik ben zeer tevreden over de geleverde trekhaak. Het sleuteltje van de afneembare kogel ontbrak en deze hebben ze direct nagestuurd. Super service, dus van mij een dikke 5 sterren beoordeling!

Zoals altijd super

Ik kom er graag, altijd vriendelijk en behulpzaam en competent.

Industrieweg 22

6651KR Druten