zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij hun een Auto gekocht crsyler 300c had ik maar nooit gedaan. Wat een bedrijf zeg echt ze hebben iedere keer mij aan de lijn gehouden met hun mooie praatje over de auto. Auto is totaal 3 keer terug gegaan voor reparatie en nog steeds problemen met de auto. Ze hebben namelijk een decra keuring laten doen bij een keurstation waar de rapportages ontbreken. Uiteindelijk heb ik mijn rechtsbijstand laten inschakelen hier over en we kwamen nog meer mankementen achter en nu laat ik de auto door echte monteurs herstellen namelijk door crysler dealer in Hengelo wat een bedrijf zeg auto rima.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom nu 7jaar voor mijn Volvo V70 onderdelen halen bij Auto Rima, de service is uitstekend, aardig personeel, ondanks de drukte altijd netjes te woord gestaan, ga zo door jongens!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super service en zeer klant vriendelijk zeker een prijs stunter\r\nwant anders is volvo rijden onbetaalbaar !!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de tweede keer geweest voor onderdelen, SUPER BEDRIJF heel goede vakkennis en service, lekkere koffie en prima klantvriendelijkheid.\r\n\r\nMvg. Ton Koning\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al meermaals goede ervaringen gehad.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto Rima, inclusief al haar medewerkers staan voor een uitmuntende service. Vriendelijkheid en deskundigheid voeren bij Auto Rima de boventoon.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op 6 Dec 2010 even naar binnen, kijken voor een radio, prijs kwaliteit kwamen met mijn verwachting overeen. Bij de vraag van ,,is het misschien mogelijk om hem in te bouwen,, kwam er een antwoord rij maar naar binnen en doen wij het meteen!!\r\n35 min later weer naar buiten met een HU-601 compleet werkend ingebouwd in de S80! Mannen een dikke 10 van mij! Gr. John

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf keurig bedrijf, ben netjes geholpen ondanks de drukte \r\nhadden lekkere koffie en de onderdelen zijn wat gunstiger geprijst dan bij de volvo dealer

voldoende, een redelijke ervaring

voldoende, een redelijke ervaring