Reactie op Ivo
Beste Ivo,
Wanneer u ziet dat er op de site een scherm staat in de juiste kleur en wij terug bellen dat die toch niet in de kleur is. Dan bedoelen wij daarmee, dat het scherm wat wij hebben staan niet in zo een staat is dat u hem zo in de kleur kan plaatsen. (doordat er bijvoorbeeld te veel krassen op zitten) Het zou ook erg vervelend zijn als wij u hadden laten komen voor een mooi scherm in de juiste kleur en dat u dan hier komt en er te veel krassen op zitten om deze zo in de kleur op de auto te monteren.
Het is een samenloop van omstandigheden geweest waardoor u deze nare ervaring heef met ons bedrijf. U rijd in de tunnel en bent waarschijnlijk ook wat later terug gebeld dan gewenst en we dachten dan waarschijnlijk laten we deze man nog even terug bellen voor de pauze want hij wacht al te lang op antwoord. U bent op dat moment niet de enige, maar hierdoor heeft u wel even moeten wachten. We hebben ook nog iemand die net een andere baan heeft gevonden en dit helpt ook niet mee en voor dat je dan weer iemand hebt ingewerkt ben je even wat tijd verder en kan het soms gebeuren dat mensen even moeten wachten op reactie. Sorry voor het ongemak!
Wij doen wel ons uiterste best iedereen naar behoren te helpen en zo spoedig mogelijk. Dus uw reactie op Klantenvertellen is voor ons ook echt een domper, mensen laten eerder een slechte recensie achter dan een goeie en dit wordt gelezen. Wij doen er alles aan om de recensies zo goed mogelijk te hebben en we staan ook niet voor niks met ruim een 8 gemiddeld aangeschreven.
Is er een mogelijkheid dat ik u als nog kan helpen? We hebben over de 1700 auto’s op het terrein en we krijgen ruim 6 auto’s per dag binnen dus misschien kan ik het scherm voor u kan reserveren in de juiste kleur. Ik hoor graag uw reactie.
Met vriendelijke groet,
Rima B.V.