Goede ervaring met AutoRima

Bedankt voor de goede service

Fantastisch

Gisteren een geweldige ervaring. Aircopomp vastgelopen van mijn Volvo s60. Hun sleepdienst heeft mijn auto gehaald voor een keurige prijs en nog dezelfde dag mijn Volvo gerepareerd. Chapeau heren, jullie verdienen een pluim, zeker ook de centraliste, dacht dat ze Samantha heette.

Helemaal goed

Product zoals verwacht. En als ik weer eens iets nodig heb. Kijk ik eerst bij Auto Rima. Gr. Egbert

Veel voorradig, goede kwaliteit en snelle service.

Autorima heeft me altijd aan de juiste onderdelen kunnen helpen. Altijd vriendelijk aan de balie of telefoon. Goede kwaliteit en snelle levering.

Perfect bedrijf

Onderdelen die ik heb besteld zijn bijna niet van nieuw te onderscheiden .ik raad dit bedrijf iedereen aan Deze mensen weten waar ze het over hebben en zijn zeer behulpzaam en denken met je mee En ook een zeer vlotte levering. In een woord PERFECT

heel snel een goed product aangeleverd gekregen

Dank u wel

Uitstekende service

Rik Heuperman heeft mij uitstekend geholpen met het herstellen van een totaal verminkte aansluiting van radio/cd/telefoon in mijn Volvo XC90. Met de standaard aansluiting vanuit een demontageauto heeft mijn service-monteur het weer in orde kunnen maken. Voorts mij geholpen bij het zoeken van een cd-speler bij een ander demontage bedrijf. Ik heb zeer veel waardering voor de klantgerichtheid. Ik zal Rima zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Alle waardering, daarom 9+ in sterren. vr. groet, Jan Fukkink

Geweldig geholpen

Beter kon ik niet geholpen worden ze denken met je mee in oplossingen

Goed en prettig geholpen

Helaas hadden ze de deur die ik nodig had niet op voorraad. Wel een achterklep. Naar het benodigde portier gaan ze voor mij opzoek. Alvast bedankt Jeroen.

Super, snel, vriendelijk en heel goede prijs-prestatie verhouding

Al jaren lang is Auto Rima een betrouwbaar bedrijf met goede onderdelen en in het vinden van oplossingen.

Uitstekend klantenservice

Uitstekend klantenservice meteen terugbellen ,prijs kwaliteit

Uitstekende service

Onderdelen stonden niet op de website maar na mailen toch snel binnengekregen

Zeer goede service

Mijn ervaring met RIMA is dat ze goede service geven. Mijn onderdeel dat ik zocht kwam niet vaak voor mar er werd naar gezocht. Later werd ik gebeld dat ze het gevonden hebben. Bleek net de juiste, maar na de juiste uitleg kwam wel het juiste onderdeel. Na betaling werd het netjes opgestuurd de Service met auto RIMA als zeer goed ervaren

Alles bestens gelaufen super service

Habe ein Teil im über das Internet gesucht und hier gefunden kurzes Telefonat und die Abwicklung lief ohne Probleme

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ze hadden alles wat ik zocht. En voor een goede prijs.

Geweldig bedrijf!

Altijd vriendelijk en goed geholpen, denken altijd mee en komen hun afspraken na. Zeker aan te raden!

Super bedrijf

Altijd veel kennis in huis en je word deskundig geholpen en erg vriendelijk!

Super Service.

Auto Rima BV is een top bedrijf. Super service, vriendelijke behulpzame en meedenkende mensen met kennis van zaken!

Super vriendelijk crew met veel kennis

Telefonisch contact gehad en werd netjes terug gebeld dat onderdelen klaar lagen. Dames aan telefoon verstand van zaken en super vriendelijk. Daar gekomen was probleem niet als gedacht maar door hun technische kennis probleem opgezocht en terplekke verholpen. Dit gebeurd nog maar zelden Super klasse en top bedrijf Aanrader

Goed!

In het verleden had ik een slechte ervaring met Auto Rima. Omdat ik niet in het verleden blijf hangen en mensen/bedrijven een kans verdienen hun kwaliteiten waar te maken, heb ik onlangs een reparatie door Auto Rima laten uitvoeren. Het resultaat was goed, de opdracht werd uitgevoerd zoals je mag verwachten. Een volgende keer ga ik zeker weer gebruikmaken van de diensten van Auto Rima.

Topper de top!

Ondanks dat de zaak gesloten was ivm vakantie (ik had niet goed op de site gekeken naar deze sluiting) ben ik direct uitstekend geholpen voor mijn V 50 buitenspiegel, die er afgelopen zondagnacht door vandalen was afgeschopt. Ook nog eens in de goede kleur! Nu alles weer gemonteerd en het werkt weer als vanouds. Nogmaals dank voor deze geweldige service ondanks de vakantiesluiting, ik ben er zeer mee geholpen. Van mij een 10 Vincent Rooijens, Nijmegen. 3/8 2020

Zeer goed geholpen

Ik had door het gebruik van een rolstoel te deurpanelen en de b- stijlen Van mij Volvo V-70 behoorlijk beschadigd. Door Erik van autorima heel goed geholpen zodat ik weer de juiste panelen kon ophalen, zodat mijn interieur er weer heel mooi uitziet. Ook na de aankoop nog tips etc gekregen. Mooi bedrijf

Was weer een feestje voor onze C70

Wederom super geholpen door Jeroen, betrokken en attent. We hebben weer muziek in de auto !!!!

Achterdeur volvo s40 2004 gekocht

Top bedrijf. Prima geholpen door Jeroen die goede tips meegaf voor het vervangen van een deur van mijn Volvo! Erg tevreden!

Super blij, prima service!!

Na een aanvaring met een vrachtwagen was ons rechter achterportier ontsiert met een deuk. Joepie Rima heeft het portier in de kleur van de auto staan. Op naar Druten. Daar aangekomen wordt ons koffie aangeboden en even later komt Jeroen om het portier te demonteren en in de auto te leggen. Hij legt ook nog uit hoe het weer gemonteerd kan worden en een half uurtje later zijn wij helemaal blij weer op weg naar huis. Dank je wel Jeroen.

Industrieweg 22

6651KR Druten