Top geregeld!!

Mijn oude Volvo verkocht aan Rima, zij hebben hem opgehaald en alles keurig volgens afspraak geregeld!!

Al jaren vaste klant bij AutoRima en ga altijd weer met een grote glimlach naar huis. Blijf zo doorgaan dames en heren van Rima. Groetjes Koos uit Beverwijk.

Super service

Heb voor mijn V70 een bagagenet nodig. Het net was vast gelopen. Bestelde per abuis het linker gedeelte, maar moest het rechter lange gedeelte zijn. Kan het vandaag omruilen. Fijn bedrijf.

Prima bedrijf

Goede service. Bij ontbreken van onderdelen netjes oplossingen gemaakt. Vriendelijke mensen die hun woord houden. Top bedrijf

Fijn geholpen en direct terug gebeld. Zeer netjes.

Goed en vlug geholpen.

Uitstekend deskundig professioneel bedrijf

Op 13 april een onderdeel voor mijn defecte radio gekocht, bleek uiteindelijk niet te matchen met onderdelen van een ander bedrijf, met inbouwer Autoresq uit Soest besloten een ander systeem in te bouwen. Ik heb de radio terug gebracht, met het tegoed heb ik twee mooie onderdelen voor mijn XC90 kunnen kopen. Uitstekend geholpen door Rik Heuperman. Ik beveel hem en dit bedrijf van harte aan voor uw Volvo onderdelen.

Gevonden wat ik zocht in goede staat en niet duur.

fijn bedrijf je wordt goed geholpen en als je wil mag je zelf gaan zoeken naar het onderdeel,wat ik erg leuk vond. en mocht je niet weten hoe je iets moet demonteren dan helpen ze je graag.

super service & snelle verzending

Echt een aanrader snel antwoord altijd vriendelijk zelfs na veel lastige vragen

Duidelijke communicatie, snel geregeld

Snelle service, heldere communicatie, geleverd dat wat is beloofd. Goede prijs kwaliteit

top

Ik kom al vele jaren bij remon en zijn personeel. Wordt daar altijd correct geholpen en zij hebben veel kennis van zaken. Problemen worden altijd super opgelost, ja moet je dan nog meer veren in hun kont steken??? Gr. van autobedrijf van der voorn lisserbroek

Professioneel bedrijf

Snelle reactie na oproep via de onderdelenlijn

Vriendelijk, kundig en service

Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn.

Goedemorgen service en snel handelen

Een bedrijf waar dat zich aan de afspraken houd.

Top bedrijf

Goede ervaring en service

Altijd vriendelijk te woord gestaan, Pakketten worden netjes verpakt verstuurd en mocht er onverhoopt iets goed zijn word dit altijd correct opgelost

ich bin Zufrieden

ich habe meine Teile bei Auto Rima bestellt sehr zuverlässige Anbieter von Volvo teilen die aus Auto Verwertung stammen.

Zeer klantvriendelijk, betrokken en servicegericht !

Ik ben zins enige tijd klant bij Rima en ik ben uitermate tevreden over de kwaliteit en service van dit bedrijf. Ik rijd een Volvo V70 uit 2002 en heb diverse onderdelen aangeschaft. Ze zijn er zeer gastvrij en behulpzaam met onbeperkt koffie. Ik heb het meest te maken gehad met Rik en die lijkt alles te weten van Volvo’s. Uitermate vriendelijk en een doorzetter als het gaat om het vinden van een passend en vooral goed onderdeel. Een goed voorbeeld daarvan is de stabilisatorstang voor de achterkant van mijn Volvo. Hij heeft met een collega zolang gezocht en gesleuteld totdat hij eindelijk, nadat hij er 6 had afgekeurd, een goed exemplaar vond. Nog een voorbeeld is de radio-CD speler die ik keurig in noppenfolie in een doos verpakt thuis heb ontvangen. Deze bleek echter in mijn Volvo niet te werken. Rik heeft direct een andere gezocht en erachter aan gestuurd. Perfecte service ! Ook heeft hij geholpen in het selecteren van een chauffeurs- en bijrijder stoel die er zeer netjes uitzien. Daarvan is mijn interieur enorm opgeknapt ! Kortom; heb je betaalbare Volvo onderdelen nodig; bezoek hun website of ga naar Rima en vraag naar Rik !

Onderdeel snel en correct verpakt en geleverd.

De persoonlijke en deskundige benadering van Auto Rima kan ik zeer aanbevelen . Ook het personeel is heel vriendelijk

Nette snelle afwikkeling

snelle en zeer correcte afhandeling

Binnen enkele uren na bestelling is het gevraagde onderdeel onderweg, heel erg prettig!

Verschrikkelijk

Deskundig? NEE Twee keer verkeerd onderdeel gehad.. Moet je vanuit de Randstad komen. Ga je terug na telefonisch overleg, krijg je een onbeschofte behandeling. Dit is tevens mijn laatste keer dat ik daar geweest ben. Gewoon tè erg voor woorden.

De éérste keer dat alles vlot verloopt

Het eerste contact per mail begon eigenlijk niet zo vlot , een kort , onvolledig zinnetje. De daaropvolgende antwoorden op mijn vele vragen , werden zeer snel (zelfde dag) en correct beantwoord en voelde zeer betrouwbaar aan. Het ging tenslotte toch over een aankoop van een motor en levering naar België. Na het ontvangen van de nodige gegevens , werd op maandag via overschrijving de som betaald. Op WOENSDAG krijg ik van de Volvo garage de melding , dat de motor was gearriveerd!!! Zoiets komt (spijtig) nog zelden voor. Dit is ,naar andere bedrijven toe , een voorbeeld hoe het ook kan . Dank voor de vlotte service Een tevreden klant.

Zeer behulpzaam en uitstekende service!

Ik was vorige week bij auto rima en ben perfect geholpen, de nieuwe onderdelen hebben alle problemen verholpen! Na een bak koffie en een leuk gesprekje over mn S60 met 2 enthousiaste monteurs ben in weer huiswaards gegaan. Ik kom zeker terug als ik weer iets nodig heb!

Industrieweg 22

6651KR Druten