Geweldig bedrijf.

Snel antwoord op mijn vraag over een afscherm dop welke niet op de site stond maar wel op voorraad was. Toppers

Laagdrempelige top service

Zeer vriendelijk en snel geholpen.

perfect

smorgens gebeld smiddags terug gebeid door rima en de spullen opgestuurd naar mij helemaal geweldig Groet bert Bewi-garage

Voor niets naar Auto Rima gereden….

Ik zag een mooie bruine complete leerset aangeboden voor mijn xc70 op marktplaats. Na overleg, zowel schriftelijk als telefonisch, met Remo een overname prijs overeengekomen voor de set incl. stoelverwarming. Bij aankomst vriendelijk ontvangen met koffie en na enige tijd wachten kwam Rik mijn autosleutels halen. Op mijn verzoek eerst de set bekeken, deze bleek niet bruin maar rood!! te zijn. Aangezien mijn auto, die ik recent gekocht had, zwart interieur heeft wat ik beslist niet aantrekkelijk vind, besloot ik toch maar om de rode set over te nemen. Echter tot mijn verbijstering bleek er ook geen stoelverwarming in te zitten, terwijl Remo mij via de app had verzekerd dat het er wel in zat. Ik moest toen helaas afzien van de koop met de belofte van Rik dat zodra er een geschikte set binnen komt deze voor mij zal zijn…. Afwachten dus en…. wordt vervolgd. Verzachtende omstandigheid hierbij is en dat moet ik wel benoemen, is het feit dat Remo er zeer slecht en met veel rugpijn rond loopt en door pijnmedicatie momenteel onvoldoende helder op details kan denken! Dit sprekend vanuit eigen ervaring met forse rugklachten.

Altijd prima geregeld!

Vlot en goed geregeld, diverse bestellingen gedaan en altijd prima service.

accuraat en prima service!!

Naar Frankrijk in twee dagen. foutje van mij kosteloos gerepareerd. Heel prettige service!

Snelle reactie, vriendelijke mensen, proactief, ik werd snel gebeld naar aanleiding van mijn mail.

Vlotte en super vriendelijke afhandeling

Na wat googlen voor onderdelen voor mij wat oudere Volvo kwam ik bij auto Roma b.v terecht en toen ik mailde kreeg ik direct antwoord en werd ik direct geholpen.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Shipped Quickly, Saved the look of my XC90!

The driver-side control panel of my Volvo XC90 was cracked and looked horrible. The genuine part arrived timely, in "new car" condition, and was exactly what I needed. Easy to install. It's not easy to find Volvo spare parts this side of the world... happy I've found this hidden gem in the Netherlands.. Check them out on Google Maps to see how big they are... Highly recommended! Thank me later!

• Would you recommend us? Yes

prima afgehandeld zeer snelle levering. 1600 uur bestel dag erna om 9.30 al geleverd

zeer snelle levering

Goed bedrijf, enorme voorraad ^^

Motor V70

Super service super snel

De heren en dames zijn erg vriendelijk en erg behulpzaam. Ze hebben ervaring en kennis over Volvo. Raad het zeker aan.

SUPER SELLER!!!!!

I am happy to collaborate with serious companies !!!

Auto Rima, altijd vriendelijk, behulpzaam en ervaring. In een woord “super”

Uitstekend.

Contact gelegd over vervanging versnellingsbak van mijn 20 jaar oude Volvo cabriolet. Na eerste contact kon de auto binnen een paar dagen worden gebracht. Vaste aantrekkelijke prijs en snelle professionele uitvoering. De afspraken worden stipt na gekomen. De contacten over de verrichtingen en voortgang verlopen soepel en transparant. Het bedrijf werkt duurzaam volgens het kringloop economiemodel. Een aanrader!

Goede service en vriendelijke mensen

Snelle reactie, vriendelijk en snel verstuurd.

Al jaren klant met meerdere Volvo’s en altijd goed geholpen.

Top bedrijf.. goede spulllen voor een goede prijs. Goede service en vriendelijke mensen. Wat ook fijn is dat je zelf rustig mag rond struinen voordat je spullen demonteerd. Krijg je iets niet los of je weet niet hoe je iets moet demonteren...vraag je hulp en die krijg je dan ook van een van de medewerkers.

Top!

Vorig jaar deurpanelen gekocht voor de volvo v50. Per ongeluk een verkeerde meegenomen. Hier kwamen we pas recent achter, toch maar gebeld met de vraag of er iets mogelijk was qua omruilen. Dat was er, we zijn net teruggekomen met de juiste. Kosteloos om mogen ruilen. Jeroen heeft ons hierbij goed geholpen! Erg klantvriendelijk!

Soepel geregeld

Mijn v70 1999 ging door z’n hoeven. (Ok schokdemper ophanging). Met 409.000 km was het wel genoeg zo. Wat is er mooier dan onderdelen een tweede leven te gunnen. Dus Autorima. Prijsafspraak was snel gemaakt en het ophalen ging snel en vakkundig. Ik had alleen graag van te voren geweten dat de vrijwaring/betaling pas vanaf kantoor werden geregeld. Dat gebeurde overigens binnen twee uur. Dus snel. Dank.

In een woord : grandioos

Vrijdagmorgen gebeld aan de telefoon vriendelijk en klasse geholpen na een uur teruggebeld dat ze de spullen hadden , betaald Zaterdagmorgen 12 uur in huis super hartelijk dank H. Agelink

Top service

Buitengewoon goed!!

Top geregeld!!

Mijn oude Volvo verkocht aan Rima, zij hebben hem opgehaald en alles keurig volgens afspraak geregeld!!

Al jaren vaste klant bij AutoRima en ga altijd weer met een grote glimlach naar huis. Blijf zo doorgaan dames en heren van Rima. Groetjes Koos uit Beverwijk.

Industrieweg 22

6651KR Druten