Zeer snelle en goede service

Bestellen op onderdeel nummer, keurig schone onderdelen in goede staat. Zeer tevreden.

eerlijke en snelle deal, komt afspraken na

Na email over het verkopen van onze oude VOLVO een prettig contact ervaren. Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. We hebben een nette prijs voor onze VOLVO ontvangen.

Goed geregeld

Auto Rima heeft veel op voorraad. Ze bellen je atijd netjes terug! heb je moeilijke vragen dat staat de eigenaar je zelf te woord!

Super bedrijf

Vandaag twee deuren gehaald op kleur. Tevens motorkap vervangen. Prima geholpen door Raymond en Jeroen.

Bedankt Jeroen, kan niet beter. Tot de volgende keer. Paul

Alles Super man wird gut beraten

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Toch iets om te retouren, allemaal geen probleem..

Top service. Zie ook mijn eerdere bericht.

Jullie beste en snell werken

In één zin, grote klasse

Luisterend oor, GEWELDIGE service, schappelijke prijzen, een absolute aanrader.

Langs bij Rima, gezellig, goede service en lekkere koffie.

Ik kwam eigenlijk voor een portier deur. Maar ik had niet de juiste kleurcode gecontroleerd en wel een afspraak voor inbouw gemaakt.. Mijn fout was geen probleem. Wel jammer voor beide. Zodoende kwam ik in gesprek met medewerker verkoop/magazijn. Heb uit eindelijk nog een lijst met kleinigheid kunnen verzamelen, door meedenken verkoop.

Goede service en nette afhandeling

Snel, tot the point, even het product afwachten maar vokste vertrouwenin

Complimenten! Zeer vriendelijk en zeer service minded

Zeer positieve ervaringen met Jeroen, Remon en de service van de dames achter de balie! Nemen de moeite en tijd om goede adviezen te geven, mee te denken en daadwerkelijk te helpen. Reële prijzen, zeer vriendelijk, geduldig en behulpzaam bij het vinden van de juiste onderdelen (motorkap en lederen R-interieur). Dank jullie en petje af!

Top bedrijf!

Soms waterlanders wachttijden door de drukte maar dat word goed gemaakt door een lekker bak koffie

Top service!!!

Goede prijs kwaliteit verhouding Goede service Komen hun afspraken naar kortom een top bedrijf voor al je volvo onderdelen

Super en vriendelijke mensen bij de receptie

bestellingen ging super makkelijk en lag snel klaar voor me. Top gewoon, rij zelf volvo en super om te weten dat ze hier spullen hebben voor mijn auto. Als mensen vragen om spullen voor een volvo zal ik ze zeker verwijzen naar jullie bedrijf.

TOP

Ik woon in Portugal en heb vaak onderdelen nodig voor mijn 20 jarige V40. Ken Auto Rima al 20 jaar en kocht daar ook veel voor mijn 15 jarige V70 toen ik nog in NL woonde. Wat een fantastisch bedrijf. In 5 dagen heb ik alles wat ik nodig heb hier in huis en met een klantvriendelijke betalingsmethode is sneller onmogelijk. Meer valt er niets over te zeggen. Dus zeker voor alle Volvozieken een aanrader !!!

Dé Volvo specialist in Nederland!

Ben super goed geholpen door Jeroen laatst! Top service, eerlijke prijzen, vakmanschap en echte kennis…

CORRECTE SERVICE

Echt een klantvriendelijk en behulpzaam bedrijf

Afgelopen vrijdag een radio hu 803 gehaald.deze bleek toch niet in orde te zijn.gebeld met RIMA even uitgelegd.ze zeiden geen probleem kom hem maar ruilen.maar ik had daar geen tijd voor.toen zeiden ze we sturen er wel een via een pakketdienst en nog wel gratis! Echt een fantastische service.die vindt je nog maar zeldzaam.

Onderdeel besteld . ‘savonds betaald volgende morgen om half 10 al in huis . Top geregeld .

Gewoon Top!!

Altijd vriendelijk, behulpzaam en laagdrempelig. Uitstekende service en goede onderdelen, nog nooit problemen gehad met Auto Rima.

zeer tevreden over de service en vriendelijkheid

had voor de vakantie een voorscherm gehaald die toch wat deukjes bevatte, na de vakantie netjes omgeruild en zou dan de andere terug brengen , maar Jeroen zei dat is niet nodig dat is te ver rijden om terug te brengen. dus ben zeer tevreden over de afhandeling van dit voorscherm zal hier zeker nog vaker terugkomen

Top service

Ben al enige tijd klant bij AutoRima en altijd zeer tevreden over de goede service en klantvriendelijkheid. Fedde Amsterdam

Geweldig bedrijf.

Snel antwoord op mijn vraag over een afscherm dop welke niet op de site stond maar wel op voorraad was. Toppers

Industrieweg 22

6651KR Druten