Super goed geholpen

Jeroen is een topper

Snel en moeiteloos dankjewel

goed geholpen en snel ik ben blij!

Perfekt

Meerdere keren teruggegaan en altijd heel goed heholpen. Ook na terugsturen meteen geld teruggestort

prima , top

eerst bellen dan ophalen .

Proffesioneel

Altijd snelle reactie terug en nooit het gevoel gehad dat er geen moeite voor je word gedaan.

Fijn bedrijf en zeer klantvriendelijk

Diverse onderdelen gehaald en ben zeer tevreden.

Extreem lang gewacht

Meer als een uur gewacht voor iets wat gelijk had kunnen gebeuren

Ok

Gewoon Top

Altijd gewoon top geregeld

Mag wat sneller

Heel vrindelijke mensen mee denkend prijzen zijn goed alleen het mag wel wat sneller

Prima bedrijf

Vriendelijk en behulpzame mensen. Top geregeld altijd

Ze komen hun afspraken na! En zeker Jeroen!

Een strak portier er in! Nadat het bestelde portier niet zo fraai was als het leek, beloofde Jeroen me toen een ander portier zodra dat beschikbaar was. Ik kreeg vorige week keurig een belletje en het portier werd er zelfs even snel (als extra service) in gezet. AUTO RIMA steekt weer eens met kop en schouders boven de demontage bedrijven uit! Top Jeroen!

snel besteld en zeer snel geleverd, binnen 24 uur. Ga zo door Auto Rima , goed werk !! JKB.

Gevraagde onderdelen lagen klaar en hele vriendelijke mensen

Bestelde onderdeel lag klaar functioneert prima en mocht zelf gaan kijken voor het mooiste onderdeel bij de wrakken. En schappelijke prijzen

Zeer vriendelijk personeel, zeer snelle levering. Top!

Zeer vriendelijk personeel. Super snelle levering. Top bedrijf.

The person who reply by email is very nice

Ik was op zoek naar een stuur voor mijn volvo met airbag en de klantenservice hielp me te vinden wat ik nodig had. Dankjewel !

Toppers

Altijd zeer goed geweest

eenvoudig en snel geregeld

eenvoudig en snel geregeld

Top services

top service en super responsief

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Top bedrijf

Gewoon geweldig hoe wij zijn geholpen met onze xc70 vanmiddag vanwege een kapotte krukas censor stekker, auto starte niet meer en Arnold heeft hem er voor ons vervangen door hen vast te solderen en de auto uit te lezen. Voor 40 euro rijdt hij weer als nieuw met zijn 411.000 km. Top Arnold en bedankt namens ons.

Geweldig geregeld

Goeie service hebben altijd als en vriendelijk mensen

Hdjd

Sehr gut

Super volgens afspraken

Ben super tevreden hoe alles is gegaan Alles volgens afspraak En zeer vriendelijke man die hem heeft opgehaald

Alles in orde

Na een mail alles ontvangen en het onderdeel perfect ontvangen.

Industrieweg 22

6651KR Druten