prima service.

Proactief handelen. Afspraak is afspraak. Prettige mensen.

Super snelle verzending op verzoek

Goede prijs en verzending op de dag van bestelling. Klantvriendelijke Samantha! Hartelijke dank voor de snelle service

He-le-maal TOP

Met een zeer breed assortiment aan onderdelen, voel je je weer als een kind in de speeltuin. Jeroen heeft mij uitstekend geholpen om de onderdelen die ik zocht te vinden. Ik ging voor een spiegel die ik op de website gevonden had, maar ik kwam terug met een tas vol diversen om mijn V70 weer helemaal strak te krijgen. Ik kom zeker terug bij Auto Rima Druten.

Keurige afhandeling

Na doorgegeven te hebben dat we een verkeerde levering (stuurhuis) hadden gehad, stuurde ze snel een ander stuurhuis met sensor. Helaas niet helemaal op tijd maar toch een goede service en aardige dames aan de telefoon!!

Korte lijntjes direct geholpen

Paar keer gebeld even in de wacht en daarna vlot antwoord en doorverbonden naar juiste persoon.

Lastige electronische klacht V70 vlot verholpen Call Liza do you know old Vasona by Romeo pixel dire

Beide stuurwielhandels (dus ook richtingaanwijzers) werkten niet meer en motormanagement gaf foutmelding. Na met Rick een afspraak te hebben gemaakt bleek ik een prima monteur getroffen te hebben die stapsgewijs de klachten kon vaststellen. Diverse componenten vervangen door gebruikte parts en uiteindelijk zijn alle foutmeldingen en storingen verholpen. In 2 uur en een schappelijke prijs kan het oude beestje weer mee. Vrouw blij (haar auto), ik blij!

Top prijs voor mijn auto, netjes afgehandeld!

Altijd spullen bij hun gehaald om mijn s60 op te knappen, toen de motor kapot ging, boden ze mij een meer dan redelijke prijs voor mijn auto !!! Erg blij, en kom hier zeker terug!

Geen enkele bedenking.

On-line twee deuren op kleur besteld voor een prima prijs. Werden een dag later keurig netjes dik verpakt afgeleverd. Er zat geen krasje in de lak. Helemaal tevreden dus. Een prima bedrijf.

Top bedrijf!

Super bedrijf! Met vakbekwame mensen die de tijd nemen voor hun klanten! In een woord top

Vriendelijke service en een hoop kennis

Erg vriendelijk service vanaf het eerste telefoontje tm de hulp aan de balie en de montage. Fijn dat er zoveel Volvo kennis inhuis is dat geeft een vertouwd gevoel.

uitstekend

Heel goede service van jeroen. Heeft netjes de tijd voor mij genomen. Duurde even maar hij bleef geduldig en het is gelukt. Bedankt jeroen

zeer positief

Nadat mijn volvo's 'op' zijn, verkoop ik ze standaard aan Auto Rima. Ze bieden een nette prijs aan en komen altijd volgens afspraak ophalen etc. Ook heb ik wel eens onderdelen besteld, altijd in orde.

Prima bod en super vriendelijk geholpen

Auto met kapotte motor op diverse plaatsen aangeboden, bij Auto Rima ruim het beste bod gekregen. De afhandeling was vlot en super vriendelijk.

snel vriendelijk en goed

super leuke vriendelijke en bekwame vrouwelijke persoon aan de telefoon

Goede service en snelle reactie op mail.

TOP !

Helmaal SUPER....!!! ...Zoals altijd ..!

Slechte service

Als bedrijf zijnde onderdelen besteld en betaald via internet, daar aangekomen moeten de onderdelen nog van de auto's worden afgehaald. Bij de receptie geven ze aan dat ze dat normaal zo doen omdat er mensen zijn die wel betalen en niet de spullen op komen halen. Vind dat vreemd vooral omdat wij een schadebedrijf zijn en al vaker spullen halen. Heeft ruim 1,5 uur geduurt,voordat ik de onderdelen kreeg.toen ik na 3 kwartier vroeg hoelang het nog duurde,was mevrouw gepikeerd en belde de monteur met de mededeling dat ik ongeduldig was.misschien een cursus klantvriendelijkheid gaan volgen.

top

had foute autoradio besteld voor de V70 zonder problemen omgeruild voor juiste

nette onderdelen snel geleverd

op maandag een hondenrek besteld, dinsdagmorgen al afgeleverd door DHL. top service en contact

snelle klantenservice en prima voorraad

Efficiënt en klantvriendelijk, alleen jammer dat ze niet centraler zijn gevestigd (voor een Fries)

Betrouwbaar en snel met de levering

Binnen 1 dag mijn produkt ontvangen. No nonsens onderhandeling.

Super bedrijf

Vandaag 2 portieren gehaald voor mijn Volvo V70 in de juiste kleur. Ik ben zeer te spreken over AutoRima. Ze zijn super klantvriendelijk en echt een aanrader voor iedere Volvo rijder.

Zeer goed, kundig en vriendelijk geholpen door Jeroen en het personeel bij de info balie. Erg onder de indruk van de faciliteit.

Uitstekende klantenservice

Ik had een rechter voorscherm voor mijn 340 besteld en een dag later twijfelde ik of het wel de juiste was qua pasvorm. Ik besloot Rima te mailen. Ik werd netjes teruggebeld met de opmerking dat ik het juiste scherm had besteld en dat deze onderweg naar mij was. Uitstekend!

Snelle correcte levering.

Industrieweg 22