Top !

Na betaling snelle levering tegen redelijke prijs. Prima service!

Sehr gut!

Sehr netter, hilfsbereiter Verkäufer. Sehr schnelle Lieferung. Artikel in gutem Zustand. Top!

Duidelijke en overzichtelijke catalogus

Snel gevonden tegen zeer scherpe prijs. Geweldig

Al jaren goed. Werkt Rene nog bij jullie?

Toen ik nog werkte bij Hoeke in Delft hebben we veel zaken met tevredenheid uitgevoerd. Als Rene nog bij jullie werkt doet hem dan de groeten van mij. Groetjes, Kees de Groot

Goede communicatie

Goed geholpen aan de en netjes teruggebeld dat onderdelen voorradig waren

We hebben recent meersere delen van RIMA ontvangen. Helaas is er wat foutief binnengekomen. Na overleg is het prima opgelost vandaar dan onze eerdere beoordeling teniet gedaan kan worden.

Snelle service

Tel contact opgenomen, foto’s verstuurd en snelle antwoord terug. Top.

Super garage 100% goed

Ik heb een turbo gekocht snel post later had ik andere probleem zij hebben mijn wagen geïnspecteerd om de just onderdelen ook mee te geven Prijzen zijn goed service is gewoon prima

Ik en zeer professioneel geholpen geweest

Ik ben zeer professioneel geholpen geweest alle informatie's gekregen via telefoon. mail goed ontvangen en zojuist de betaling ook uitgevoerd

"De sauna is vergroot en is mooier geworden."

Een van de mooiste en meest uitgebreide sauna's waar ik ben geweest. De opgieting met aansluitend afkoelen door zout kristallen was heerlijk. Vind het niet kunnen dat we op een door de weekse dag 2 euro extra moeten betalen op de al niet te weinige entree en dat de sauna dan ook nog eens om 20.00 uur sluit. (Vanwege personeelstekort) Daarnaast horecaprijzen aan de hoge kant en de menukaart is minimaal. Was allemaal wel heerlijk.

Sehr freundlich und kompetent... :-)

Bin sehr begeistert wie schnell und reibungslos die Kommunikation bis zu Bestellung verlaufen ist, Vor allem die Frau Janssen war sehr freundlich und hilfreich. Danke.. :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

SNEL EN ADEQUATE

SNEL EN ADEQUATE

bon experience

Bonjour, je viens de vous faire le virement concernant cette achat pour ASVI . pouvez vous me dire a quand la reception de cette commande . svp en francais

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Snelle afhandeling van zaken.

Top service!

Top service!

Kwam voor buiten spiegel. Prima prijs/ kwaliteit en bovendien hebben ze hem er ook nog even er op gezet voor me. Zeer blij mee. Thx.

snelle service

snel contact en aardige telefoniste.

Levert goede spullen tegen een normale prijs.

DANKE

Super alles gepasst heute gekommen und eingebaut funktioniert VIELEN DANK aus Deutschland Volvo s80

correct & snel. zeer goed ik heb het aan vele volvo rijders door gegeven.

Kan niet beter. vriendelijk voor de telefoon en geduldig. er word naar je geluisterd.

Uitstekend, snelle reacties, uitstekend geholpen, vaker!

Vaker hier gekocht en zal hier vaker terugkomen indien nodig.

prima contact, recht toe, recht aan en geen geen gedoe!

Ons beest van een Volvo V50 2.0D had al met al toch nog teveel DPF-shizzle in de praktijk.., nadat dit (slecht (niet?!) 'weggeschreven' was bij een specialist in Gelderland (kuch). Desondanks een dijk van een reiswagen maar met de huidige prijzen eerst maar ff sparen voor een benzine model en genieten van onze FORENS eBikes want stilstaan kost dan alleen maar teveel munten en we rijden veel te weinig voor een diesel (prijsverschil loont niet meer, het comfort wel degelijk;). Omdat het onderhoud verder goed was, toch nog een aardige prijs gekregen voor deze donorauto.

Zeer klantvriendelijk

Prettig, klantvriendelijk en hulpvaardig.

Gewoon TOP

Altijd snel en deskundig advies. Snelle verzending en scherp geprijsd en uitstekende kwaliteit van de onderdelen. In het zeldzame geval van een defect aan een onderdeel geen enkele discussie, sturen meteen een nieuw kosteloos op. Ik koop hier al jaren en altijd tot volle tevredenheid.

Hhhjm

Jjhj