Klasse

Snel en perfect af geleverd het onderdeel was goed verpakt

Altijd top en snel!

Meerdere keren al onderdelen besteld en altijd super service en kwaliteit!! Dikke aanrader

Good experience

Fast reply

• Would you recommend us? Yes

Goed aanbod en uitstekende service

Bij Auto Rima vind je vaak het juiste onderdeel voor een nette prijs. Als er onverhoopt wat is dan denken ze graag mee in oplossingen of stellen het voor voor je op te lossen als je even langs komt. Bij een locatiebezoek (omdat ik het onderdeel snel nodig had) kwam ik meerdere personen tegen die net als ik ook van ver kwamen... het zegt wel wat dat men bereid is er een eindje voor te rijden.

Perfect gewoon

Snelle en correcte service van de firma Heel snelle levering Topconditie!! Gewoon perfect!!

Geen service

Vantevoren afspraak gemaakt, kom daar aan, niemand weet van iets. Mocht auto alvast naar werkplaats brengen, wederom niemand die van iets wist. Werd naar receptie gestuurd om opnieuw te vragen hoe en wat. Uiteindelijk monteur met notitiebriefje waar iets op stond, maar wist niet wat de bedoeling was. Vorig jaar juni nieuw dak laten plaatsen, maar werkt niet meer. Ook andere deur er in laten zetten, deze werkt ook niet meer. Het ging mij niet om eventuele garantie, maar oplossing. Kreeg verhaal over "ijzeren" zekeringen die ze niet konden testen en verhaal van de eigenaar dat het aan de accu lag, ook al had ik deze net vernieuwd. Verder had men geen tijd want het was druk?! Werd gewoon weggestuurd na uren gewacht te hebben voor niets!

Tout est parfait / everything is perfect

Commande traitée et reçue rapidement, toujours de très bon conseils, des tarifs très intéressants avec garantie! Vraiment parfait! encore merci! Order processed and received quickly, always very good advice, very attractive prices with guarantee! Really perfect! thanks again!

V50 rechterportier

Complimenten voor dit bedrijf! Reageren snel en de monteur hielp met inladen. Toen bleek ik andere strippen op m'n eigen deur te hebben. Loop maar mee, zei hij, dan laat ik je zien hoe je die verwijdert. K Heb de goeie ook meegekregen. Top! Dankjewel

Hulpzaam, ervaren, altijd goed!

Reeds diverse jaren neem ik hier diverse producten af. Altijd goede hulp om de juiste onderdelen te krijgen. Zeer vriendelijk ervaren en leuke mensen op de vloer.

prima service.

Proactief handelen. Afspraak is afspraak. Prettige mensen.

Super snelle verzending op verzoek

Goede prijs en verzending op de dag van bestelling. Klantvriendelijke Samantha! Hartelijke dank voor de snelle service

He-le-maal TOP

Met een zeer breed assortiment aan onderdelen, voel je je weer als een kind in de speeltuin. Jeroen heeft mij uitstekend geholpen om de onderdelen die ik zocht te vinden. Ik ging voor een spiegel die ik op de website gevonden had, maar ik kwam terug met een tas vol diversen om mijn V70 weer helemaal strak te krijgen. Ik kom zeker terug bij Auto Rima Druten.

Keurige afhandeling

Na doorgegeven te hebben dat we een verkeerde levering (stuurhuis) hadden gehad, stuurde ze snel een ander stuurhuis met sensor. Helaas niet helemaal op tijd maar toch een goede service en aardige dames aan de telefoon!!

Korte lijntjes direct geholpen

Paar keer gebeld even in de wacht en daarna vlot antwoord en doorverbonden naar juiste persoon.

Lastige electronische klacht V70 vlot verholpen Call Liza do you know old Vasona by Romeo pixel dire

Beide stuurwielhandels (dus ook richtingaanwijzers) werkten niet meer en motormanagement gaf foutmelding. Na met Rick een afspraak te hebben gemaakt bleek ik een prima monteur getroffen te hebben die stapsgewijs de klachten kon vaststellen. Diverse componenten vervangen door gebruikte parts en uiteindelijk zijn alle foutmeldingen en storingen verholpen. In 2 uur en een schappelijke prijs kan het oude beestje weer mee. Vrouw blij (haar auto), ik blij!

Top prijs voor mijn auto, netjes afgehandeld!

Altijd spullen bij hun gehaald om mijn s60 op te knappen, toen de motor kapot ging, boden ze mij een meer dan redelijke prijs voor mijn auto !!! Erg blij, en kom hier zeker terug!

Geen enkele bedenking.

On-line twee deuren op kleur besteld voor een prima prijs. Werden een dag later keurig netjes dik verpakt afgeleverd. Er zat geen krasje in de lak. Helemaal tevreden dus. Een prima bedrijf.

Top bedrijf!

Super bedrijf! Met vakbekwame mensen die de tijd nemen voor hun klanten! In een woord top

Vriendelijke service en een hoop kennis

Erg vriendelijk service vanaf het eerste telefoontje tm de hulp aan de balie en de montage. Fijn dat er zoveel Volvo kennis inhuis is dat geeft een vertouwd gevoel.

uitstekend

Heel goede service van jeroen. Heeft netjes de tijd voor mij genomen. Duurde even maar hij bleef geduldig en het is gelukt. Bedankt jeroen

zeer positief

Nadat mijn volvo's 'op' zijn, verkoop ik ze standaard aan Auto Rima. Ze bieden een nette prijs aan en komen altijd volgens afspraak ophalen etc. Ook heb ik wel eens onderdelen besteld, altijd in orde.

Prima bod en super vriendelijk geholpen

Auto met kapotte motor op diverse plaatsen aangeboden, bij Auto Rima ruim het beste bod gekregen. De afhandeling was vlot en super vriendelijk.

snel vriendelijk en goed

super leuke vriendelijke en bekwame vrouwelijke persoon aan de telefoon

Goede service en snelle reactie op mail.

TOP !

Helmaal SUPER....!!! ...Zoals altijd ..!

Industrieweg 22

6651KR Druten