Er word met zorg naar het juiste onderdeel gezocht

Er word met zorg naar de juiste onderdelen gezocht.

TOP

Bij Rima weten ze alles, hebben ze alles, zijn ze super behulpzaam en hebben ze ook nog gratis koffie voor als je daar zin en tijd voor hebt. Daarom: TOP.

zeer tevreden over de service

Op zoek naar een onderdeel waarvan ik geen code kende, omschreef ik gewoon om welk artikel het ging. Aanvankelijk kreeg ik bericht dat het artikel niet voorhanden was doch ik kreeg de vraag om toch een foto op te sturen. Na een korte zoektocht naar het artikelnummer en een foto van het betrokken onderdeel, kon het onderdeel toch geleverd worden.

Goed bod, goeie communicatie en snelle service

Ik heb na het verlies van mijn geliefde xc70 meerdere aanbiedingen gehad voor het wrak, en jullie kwamen met ruim het hoogste bod. Ook verliep het contact goed. Moest wel zelf achter mijn vrijwaring aan, maar dat was heel ook snel opgelost. Zeker een aanrader voor de ongelukkigen!

S80 parts

I have used Auto Rima several times since 2015 for difficult-to-find parts. Their customer service is good and prices are very reasonable. Thank you!

Snelle reactie

Omdat ik niet precies wist wat voor onderdeel ik moest bestellen even gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Ze liet het ff uitzoeken en belde snel terug. Daarna vlot een mail ontvangen en kunnen bestellen. Prima service

Wederom zeer snelle en goede service

Weer eens een onderdeel nodig gehad voor mijn volvo uit 2010. Nieuw bijna niet te betalen. RiMA had een prima alternatief voor eenheden schappelijke prijs waardoor ik weer prima door kon rijden.

Prima service!

Zeer hoed

vrijdag besteld zaterdag geleverd

erg tevreden

Rima komt snel en goed afspraken na

Na net geen 500.000 km kreeg mijn Volvo XC 70 electronica klachten. De volvo werkplaats gaf aan datreparatiekostenbde restwaarde van de auto ver zouden overstijgen. Na meer dan 20 jaar zet je een volvo niet zomaar bij de sloop. Met Rima kon ik een eerlijke deal maken en de auto werd op afspraak gehaald. Vrijwaring en de aankoopsom werden binnen enkele uren toegestuurd. Jan van Rima , bedankt voor de keurige service!!

Correcte service en duidelijke communicatie

Ik bestelde vanuit België bij Auto Rima in Druten en alles verliep zeer vlot. Duidelijke uitleg, correcte opvolging en het onderdeel was precies zoals afgesproken. Betrouwbaar bedrijf waar je met een gerust gevoel kan bestellen.

Supersnel

Nu maar hopen dat het het goede onderdeel is!! Maar dat zal wel. Ze zijn heel professioneel!

goed bedrijf supersnel geholpen

Ik heb enkele onderdelen besteld en dezelfde dag werd ik teruggemaild dat ze de onderdelen op voorraad hadden. vervolgens heb ik mijn adresgegevens naar hub gemaild waarop na betaling, de onderdelen zijn verzonden. Super aardig en behulpzaam personeel!

Snelle vrijwaring en betaling!

Heb wel vaker een V70 ingeleverd bij RIMA en ook dit weer probleemloos en heel vlot met vrijwaring en betaling.

Goede en snelle communicatie en service

Ik kreeg snelle reacties op mjn mailtjes en de onderdelen werden klaargelegd zodat ik ze meteen kon inladen. Bij thuiskomst bleek er een onderdeel niet netjes te zijn en dat werd op voldoende wijze gecompenseerd.

Altijd ons vertrouwde adres voor Volvo onderdelen. Goede en snelle service, ook bij het helpen met zoeken naar de juiste onderdelen. Al met al, een aanrader voor iedereen die ook maar iets van Volvo nodig heeft!

Je hebt hier te maken met uiterst vriendelijke en kundige mensen, weten waar ze het over hebben, alles wat je voor je Volvo nodig hebt is aanwezig. Fijn dat er nog zulke bedrijven bestaan in Nederland, zeker een aanrader.

Duidelijk en vriendelijk geholpem

Zijn vriendelijk en hebben duidelijke communicatielijnen.

Fijn bedrijf

Al vaak iets besteld. Altijd nette delen ontvangen.

Direct contact, doen wat ze beloven.

Prima communicatie, doen moeite om ophaaltijd in overleg af te spreken.

Snel geleverd en onderdeel in goede staat.

Dank voor de goede en snelle service!

Top service

een heel fijn bedrijf en correct

alles goed behalve levering.

Very good service

Great company to deal with. Thanks to Sandra who was extremely helpful.

So far everything is professional

So far everything is professional