Als nieuwe klant helemaal tevreden!

Ik heb vooral per mail gecommuniceerd: ik vond in eerst instantie de website wat onduidelijk om gericht te zoeken. Maar ga ik aan de medewerkers daar hulp bij vragen. Er werd zeer snel gereageerd op mijn berichten en binnen een mum van tijd heb ik het juiste onderdeel (een veerpoot voor mijn V70 uit '98) besteld. Voor een keurige prijs! Ik zie mezelf in de toekomst regelmatig zaken doen met Auto Rima! Ik denk dat ze een grote voorraad hebben oa voor mijn Volvo!

pffff

wat ik ook wil voor mijn 940 uit 1992 het komt goed

super ervaring goed geholpen door vandaag

Ik had een verkeerd onderdeel besteld en Jeroen is de hele sloop met mij doorgelopen en heeft mij nog een altijd super tips gegeven voor het onderhoud aan de auto. Kom zeker weer een keer terug,

erg tevreden over de service

Word altijd goed geholpen en ben zeer tevreden over de service die ze bieden

Super servive

Snelle reactie en komen hun afspraken na. Eerlijke prijs.

snel en eenvoudig bestellen.

Vriendelijk en fijn bedrijf.

Snelle reactie.

Na aanvraag direkt een mail over het aangevraagde onderdeel.

zoals vanouds

Het gevraagde en bestelde vlot afgehandeld

Gewoon goed

Prima bedrijf, denkt met je mee. Via mail iets besteld en zeer vlot geregeld. Aanrader

Auto Rima Druten

Al jaren vaste klant bij Auto Rima en altijd top. Eerlijk advies, veel kennis en gewoon doen wat ze beloven. Je merkt nog steeds de solide basis die in de tijd van Matthieu van Draaijen is gelegd: vakmanschap, betrouwbaarheid en passie voor auto’s. Onderdelen zijn netjes gecontroleerd, prijzen eerlijk en je wordt hier gewoon normaal behandeld. Zo hoort het. Aanrader.

Fijn bedrijf

Altijd klant vriendelijk goede survice en goede produkten !

Zeer deskundig geholpen voor keuze juiste artikel

Goede informatie gekregen van Remon om het juiste artikel te bepalen. Harry

Das Paket wurde umgehend geliefert. Ich bin mit dem Produkt zufrieden. Ich empfehle diesen Verkäufer!

Er word met zorg naar het juiste onderdeel gezocht

Er word met zorg naar de juiste onderdelen gezocht.

TOP

Bij Rima weten ze alles, hebben ze alles, zijn ze super behulpzaam en hebben ze ook nog gratis koffie voor als je daar zin en tijd voor hebt. Daarom: TOP.

zeer tevreden over de service

Op zoek naar een onderdeel waarvan ik geen code kende, omschreef ik gewoon om welk artikel het ging. Aanvankelijk kreeg ik bericht dat het artikel niet voorhanden was doch ik kreeg de vraag om toch een foto op te sturen. Na een korte zoektocht naar het artikelnummer en een foto van het betrokken onderdeel, kon het onderdeel toch geleverd worden.

Goed bod, goeie communicatie en snelle service

Ik heb na het verlies van mijn geliefde xc70 meerdere aanbiedingen gehad voor het wrak, en jullie kwamen met ruim het hoogste bod. Ook verliep het contact goed. Moest wel zelf achter mijn vrijwaring aan, maar dat was heel ook snel opgelost. Zeker een aanrader voor de ongelukkigen!

S80 parts

I have used Auto Rima several times since 2015 for difficult-to-find parts. Their customer service is good and prices are very reasonable. Thank you!

Snelle reactie

Omdat ik niet precies wist wat voor onderdeel ik moest bestellen even gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Ze liet het ff uitzoeken en belde snel terug. Daarna vlot een mail ontvangen en kunnen bestellen. Prima service

Wederom zeer snelle en goede service

Weer eens een onderdeel nodig gehad voor mijn volvo uit 2010. Nieuw bijna niet te betalen. RiMA had een prima alternatief voor eenheden schappelijke prijs waardoor ik weer prima door kon rijden.

Prima service!

Zeer hoed

vrijdag besteld zaterdag geleverd

erg tevreden

Rima komt snel en goed afspraken na

Na net geen 500.000 km kreeg mijn Volvo XC 70 electronica klachten. De volvo werkplaats gaf aan datreparatiekostenbde restwaarde van de auto ver zouden overstijgen. Na meer dan 20 jaar zet je een volvo niet zomaar bij de sloop. Met Rima kon ik een eerlijke deal maken en de auto werd op afspraak gehaald. Vrijwaring en de aankoopsom werden binnen enkele uren toegestuurd. Jan van Rima , bedankt voor de keurige service!!

Correcte service en duidelijke communicatie

Ik bestelde vanuit België bij Auto Rima in Druten en alles verliep zeer vlot. Duidelijke uitleg, correcte opvolging en het onderdeel was precies zoals afgesproken. Betrouwbaar bedrijf waar je met een gerust gevoel kan bestellen.

Supersnel

Nu maar hopen dat het het goede onderdeel is!! Maar dat zal wel. Ze zijn heel professioneel!

Industrieweg 22

6651KR Druten