Absolut Weltklasse!

Ein Paradies für alle, die ihren Volvo selbst reparieren wollen! Noch dazu sehr nette und hilfsbereite Mitarbeiter!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

vlot geregeld, onderdeel prima conditie

binnen 1 dag reactie op de vraag of een onderdeel voorradig was. prijs schappelijk, verzending dezelfde dag, goed verpakt

2x zelfde defect in artikel

Ik had een richtingaanwijzer schakelaar besteld waar een breukje in zat. Kan gebeuren. Maar dat het vervangende artikel óók dezelfde breuk heeft en bovendien smerige witte spetters die er niet vanaf gaan is toch teleurstellend. En de garantie van omruilen zit alleen op het onderdeel dus elke keer krijg je 9,50 verzendkosten voor jouw rekening.

correct afgewerkt

Heb vaker gekocht en goede ervaringen daarmee gehad, was nu minder het geval.

Keurig bedrijf altijd goeie onderdelen gehad

Is altijd zo als het is , bij andere bedrijven wel eens anders

Perfecte service

Ik was op zoek naar een onderdeel voor mijn Volvo wat niet op de site te vinden was. Gebeld, en zowaar een mens aan de lijn (een uiterst vriendelijke en behulpzame dame). Ze kon niet direct zien of het onderdeel er was, maar zou me de volgende dag terugbellen, wat ook gebeurde!

Super vriendelijk snel geholpen

Ik had een onderdeel besteld, ben deze gaan afhalen en bij montage bleek dat het niet in orde was. Gebeld kon direct terug brengen. Hebben samen nog gekeken voor een ander onderdeel maar die was er helaas niet Netjes mijn geld terug gekregen. Top mensen die van Rima ( Remon)

Vriendelijk, snel, en volgens afspraak.

Ik heb mijn auto aan Auto Rima verkocht. Ze hebben een goed bod gedaan, beter dan alle andere biedingen. Snel een afspraak gemaakt om de auto op te komen halen, en ze waren keurig op tijd. De vrijwaring was in vijf minuten geregeld, en de betaling stond binnen een half uur op mijn rekening. Dus: fijne mensen die hun afspraken nakomen.

Vakkundig en prettige advisering in het aangeboden motorblok

Ik was op zoek naar vervangende motor voor mijn Volvo S60 bouwjaar 2009. Goed en vakkundig geholpen. Mijn vragen werden prettig en compleet beantwoord. Betaling via iDeal ook fijn geregeld, gehele traject verloopt digitaal tot en met orderbevestiging. Kortom fijn bedrijf en medewerkers.

Top bedrijf, goede en snelle communicatie!

Voor mensen in Frankrijk een linker buitenspiegel gekocht, zelfde model voor een Volvo V90 ll uit 2018! Snelle levering en spiegel werkt perfect! Erg blij met Auto Rima, top service!

Geweldig.

Ik belde op Vrijdag rond 14.00 uur voor een kachelbedieningspaneel voor mijn S40 en had deze de dag erna, dus op Zaterdag al binnen. Echt super geholpen door een vriendelijke dame die weet waar ze over praat. Dus Rima, deze review is dubbel en dik verdiend.

Nergens meer te krijgen!? Echt wel…

Hoe vaak ik niet al bij Rima wel wat heb kunnen vinden wat zogenaamd nergens meer te krijgen was! Snelle service en vriendelijke mensen die met je meedenken: helemaal top!

Uitstekende response en service

Elke keer als ik vraag om bepaalde onderdelen krijg ik direct een eerlijk en practisch antwoord en oplossing. Uitstekende uitwisseling van mijn automatische versnellingsbak voor een redelijke prijs.

Afspraken duidelijk, snel gemaakt en uitgevoerd!

Well-Priced Parts and Excellent Service

I bought some parts for my Polestar 2 and had them shipped to Denmark. Good and trustworthy communication with the dealer throughout the whole process, fair prices, and careful packaging. I will definitely come back here if I need anything else.

Gewoon goed.

Produkt zoals omschreven. Keurig verpakt. Niets aan toe te voegen.

Ik ben super tevreden

Ik kan je deze firma zeker aanraden. Goede kwaliteit aan een goede prijs. Ook zeer zorgvuldig verpakt voor verzending. Gisteren betaald en vandaag geleverd.

Altijd Top, zoek niet verder!

Al langer klant, veel aangeschaft bij Auto Rima. Altijd Top, eerlijk, duidelijk en perfecte adviezen. Niet de goedkoopste, zeker niet de duurste maar wel de beste. Zoek niet verder!

Topzaak

Via Onderdelenlijn een artikel besteld, het was in voorraad dus meteen kunnen halen. Zeer aangename prijs en een perfecte afhandeling. Daags er na nog een mail gestuurd voor een ander onderdeel, dat ook in voorraad was. Dezelfde dag nog opgestuurd.

Een zeer kundig en betrouwbaar adres voor gebruikte volvo onderdelen Volvo

Zeer ervaren medewerk(st)ers, ook telefonsch! En een hele snelle en adquate afhandeling. Een top bedrijf. Een aanrader voor elke volvo rihder.

Prima service. Vriendelijk

Grote voorraad onderdelen. Vriendelijk.

Jullie zijn heel vriendelijk

Een klant vriendelijk .ik ben tevreden

Net bedrijf, zeer snel.

Net bedrijf, zeer snel.

Geweldig vriendelijke en snelle service

Ik ben ontzettend tevreden! Nadat ik telefonisch al heel vriendelijk en behulpzaam te woord was gestaan, heb ik per e-mail mijn vraag voorgelegd. Alles werd daarna super snel, duidelijk en professioneel geregeld. De communicatie verliep prettig en ik had echt het gevoel dat ik serieus en met aandacht geholpen werd. Een snelle, eerlijke en zorgeloze afhandeling – precies zoals je hoopt. Absoluut een aanrader!

Top geregeld

Ik ben altijd goed geholpen door de mensen van Rima. Nu mijn Volvo helaas aan zijn einde is gekomen heeft Rima een mooi bod gedaan en mijn auto netjes opgehaald. Hopelijk kan mijn auto andere volvo rijders nog helpen met zijn onderdelen.

Industrieweg 22

6651KR Druten