correcte behandeling

via onderdelenlijn in contact gekomen met auto rima, duidelijke uitleg en hoe en wat, binnen 3 dagen onderdeel binnen. gewoon top

Plaatsing motorblok

Bedankt voor de goede service! Ik heb een motorblok gekocht en laten plaatsen door auto Rima zeer tevreden over de service en professionele hulp. Meedenken met de klant, bereikbaarheid! Ik heb vertrouwen in auto Rima.

Klantvriendelijke meedenkende service bij vinden van Volvo onderdelen

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en werd de deur die ik gereserveerd had gehaald. Al snel bleek de deur niet geschikt en zijn ze aan het werk gegaan om mij toch te helpen. Jeroen is op onderzoek gegaan of de juiste deur in voorraad is. Na de juiste deur gevonden te hebben, vroeg ik naar nog meer beschikbare onderdelen die aan vervanging toe zijn. Jeroen heeft naar de auto gekeken en oprecht geadviseerd wat hij voor me had liggen en kon betekenen. Zeer tevreden weggegaan met nodige onderdelen om mijn Volvo weer te laten shinen. Ik kom zeker terug bij Auto Rima voor Volvo onderdelen wanneer nodig.

Snelle afhandeling, realistisch bod

Realistisch bod, snelle afhandeling

Altijd goed

We worden er altijd goed, vriendelijk en snel geholpen. En niet geheel onbelangrijk, ze hebben veel kennis van zaken.

Kompetente freundliche Beratung, Artikel wie beschrieben

Kompetente freundliche Beratung, Artikel wie beschrieben, unkomplizierte Abwicklung, alles bestens, jederzeit wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en correcte responses

zeer vlot, professioneel, zeker aan te raden

wagen verkocht, vlotte communicatie, als ze iets beloven te doen gebeurt dat ook. zeker aan te raden.

Super service

Ik werd direct terug gebeld nadat er gekeken was of het onderdeel er in de kleur was. Goed service

snelle services

binnen enkele dagen het product ontvangen voor een scherpe prijs

Goed geholpen en uitstekende service

Vriendelijk, betaalbaar , snel

Ik heb auto rima als zeer positief ervaren . Vriendelijke mensen die een goede service uitstralen . En betaalbaar .

Gewoon TOP

Prima service, deftig verpakt, ook telefonische en per mail bereikbaar voor extra informatie. In een tijd van digitale anonimiteit is deze ervaring een verademing. Bedankt aaok aan de personen die me te woord stonden, zowel op administratie als magazijn

Top, van eerste contact tot laatste.

Voor mijn Volvo S40 I 2003 hier bij Auto Rima, op suggestie van reacties in mijn topic op Volvo-Forum, de aandrijfas P30620827 kunnen vinden en afnemen. Heel tevreden. Niets te bemerken in het stuur bij bijvoorbeeld 120 km/u.

Superfijne communicatie

Ik krijg een hoog gevoel van transparantie bij dit bedrijf. Zowel bij het kopen van onderdelen als het verkopen van een sloopauto. Zeer tevreden met het contact via mail en telefoon.

Keurig netjes verpakt en geleverd

Snelle reactie en levering

Snel en goed contact

Snel en vriendelijk contact

Steeds snel en correct geleverd

Altijd snel en correct geleverd en goede service voor auto wissstukken. Een aanrader. Martin van den avont

Best volvo shop and best service

Paradies für Volvo Fans. So einen tollen Service hatte ich noch nie. Soooo gut. Nur bei Rima!

Vriendelijk goed en snel geholpen

Snelle reactie op mijn aanvraag. Prettig telefonisch contact en goede verdere afhandeling.

Professionals...!!!

AUTO RIMA B.V. demonstrates a high level of professionalism and reliability, consistently honoring their commitments. When I encountered an issue with a delivered Volvo engine, they promptly replaced the damaged component at no additional cost. The communication and cooperation, particularly with Mrs. Samantha, were exemplary. I have no hesitation in recommending their services.

• Would you recommend us? Yes

Snelle acurate service!

Snelle reactie bij zoektocht naar onderdeel. Prettige afhandeling.

Goede ervaring

Mijn auto was total loss gereden en door de sleepdienst naar een schadebedrijf gebracht. Met de foto's van de verzekering een goed bod gekregen en alles netjes en snel afgehandeld.

Zeer stipt, ze doen wat ze beloven

Zeer stipt, ze doen wat ze beloven

super goed niet duur maar wel goed

Goede kwaliteit en niet duur en als het dan toch eens mis gaat geven ze echte garantie

Industrieweg 22

6651KR Druten