Service efficace et rapide

vriendelijk geholpen en snel, merci beaucoup

Perfect geregeld !!!

Ik zocht een kapje voor in de kofferbak voor mijn Volvo XC40. Contact opgenomen met Rima. Ik kreeg de volgende dag bericht dat zij dit op voorraad hadden. Vervolgens gevraagd of ze dit op konden sturen. Ik heb de rekening betaald en een dag later kwam de pakketdienst het kapje brengen. Ongelofelijk hoe snel dit allemaal geregeld was. Mijn grote dank !!!!!!

verkeerde zijskirt geleverd.

lekker snel,alleen de verkeerde. had de zijskirt links moeten wezen volvo v40 artikelnr 3141290541. auto is zilver maar zijskirt is zwart zie foto. Groet.

Ich habe mit Auto Rima sehr gute Erfahrungen gemacht

Ein V 70 Motor, den ich von Auto Rima (sehr preiswert) abgeholt habe,erwies sich als defekt und wurde sofort durch eine kostenlose Lieferung nach Deutschland ersetzt. Super Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vriendelijke mensen, zeer goede service

Wederom goed uit de brand geholpen door auto, altijd fijn zaken doen

Prima, niks op aan te merken!

Op dinsdag een achterbumper besteld, woensdag bezorgd (in Brussel) en donderdag laten monteren. Zeer tevreden.

Zelfs service na aankoop!

Bij Rima doen ze hun best je zo goed mogelijk te adviseren en leveren de juiste materialen. Zelfs bij een vergissing krijgt je het alsnog het juiste onderdeel. Die al jaren zaken met hun. Top.

piéces reçu en partie cassé

j'ai réceptionné la boite de vitesse vendredi 28 novembre je viens de la déballer et voila ce que j'ai découvert (voir photo ci-jointes) caché calculateur cassé et bouchon d'air de boite cassé le problème est que vu que je vous ai commandé un boite pensant qu'elle me serait livrée en bonne état , j'ai donc démonté la mienne sans trop faire attention le cache de ma boite c'est cassé en tombant. Et svp ne me dites pas que vous me l'avez envoyé en bon état car les dégâts sur la boite, je l'ai est constaté en présence du livreur. je dois un commandé un neuf, je vous demande donc de me faire un geste commercial ce qui serait normal je pense je vous en remercie par avance commande numéro 0151444 Facture n°: 25012551

• Nous recommanderiez-vous? Non

Efficiënt zakelijk en vooral zeer klantvriendelijk

Bij ons bezoek enkele maanden geleden zijn we zeer vriendelijk ontvangen door de baas zelf maar ook het personeel is zonder overdrijving aangenaam vriendelijk

Wonderful

Nice

Superfijne afhandeling en meedenkend

Superfijne en professionele afhandeling van mijn auto na total loss

Topservice

Persoonlijke begeleiding en meedenkend, super!

Topservice

Klein probleem met geleverde versnellingsbak, maar kon snel langskomen en het euvel werd ter plekke verholpen. Topservice!!

Top Bedrijf!!

Ik kom hier al jaren, goede service en altijd beried om te helpen! Laatst nog met Jeroen gezocht naar een andere a. bumper voor de S60!

Super service, fijne mensen!

Ik kon spontaan wat onderdelen van een 480 afhalen. Erg redelijke prijs, en fijn geholpen.

Sturen snel reactie op mail. En om een onderdeel even achter uit te houden is ook geen probleem.

klantvriendelijk en oplossend gericht

Via bezorging had ik een portier gekocht, helaas was het portier niet geheel volgens mijn verwachting, samen met eigenaar Jeroen heb ik toen een ander portier uitgezocht die hij ter plekke heeft gedemonteerd, als compensatie heb ik ook nog een aantal onderdelen van hem gekregen. Jeroen is zeer klantvriendelijk en neemt alle tijd voor je. Gewoon een top bedrijf.

Zeer positief

De eerste keer wat besteld voor mijn Volvo V70. Na inbouwen bleek het onderdeel niet te werken. Een e-mailtje gestuurd en dan zeer vriendelijk en correct verder geholpen. Alles werkt weer zoals het hoort. Weet nu waar ik zijn moet als ik weer wat nodig heb.

Fijne vriendelijke mensen Goede service en mee denken Snelle afhandeling en betrouwbaar!

nagenoeg alle volvo-onderdelen aanwezig

Goede ervaring en denken mee met aanschaf tweedehands onderdelen. Tevens correcte aflevering

Snelle service

Snelle service maar de link naar rdw.nl/kentekencheck geeft vooralsnog een foutmelding

Fijne service snelle levering

Door vergissing een verkeerd product besteld. Terugsturen is geen probleem.

Zeer professioneel tijdens een gecompliceerde reparatie

Nadat Auto Rima een onderdeel naar mijn adres in Frankrijk had gestuurd (snelle levering) bleek het dat het onderdeel niet de juiste was voor mijn model Volvo. Uiteindelijk heeft Auto Rima een goede oplossing gevonden voor het probleem en mijn Volvo is weer als nieuw. Ik kan ze absoluut aanraden. Ze hebben onderdelen die andere bedrijven simpelweg niet hebben en ze kennen alle modellen, ook de oudere. Dus als je een Volvo hebt en je bent op zoek naar de oplossing om hem nog wat langer te laten rijden, ga dan vooral langs bij Auto Rima in Druten!

Zeer klantvriendelijk!!

Dames aan de telefoon denken met je mee, zijn altijd vriendelijk en deskundig!

top service!

Altijd fijn als een bedrijf afspraken maakt en ook opvolgt. Ik ben fantastisch geholpen door Auto Rima B.V. en zal het bedrijf zeker aanbevelen.

Industrieweg 22

6651KR Druten