Ik dacht dat bedrijven als dit niet meer bestonden. Tot ik Auto Rima belde.

Eerlijk? Ik was op m’n hoede. Online zoeken naar Volvo-onderdelen is vaak gokken: klopt het onderdeel wel? Word ik goed geholpen? Komen ze afspraken na? Maar bij Auto Rima voelde het vanaf minuut één anders. Geen standaard verkooppraatje, maar mensen die écht weten waar ze het over hebben. Ze vroegen gericht door, dachten mee alsof het hún auto was en kwamen meteen met een oplossing die precies klopte. Het onderdeel kwam snel binnen, perfect verpakt, en eh tot mijn verbazing mét een handgeschreven bedankje. Dat raakte me. Wie neemt daar vandaag de dag nog de moeite voor? En het mooiste: m’n Volvo rijdt weer perfect. Alsof er niets is geweest. Auto Rima is zeldzaam. Hier werken mensen met hart voor hun vak én hun klanten. Twijfel je nog? Bel ze. Je zult net als ik denken: waarom ben ik hier niet eerder geweest? Ik ben klant voor het leven.

De standaard in Volvo-demontage – met hart en expertise

Als voormalig directeur van Volvo België heb ik in de loop der jaren talloze bedrijven binnen de Volvo-wereld leren kennen. Maar Auto Rima B.V. in Druten verdient zonder twijfel een bijzondere vermelding. Wat dit bedrijf uniek maakt, is niet alleen de indrukwekkende schaal – met meer dan 1.600 gedemonteerde Volvo’s en ruim 225.000 onderdelen op voorraad – maar vooral de diepgewortelde kennis en toewijding waarmee hier gewerkt wordt. Auto Rima ademt Volvo. Vanuit mijn jarenlange ervaring binnen de organisatie kan ik zeggen: dit is het soort partner waar je op kunt bouwen. Betrouwbaar, deskundig, en volledig toegewijd aan kwaliteit en klanttevredenheid. Niet voor niets vertrouwen ook talloze Volvo-dealers op hun expertise. De passie voor het merk, gecombineerd met een sterke focus op duurzaamheid en circulair hergebruik, maakt Auto Rima tot een voorbeeld in de sector. Dit is niet zomaar een demontagebedrijf – dit is een gespecialiseerd centrum voor Volvo-liefhebbers en professionals. Een absolute aanrader. Vanuit professioneel én persoonlijk perspectief. – Oud-directeur Volvo België

Suuuper!

Mega ok! Its very good company! I will came back :) Engine xc70 2014 215 hp - 152 kkm all ok! Thank You! Lukas!

Staan altijd beschikbaar voor je

Ik heb een fijne ervaring met auto rima. Tijdens het kopen van een nieuwe auto waren ze behulpzaam en flexibel. De 3 maanden garantie was voor mij een belangrijk punt. Ook handelen ze hiernaar. Ik heb een klein probleempje en daar ben ik vandaag voor terug gereden. Auto is nu in de reparatie terwijl ik wacht met een koffietje!

Snelle duidelijke communicatie

Na plaatsing van een gezocht onderdeel op de onderdelenlijn kwam er bijna direct een reactie. Duidelijke, heldere communicatie. Onderdeel is voor een zeer nette prijs aangeboden.

Precies wat ik zocht, en de enige in het land die het had

Snel verzonden en vriendelijke communicatie. Duidelijk omschreven inclusief motor codes en dergelijke. Ik zou hier zeker weer wat weg halen!

Goede zaak

Ik kom er al jaren. Eerst voor de Volvo 740 daarna S60 en nu voor de C70. Vroeger moest ik naar Druten toe rijden, dat is ruim een uur, nu kan ik via de Webshop terecht. Voor bijzondere onderdelen ga ik nog wel langs, mits economisch verantwoord of als ik er in de buurt ben.

Word altijd super goed geholpen

Toppers!

Enorm aanbod tegen goeie prijzen en met prettige en snelle service!

Zoals de kop al zegt: Enorm aanbod tegen goeie prijzen en met prettige en snelle service! Wat moet ik daar verder aan toevoegen? OK, deze dan: Vooral nog heel lang zo blijven Rima!

prijs , kwaliteit en service 100 %

prijs , kwaliteit en service 100 %

Blij, een niet gangbaar onderdeel toch op voorraad

Brandstofpomp voor V70 2.5ft via dit bedrijf ontvangen. Erg blij mee want nieuw zijn ze enorm duur! Bedankt Auto Rima en de dame die mij rechtstreeks hielp via de telefoon! Top service

Service om een puntje aan te zuigen

Het is heel lang geleden dat ik zo netjes geholpen ben (medewerker jeroen) met onderdelen voor mn auto. En de prijs was ook super netjes.

Fantastisch!

Ik had maar een heel klein onderdeel nodig. En dat is een piepklein ringetje. Dat sturen ze nu kosteloos naar me op! Echt geweldig!! En heel snel!

Gewoonweg super klantgericht

Snelle response op mails

Prima bedrijf met goede onderdelen

Goede communicatie en prima mijn onderdelen kunnen bestellen. Eindelijk heb ik via Autorima de juiste koplampen kunnen en ontvangen.

zeer prettig en vliegensvlug geholpen

Uitermate vriendelijk, kundig en snel geholpen.

Alle onderdelen gevonden bij Jeroen tegen een schappelijke prijs. Hij dacht goed mee, ik kom hier zeker terug.

Prima service en juiste product geleverd

Prima aangeleverd product, incl de juiste stekkers. Bijna Plug & Play. Bestelling was snel binnen.

Mooie set velgen met banden

Snelle en duidelijke reactie op je vragen. En een snelle en nette verzending.

correcte behandeling

via onderdelenlijn in contact gekomen met auto rima, duidelijke uitleg en hoe en wat, binnen 3 dagen onderdeel binnen. gewoon top

Plaatsing motorblok

Bedankt voor de goede service! Ik heb een motorblok gekocht en laten plaatsen door auto Rima zeer tevreden over de service en professionele hulp. Meedenken met de klant, bereikbaarheid! Ik heb vertrouwen in auto Rima.

Klantvriendelijke meedenkende service bij vinden van Volvo onderdelen

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en werd de deur die ik gereserveerd had gehaald. Al snel bleek de deur niet geschikt en zijn ze aan het werk gegaan om mij toch te helpen. Jeroen is op onderzoek gegaan of de juiste deur in voorraad is. Na de juiste deur gevonden te hebben, vroeg ik naar nog meer beschikbare onderdelen die aan vervanging toe zijn. Jeroen heeft naar de auto gekeken en oprecht geadviseerd wat hij voor me had liggen en kon betekenen. Zeer tevreden weggegaan met nodige onderdelen om mijn Volvo weer te laten shinen. Ik kom zeker terug bij Auto Rima voor Volvo onderdelen wanneer nodig.

Snelle afhandeling, realistisch bod

Realistisch bod, snelle afhandeling

Altijd goed

We worden er altijd goed, vriendelijk en snel geholpen. En niet geheel onbelangrijk, ze hebben veel kennis van zaken.

Industrieweg 22

6651KR Druten