Topservice bij Stefan ten Hoeve!

Mijn ervaring bij Autotechniek Stefan ten Hoeve is zeer positief. Ik kwam voor een APK voor mijn Caddy en de service ging verder dan alleen de keuring. Leenauto stond klaar en de communicatie via WhatsApp is super handig en vlot. Je weet precies waar je aan toe bent. Ik kom hier zeker terug!

Top bedrijf en eigenaar.

Top bedrijf, nette werkplaats. Eigenaar is super vriendelijk en kundig.

Echt top

Geweldig geholpen. Top garage

Alles keurig netjes!!

Bedrijfsbus heeft een mooie upgrade gekregen!

Prima in onderling contact. Eerste aankoop ging zonder ondoorzichtige omwegen. Kortom: contact was uitstekend!

Goed geholpen,

Was service zoals ik gewend was van vroeger, bedankt Stefan.

Zéér tevreden!

Stefan is altijd vriendelijk en weet wat ie doet, nog nooit wat te klagen gehad!

Prima ervaring en we wensen jullie veel succes met jullie bedrijf

Prettige aankoop gehad van mijn auto

Het kopen van de auto ging erg prettig Stefan reageerde snel en had een leuk en eerlijk verhaal.

jonge ondernemer die er vol passie voor gaat

via de telefoon een vw T-cross R line gekocht B2B precies zoals beschreven snel en correct geleverd

Een tevreden klant

Een mooi en netjes bedrijf. Klantvriendelijk en super mooie auto's in de verkoop.

Vlotte afspraken, goede service

Prima garagebedrijf

Via Stefan een fijne auto aangeschaft. Prima geholpen en vriendelijk te woord gestaan met uitleg van één en ander.

No nonsense

Eerlijk en service hoog in het vaandel.

Serieuze jongeman die kwaliteit wil leveren

Afspraken worden netjes afgehandeld en de service is vlot. Advies is goed en altijd in overleg. Er wordt niet zomaar iets gedaan zonder toestemming. Stefan is prettig in de omgang en houdt van het vak. Dat is aan alles te zien.

Top service met persoonlijke touch.

Snelle reactie en actie.

Gewoon goed

Zeer vriendelijk, neemt tijd voor je, echt een goed bedrijf

Top garage

Stefan ten Hoeve is vriendelijk, behulpzaam. Beurten en storingen worden correct uitgevoerd. Je kunt er altijd terecht. Aanrader.

Super service!

Snelle hulp en altijd tijd voor een praatje

Zoals we gewend waren. Prima service!!

Even bellen…. Direct afspraak……auto wordt goed nagekeken en is klaar voor je het bedenkt! Top service!!

Vriendelijk

Vanmiddag weer goed geholpen .

Zeer goed geholpen

Zeer vlot en goed geholpen.

Top bedrijf !

Auto moest voor APK. Communicatie gaat met een lach en wat humor. Serieus als het moest. Er waren problemen met stroom in de omgeving en dus op zijn bedrijf, ondanks dat bleef Stefan communiceren en met een glimlach zijn werk doen terwijl er drie mensen stonden te wachten. Zeer tevreden, aanrader deze jonge ondernemer !

Prima service en goed werk

Top service

Snelle en vakkundige service ! Kortom top !

Zoom 24

9231DX Surhuisterveen