goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ken de beste man nog van de LTS. Zéér gedreven & gepassioneerd met zijn vak bezig...toen al!!\r\nSinds 2008 klant bij zijn BV en alles altijd naar tevredenheid opgelost en/of verholpen....Nog steeds even gedreven & gepassioneerd als toen!! \r\nAanrader voor iedereen!!
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, prettig contact en deskundig!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fair in business, fair in price.\r\nOp een snelle en adequate wijze ben ik geholpen door dhr Meijer.\r\nDeze garage is echt aan te bevelen.\r\nIk woon zelf in Hoogezand-Sappemeer maar ben door tussenkomst van auto in- en verkoop Oostra in contact gekomen met Alfred Meijer.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben al vanaf het begin vaste klant en ben zeer tevreden.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn eerste nieuwe auto aangeschaft bij Alfred.\r\n\r\nTop service!!!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijk en klantgerichte behandeling!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlotte en prettige behandeling.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dichtbij, korte lijnen , niet te groot bedrijf en we zijn tevreden over service/ reparatie/ apk keuringen enz.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De service goed is en er altijd een oplossing voor een probleem is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hallo,\r\nNa vele omzwervingen bij verschillende autobedrijven op aanbeveling bij Alfred Meijer terecht gekomen. Ik was er flauw van bij andere garage bedrijven zaken op de rekening te vinden die niet uitgevoerd waren. Alle lof voor deze garage. Afspraken worden nagekomen, werk wordt vlot uitgevoerd en wat erg prettig is.... de prijs is vriendelijker dan bij een merk dealer.\r\nAlfred nu er voor zorgen dat je deze kwaliteit blijft vasthouden.\r\nVriendelijke groet,\r\nJaap

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via de buren zijn we in contact gekomen met dit bedrijf.\r\nOnze dochter heeft daar haar auto APK laten keuren na kontrole enkele werkzaamheden laten verrichten. Zeer tevreden over de benadering, klantgericht deskundig voorgelicht en kundig gerepareed.\r\nNu waren we er voor een rechter aandrijfas weer rekening gehouden met de klant weer keurig geholpen en wat je niet veel mee maakt na een afgesproken bedrag niet hogere kosten maar iets lager geworden.\r\nDit is voor ons een meevaller en ook weer een positief gevoel er aan over gehouden.Zeer tevreden over dit bedrijf een vertrouwd gevoel je word niet bedonderd.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via autobedrijf Oostra na aanschaf van een auto in kontact gekomen met autotechniek Alfred Meijer.\r\nAfgesproken, dat ik bij hem de auto in onderhoud wil.\r\nErg tevreden over de snelle en deskundige service! Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel en Alfred onthoudt alles! Dit maakt het kontakt snel persoonlijk en geeft een goed gevoel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste bezoek was voor onderhoud en APK, maar inmiddels hebben we al een gebruikte auto van hem gekocht, reparaties laten doen etc. Je kunt altijd bij hem terecht. We zijn altijd zeer tevreden! Eindelijk een garage(houder) die we volledig vertrouwen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Autobedrijf Alfred Meijer; sinds ongeveer 5 jaar geleden ben ik in contact gekomen met Alfred en sindsdien ben ik vaste klant geworden bij zijn autobedrijf. Wat mij meteen opviel vanaf m\'n eerste contact: vertrouwd, goede service; is er wat mis ... bel en het word geregeld, persoonlijke aandacht, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom een heel fijn adres, want een auto moet gewoon goed zijn en dat kun is aan Alfred toevertrouwd!
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed Service, helpt graag en deskundig bij het vinden van een andere auto.\r\nreperatie etc, vaak op zeer korte termijn beschikbaar.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de eerste keer grote beurt en APK bij Alfred Meijer laten verrichten (heb nog maar kort een auto). Erg vriendelijke ontvangst en gratis leenauto tijdens onderhoud. Duidelijke specificatie van de uitgevoerde reparaties voor een goede prijs. Erg tevreden over dit bedrijf.

Zoom 24

9231DX Surhuisterveen