auto is gekocht door jullie en moest allemaal snel ( 2 weken terug ) de vraagprijs was 8950,- echter wouden jullie hem zo meenemen en heb ik een prijs afgesproken voor € 8400 ZONDER GARANTIE. auto is uitvoerig bekeken en getest en uiteindelijk is de koop ondertekend en betaald. na 3 dagen belt u dat de auto niet goed schakelt (DSG) ik heb jullie verteld dat u hem bij zijn garage maar even uit moet lezen en als er wel storingen zijn mij op de hoogte moet brengen. dag later belt u terug met de mededeling dat er een nieuwe bak onder moet, ik heb u verteld dat jullie langs moet komen met de auto en dat we even kijken wat er evt met de auto aan de hand is. (auto is gekocht zonder garantie) jullie hebben de auto gebracht en kosteloos een leenauto meegekregen. Wij hebben vervolgens naar de auto gekeken. echter reed hij super goed en bevonden er zich geen fouten in de DSG dan wel motor. om er toch maar 100 % zeker van te zijn dat ik het niet mis had, heb ik de auto naar een automaat bak specialist gebracht en gevraagd of ze de bak wilden controleren, 4 uur later kreeg ik bericht terug dat de bak in orde was en er geen problemen waren. vervolgens heb ik jullie gebeld en verteld dat de bak goed was en dat hij de auto weer kon halen, echter dachten jullie daar anders over en u wilde een nieuwe bak die ik moest betalen. u smeet de horen erop. niet veel later belde u boos terug. ( totaal geen discussie mogelijk ) ik heb u toen gezegd dat u het complete aankoop bedrag van mij terug krijgt en dat de leenauto zonder kosten terug kan. vandaag 11-10-2015 is de eigenaar geweest heeft de leenauto teruggebracht en heb ik het aankoopbedrag van € 8400 terug gestort. ik heb me van mijn goede kant laten zien ( auto is 100% in orde ) nu krijg ik als dank een mail die van geen enkele kant klopt. gr Alfred Meijer