perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, zeer behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nAuto aangekocht met keurige service.\r\nVriendelijke mensen en goede afhandeling!\r\n\r\nPrettige ervaring.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super behulpzaam en uitstekende service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige service. Staan altijd klaar om je te helpen en leveren top kwaliteit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, goed en kwaliteit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring, personeel neemt de tijd voor de klant. Professioneel en volwassen bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, komen afspraken na.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima snelle service
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klantvriendelijk en behulpzaam. snel in de afhandeling en correct

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn auto had waterschade op de bodem van de auto,die moeilijk te achterhalen was. Mijn garage in de buurt kon het niet oplossen. Teneinde raad belde ik Alfred Meijer, die de Cady ruim 1,5 jaar leden aan mij verkocht had, en hij heeft de Cady opgehaald en een leenauto ter beschikking gesteld. Ik woon in de buurt van Amsterdam, op honderdvijftig kilometer afstand. Alfred Meijer heeft het lek gevonden, achter het voorwiel! Hij heeft het allemaal kosteloos gerepareerd, waarbij hij ook de voorstoelen en de bekleding weer heeft terug geplaatst. Al bij al een hele klus. Ik was echt dolgelukkig, want van een natte auto wordt je niet echt vrolijk. Een dergelijke service is in deze tijd uniek! Zeker bij tweedehands auto\'s. Ik zou hem een warme douche willen geven ......

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto ingeruild tegen een goede prijs. Aangeschafte auto ook een nette prijs

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na de aankoop van onze Tiguan ( zie eerdere beoordeling) ging er na een paar dagen een lampje branden op het dashbord. Gelijk Alfred gebeld. Die heeft onmiddellijk in Den Haag een garage geregeld waar we onze auto konden laten uit lezen. Een kleinigheid bleek later. Omdat de garage niet mee wilde werken is Alfred de volgende dag de auto komen ophalen. Hij had voor ons vervangend vervoer meegenomen. Terug in Friesland heeft hij gelijk het euvel kunnen verhelpen. Foto’s van het probleem werden naar ons toegestuurd. We wilden graag de auto zelf ophalen dus op ZONDAG werden wij gastvrij onthaald door Alfred en zijn gezin. Blij zijn we naar huis gegaan met een auto die rijdt als een trein. Waar vind je zo’n autoverkoper met zulke service? Absoluut niet in Den Haag maar in Surhuisterveen. Alfred top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Laagdrempelig, vriendelijk, verstand van zaken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima zijn er altijd als je ze nodig hebt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanuit Den Haag naar Surhuisterveen gereden na een heel positief telefoongesprek. Uiterst vriendelijke ontvangst door een enorm betrokken Alfred Meijer en zijn team.\r\nZijn kundigheid en openheid geven een enorm vertrouwen. En kunnen als voorbeeld dienen voor de autoverkopers in de randstad. Na de proefrit waren we het al snel eens. Door de flexibiliteit van Alfred en zijn team konden we de volgende dag met onze nieuwe auto naar huis rijden. We raden het iedere toekomstige autokoper aan om hier eens een kijkje te nemen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag onze Renaul Espace opgehaald en zijn super tevreden over de service van deze garage. Het was even een stukje rijden vanuit Almere maar dat was het meer dan waard! \r\nDe auto was keurig afgeleverd en zag er tip top uit! Zo hoort het

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief en klantvriendelijk

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super, door Alfred onze nieuwe Skoda laten importeren en alles is vlot verlopen!

Zoom 24

9231DX Surhuisterveen