Een aangename verrassing!
Beste lezer,
Kort en goed: ik kan Alfred en zijn garage van harte aanbevelen. Service, kwaliteit, prettige communicatie, meedenken, wederzijds vertrouwen, spontane servicebereidheid, kennis, èn een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding zijn verenigd bij deze garage. Heel bijzonder en tegenwoordig zelden nog vertoond.
De langere versie:
vooropgesteld dat ik geen aandelen heb in de garage en Alfred tot de aankoop van mijn auto niet kende, gun ik zowel Alfred als de potentiële volgende klant een uitgebreider versie van bovenstaande lofzang.
Ik ben kritisch en selectief als het gaat om de aanschaf van een nieuwe auto. Na een intensieve speurtocht op het internet -onder andere- uitgekomen bij een mooie auto welke Alfred aanbood.
Enige tijd digitaal gecommuniceerd met Alfred (die telkens geduldig, volledig en uitgebreid al mijn vragen beantwoordde) om elkaar daarna uitgebreid per telefoon te spreken.
Ook daarin vielen passie voor zijn bedrijf en beroep op.
Na een persoonlijke kennismaking en geslaagde proefrit vrijwel direct besloten tot aankoop.
Alfred dacht in dit hele proces telkens mee. Deed een keurig voorstel voor de in te ruilen auto en heeft de nieuwe auto van A-tot-Z gepoetst, onderhoud gegeven welke de auto nodig had en naar alle tevredenheid afgeleverd.
Zit momenteel in de eerste paar dagen van 6 maanden BOVAG-garantie. Grote kans dat ik er geen gebruik van hoef te maken. Mocht dit onverhoopt wel zo zijn, dan heb ik er alle vertrouwen in dat het prettig en deskundig wordt opgelost.
Kortom, kan eenieder aanbevelen hier een auto te kopen èn te laten onderhouden.
Met recht een garage zoals je zelden nog ziet. Heel bijzonder en iets om te koesteren.