Zeer professioneel service

Door de lange stilstand van onze auto gedurende Covid-19 was de accu minder sterk. Autotechniek Alfred Meijer heeft ons heel netjes geholpen in het opladen van de accu en alles nakijken.

Folslein prima

Vlotte en vriendelijk service, klaar terwijl u wacht onder het genot van een lekker kop koffie.

Snelle service

uitstekend

auto gekocht via Meijer en oude ingeruild. prima geholpen. zeer tevreden

Goed en snel

Mijn ervaring is dat het altijd snel klaar en goed gerepareerd of gemonteerd is en vriendelijk

Perfect geholpen

Even bellen en alles wordt geregeld

Vriendelijk, transparant en eerlijk

APK en grote beurt.

Super service!

Keurig bedrijf!

Snelle en uitstekende service!

Goede service door vriendelijk personeel. Snel kunnen vaststellen wat het probleem was en direct verholpen.

Service was zoals altijd top

Zoals elke keer weer was de sevice super

Snel geholpen om het probleem op te lossen.

Vlotte service en zeer vriendelijk!

Meer feed back over de kosten

Reparaties aan de dure kant Graag wat meer feedback over de kosten dan kan je als klant beslissen of je dit wel nodig is. Wat de technische kennis betreft een dikke 8

zeer goed

100 punten

Komt afspraken na.

Goede uitleg over de reparaties.

Prima service en deskundigheid

Prima service en goede kwaliteit en prijsverhouding

Zeer tevreden.

Ben altijd zeer tevreden. Kan snel terecht. Kundig advies en altijd vriendelijk.

Goede service tegen eerlijke prijs!

Reparatie uit laten voeren. Dit is kundig opgelost tegen een scherpe prijs.

Super service

Wederom weer super geholpen!

Komt afspraken na

Duidelijke prijzen voor de afspraak. Bij onregelmatigheden word ik dan netjes gebeld. Altijd zeer tevreden over dit nette bedrijf.

Uitstekend, zoals altijd.

Een koplamp was stuk. Zonder afspraak, terwijl het druk in de werkplaats was, de dag voor oud en nieuw, werd ik onmiddellijk geholpen.

Prima en vakbekwaam bedrijf

Klantgerichte service

Perfect! Goed betrouwbare garage met liefde voor het vak. Denken mee aan jouw portemonnee!

Ik rij zo'n 900km per week. Een betrouwbare auto is dus cruciaal. Toen ik de auto kocht op zoek gegaan naar een goeie garage niet te ver weg. Uiteindelijk Alfred gevonden en me auto daar 2 jaar geleden voor z'n eerste beurt heen gebracht. Direct een goed gevoel, zijn flexibel en makkelijk te bereiken. Sindsdien breng ik me auto netjes naar Alfred voor alle beurten en ik wordt iedere keer weer super geholpen. Ook wordt er eerlijk met je omgegaan. Als bepaalde zaken kunnen wachten krijg je dit te horen en ook waarom. Ook netjes transparant te horen welke zaken er later gaan komen zodat je daar al op kan voorbereiden. Ook hier een tweede auto gekocht. Auto was fantastisch en me vriendin reed hierin. Ze heeft echter rij angst door een auto ongeluk uit het verleden. In tranen zat ze omdat ze de auto zo leuk vond maar ze wou hem weg hebben want het deed haar iedere dag herinneren hoe bang ze was. Hierop Alfred gebeld, verhaal uitgelegd. Netjes te woord gestaan en Alfred heeft met ons een bedrag afgesproken en heeft de auto de volgende dag weer opgehaald. Ondanks omstandigheden ongelofelijk netjes afhandelen en weer zonder een poot uitgedraaid te worden. Nu over een paar maanden gaat de diesel eruit en zal de volgende auto ook weer netjes hierheen gaan. Ik ben er in ieder geval blij mee en Alfred, gewoon zo door blijven gaan!

Zoom 24

9231DX Surhuisterveen