Perfect! Goed betrouwbare garage met liefde voor het vak. Denken mee aan jouw portemonnee!
Ik rij zo'n 900km per week. Een betrouwbare auto is dus cruciaal. Toen ik de auto kocht op zoek gegaan naar een goeie garage niet te ver weg. Uiteindelijk Alfred gevonden en me auto daar 2 jaar geleden voor z'n eerste beurt heen gebracht. Direct een goed gevoel, zijn flexibel en makkelijk te bereiken.
Sindsdien breng ik me auto netjes naar Alfred voor alle beurten en ik wordt iedere keer weer super geholpen. Ook wordt er eerlijk met je omgegaan. Als bepaalde zaken kunnen wachten krijg je dit te horen en ook waarom. Ook netjes transparant te horen welke zaken er later gaan komen zodat je daar al op kan voorbereiden.
Ook hier een tweede auto gekocht. Auto was fantastisch en me vriendin reed hierin. Ze heeft echter rij angst door een auto ongeluk uit het verleden. In tranen zat ze omdat ze de auto zo leuk vond maar ze wou hem weg hebben want het deed haar iedere dag herinneren hoe bang ze was. Hierop Alfred gebeld, verhaal uitgelegd. Netjes te woord gestaan en Alfred heeft met ons een bedrag afgesproken en heeft de auto de volgende dag weer opgehaald.
Ondanks omstandigheden ongelofelijk netjes afhandelen en weer zonder een poot uitgedraaid te worden.
Nu over een paar maanden gaat de diesel eruit en zal de volgende auto ook weer netjes hierheen gaan.
Ik ben er in ieder geval blij mee en Alfred, gewoon zo door blijven gaan!