goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. Krijg vooraf bericht als er hogere kosten mogelijk gemaakt moeten worden. Zodat dit van tevoren bekend is.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super, goeie service en veel op voorraad

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf tweede trailer hier gekocht, fijn bedrijf, goede service en uitleg en snelle levering.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een nieuwe 2-paards trailer gekocht. Een vriendelijk , betrouwbaar en vakkundig bedrijf. Goed bereikbaar, snel antwoord, eerlijk advies , betrokken en eerlijk! Absolute aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service, eerlijk en rustig.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een heel open en vriendelijke benadering van mij als klant, waarbij door Zuidzijde trailers heel snel geschakeld werd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tweepaardstrailer gekocht. Bijzonder prettig geholpen door deskundige liefhebbers. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar paardentrailer, nieuw of gebruikt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en snel handelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de 2 e keer trailer gekocht het voelt vertrouwd en je krijgt eerlijk advies eerst kochten we een 1.5 paards nu een 2 pasrds het geeft ook een fijn gevoel dat de trailer BOVAG is gekeurd is voor ons belangrijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige ervaring. Wij zijn uit Drenthe naar Goudriaan afgereisd voor een jonge gebruikte paardrntrailer. Voor ons de meest aantrekkelijke trailer en een eerlijke inruilprijs voor onze oude trailer waren de reden om voor Zuidzijde te kiezen. Ter plekke zeer prettig geholpen. De trailer had zoals afgesproken een volledige onderhoudsbeurt gehad en er waren zelfs 4 nieuwe banden gemonteerd. Bedankt voor de goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed te vinden op internet, snelle service, duidelijk en scherpe prijs. Erg blij met de nieuwe trailer, jullie maken het verhaal achter het ZZ logo waar!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heeft verstand van zaken, goed en vriendelijk geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, je kan snel terecht, wordt goed meegedacht voor betaalbare oplossingen bij eventuele problemen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed uitgebreid geinformeerd over de diverse typen en hun eigenschappen. Flink wat op voorraad dus je kan verschillende modellen ook bekijken. Scherpe prijs en netjes geholpen.\r\nBedankt Martin !!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf nieuwe trailer gekocht.deskundig en prettig tewoord gestaan.\r\nalles volgens afspraak geleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik bracht op woensdag mijn trailer om hem te laten keuren. Helaas moest er e.e.a. aan gerepareerd worden om weer veilig de weg op te kunnen maar ik werd op donderdagochtend al gebeld en na mijn akkoord is hij direct gerepareerd en kon ik hem op maandag alweer ophalen. Erg fijn!
  • Reden bezoek Andere reden

Zuidzijde 104 B