perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele persoonlijke en goede service en advies

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Trailer per mail besteld en alles keurig volgens afspraak afgehandeld. Een setje garatis spanbanden zat er niet meer in maar was de consequentie van de eerder overeengekomen scherpe prijs. :-).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik bracht de paardentrailer voor een onderhoudsbeurt welke 100 euro zou kosten. Toen ik factuur kreeg was deze 232 euro. Daar schrok ik wel van omdat op het moment dat ik de trailer ophaalde er werd gezegd dat er paar euro bij kwamen. De factuur is wel duidelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zich positieve ervaring. Jammer dat er een stuk van mijn beschermlaag van een van de binnenwanden is beschadigd tijdens de vloervervanging en dat hier niet duidelijk over is gecommuniceerd. Werd afgedaan met een klodder verf. De beschadiging is best groot en de kans op optrekkend vocht is nu zeer aanwezig...

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Weer een toptrailer gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een erg open en makkelijk contact. Een scherpe en eerlijke offerte. De reparaties naar tevredenheid uitgevoerd, en bij meerwerk wederom netjes geïnformeerd.\r\nUitermate tevreden, waardoor de reisafstand van 100 km meer dan verantwoord was. \r\nHopelijk weer voor jaren plezier van onze 2-paards Atec trailer, voor een bedrag waar je geen nieuwe voor kan kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al mijn mails met vragen werden snel en vriendelijk beantwoord. En toen ik kwam kijken werd de tijd genomen om alle opties en twijfels te bespreken. Erg prettig, het is toch een hele aankoop! \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede informatie en advies bij mijn zoektocht naar een 2e hands paardentrailer. Super service en vriendelijk. Zuidzijde heeft met mij een (tot dusver zeer tevreden) klant erbij.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte aanhangwagen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn en persoonlijk contact, reageren snel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een nieuwe trailer aangeschaft, goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en goede service, duidelijke communicatie!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service bij deze meedenkers.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zerer goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf nette mensen. snelle service. staan altijd klaar om tehelpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Stekker van mn aanhanger gestolen (los geknipt) \r\nIk kon meteen langs komen en de nieuwe stekker was in een record tempo weer gemonteerd. \r\nGrote klasse !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een positieve ervaring met dit bedrijf. De tijd werd voor ons genomen met duidelijke antwoorden op al onze vragen
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte aanhangwagen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snelle reparatie en deskundig advies,kortom een aanrader voor zowel nieuw als gebruikte trailers,aanhangers enz
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Zuidzijde 104 B