Fijne ontvangst. Martin is vriendelijk en toegankelijk. Voert rustig een gesprek zonder zich op te dringen. Neemt alle tijd voor je. Het is een bedrijf die weet wat ze doen. Je kunt er prima terecht voor onderhoud en advies en nu dan voor een nieuwe trailer. Nette inruilprijs voor onze oude trailer gekregen. Verder is geen vraag hem te gek, heeft hij humor en kun je hem op allerlei manieren bereiken (bijv via whatsapp). Hij reageert snel en to the point. Ik had de nieuwe trailer snel nodig en dat was geen probleem.
komen afspraken zeer goed na
Staat altijd voor je klaar.
keurig afgewerkt.
Zuidzijde 104 B