Mooie tweedehands trailer gekocht

Mooie tweedehands trailer gekocht. Goed geholpen. Reageert snel. Trailer snel in orde gemaakt. Zeer tevreden!

Al jaren tevreden!

Ik ken dit bedrijf al jaren, geen idee hoe men ergens anders werkt, niet nodig om dat te weten, want ze leveren goede kwaliteit voor een goede prijs!

Goede service en fijn afspraken

Mijn trailer voor een BOVAG gebracht en ik ben goed op de hoogte houden over de nodige werkzaamheden. Ik kan weer veilig met mijn trailer met paard de weg op.

Verrassend aangenaam en professionele

Ik heb de trailer nog niet gehaald of af gezien maar de deskundigheid en De communicatie is super.

Vriendelijk, open en no-nonsens

Neemt de tijd en adviseert.

Altijd fijne en goede service en prima onderhoud van mijn trailer

Fantastisch

Wij komen al een aantal jaren bij Zuidzijde voor het onderhoud van onze trailer en inmiddels hebben wij onze nieuwe (tweedehandse) trailer ook bij Zuidzijde vandaan.. Een aantal jaar geleden moesten een aantal zaken bij mijn koets aangepakt worden en na overleg mocht ik ook deze langsbrengen.. Zowel trailer als koets zijn perfect gerepareerd en alles kan overlegd worden.. Martin heeft een engelengeduld met zijn klanten, want ook als je voor de honderdste keer belt, omdat je ergens over twijfelt, word je heel vriendelijk te word gestaan.. Top bedrijf en een fantastische prijs/kwaliteitverhouding..

Doen wat ze beloven en aanhanger zoals omschreven

Aanhanger paar dagen voor ons gereserveerd omdat we niet eerder konden. Zelfs bereid om iets langer open te blijven voor ons. Zeer tevreden en blij met met de aanhanger

Snelle reactie, goede prijs, klantgerichte service

Vakmanschap

Goede uitleg, en nette montage

Zeer tevreden bij reparatie trailer.

-Zeer snel antwoord via mail en socialmedia. -klantvriendelijk. -Duidelijke overzicht in wat de kosten gaan worden bij reparatie. -Deze kosten bij werkelijk laten repareren ook niet overschreden. -Na reparatie ziet het er allemaal netjes uit met duidelijk rapport. Ja ik zou dit bedrijf zeer zeker aanraden bij reparatie van je huidige trailer om weer veilig op te pad kunnen gaan.

Fenomenaal!!!

voelt als thuiskomen. Topservice, gezellig, vriendelijk, altijd lachen, alleen maar lof !!!

Altijd vriendelijk en behulpzaam en ook super flexibel

Altijd fijne ervaringen met dit bedrijf. Wordt snel te woord gestaan, flexibel met brengen en halen van de trailer en je wordt tussendoor netjes op de hoogte gehouden van de voortgang.

Top service en veel kennis van zaken

Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen. Veel kennis, vriendelijk, flexibel en als klant wordt je zeer goed geholpen.

goede ervaring.

Advertentie gevonden op marktplaats. Ik ervaar het personeel als vriendelijk en behulpzaam, verstand van zaken, en dat geeft mij vertrouwen. De communicatie tussen mij en het bedrijf was goed. De volgende keer zal ik mijn paardentrailer daar weer brengen en wanneer ik over het kopen van een aanhanger denk daar zeker ga kijken. Keuze uit nieuwe en goede gebruikte paardentrailers en aanhangwagens. Keuze genoeg!

doen wat ze beloven.eerlijk en betrouwbaar

eerst een aanhanger laten repareren.daarna een aanhanger gekocht.je word daar netjes behandeld en eerlijke prijzen.

Uitstekende service!

Uitstekende service, niks is teveel moeite, snel geleverd. Kwaliteitsvolle producten.

Top mensen!

Fijne samenwerking geen problenen alles goed !

Fantastisch

Konden snel terecht en trailer was snel weer klaar. Heel erg klantvriendelijk en professioneel. Echt een aanrader !!

Snelle en klantvriendelijke service

Zeer snelle en keurige service voor mijn oude trailer. Compleet (achterstallig) onderhoud, nieuwe banden en het vervangen van een aantal onderdelen was in 2 werkdagen gedaan. Alles wat gedaan moest worden werd keurig over gebeld en de factuur was ook op de euro het vooraf verwachtte bedrag. Ik weet wel waar ik vanaf nu heenga voor onderhoud :)

Goede service!

Mijn trailer breng ik al een aantal jaar bij Zuidzijde voor een onderhoudsbeurt. Heel tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Snelle reactie via de app.

Deskundig

Vriendelijke en eerlijk advies. Geduldig uitgeleegd wat er aan onze trailer gedaan moest worden.

uitmuntend

Een bedrijf met juiste vakmanschap en no nonsens. Staan je keurig te woord op al je vragen en anders zoeken ze de juiste oplossing.Daar kan nog menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Super!

Ben erg blij dat ik mijn trailer daar gebracht hebt. Netjes gemaakt voor een goede prijs. Vriendelijk geholpen en snelle service. Top!

Goede service!

Mijn trailer (gekocht bij Zuidzijde Trailers) wordt jaarlijks onderhouden door Zuidzijde Trailers. De service is erg goed en prettig. Ook erg flexibel met het maken van een afspraak voor brengen of ophalen van de trailer. Ik ben erg tevreden.

Zuidzijde 104 B

2977 xd Goudriaan