Perfect geholpen voor onderdelen

De fabrikant van de trailer is failliet, informatie is niet te vinden maar dankzij Zuidzijde trailers heb ik toch de juiste onderdelen. Top!

We werden hartelijk ontvangen. En mochten op ons gemakje kijken. Alles vergezeld door Dinges Besloten om de trailer te kopen. Hij heeft nog een Bovag beurt gehad netjes afgekit en twee dagen later kon ik helemaal blij m’n nieuwe trailer halen

Helemaal blij

Goed en vriendelijk geholpen

Prettig bedrijf, reële verhaal bij onderhoud

Super bedrijf

nemen de tijd voor je en geven je advies en denken mee met je. Niks wprd je hier opgedrongen en de trailer is een goede prijs Een bedrijf om aan te raden en zoals u kunt lezen onze dochter zeer tevreden met haar nieuwe trailer die zelfs op afspraak na sluitingstijd opgehaald kon worden. Echt aardige eigenaar en top zaak

Uitstekende service en klantvriendelijk!

Een prima ervaring, keurige aflevering!

Blij met mijn (nieuwe) gekochte trailer

Eerlijk en vakkundig advies. Bij veel andere bedrijven geweest maar geen zo goed als deze. Ben heel blij met mijn nieuwe trailer!!

Top service

Fijn bedrijf met een goede service! Klantvriendelijk en zeer meedenkend!

Heel goed, persoonlijke aandacht, rechtvaardige prijs

Heel goed, persoonlijke aandacht, rechtvaardige prijs

Nemen de tijd voor je goedgeholpen.

Vakkundig bedrijf goed advies aardige mensen. Prijstechnisch scherp aangeboden.

keurig

uitgevoerd volgens opgave

Ik ben heel fijn geholpen en ik ben blij met me nieuwe trailer

Snel en kundig geholpen

Ik was snel op zoek naar een aanhanger voor de vakantie. Nog dezelfde dag in orde gemaakt. Top!

Korte ontmoeting maar ok

Aankoop aanhanger verder nog geen ervaring met zuidzijde Prima geholpen bij aankoop

Service, flexibiliteit en vakwerk in 1 bedrijf

Na een aantal paardentrailer bedrijven te hebben bezocht bij ZuidZijde Trailers terecht gekomen. Was voor ons een stukje rijden maar gelijk na het eerste contact verkocht aan de vakkundige uitleg en vooral de eerlijkheid van ZuidZijde (Martin). Op dat moment wisten wij gelijk al dat wij hier onze nieuwe trailer zouden gaan kopen. Aldus geschiede .. een mooie Humbaur Alu trailer staat inmiddels op stal te blinken. De service stopte hier beslist niet want er kwamen naderhand wat vragen bij mij op om een camera te installeren (op zondag avond) en deze werden ook direct beantwoord. Waar maak je dit nog mee tegenwoordig? Tip voor degene die na deze review ook de moeite nemen om naar Goudriaan te rijden ... neem een hondenkoekje mee voor een fantastische viervoeter die hier lekker rondloopt.

heel goed, zeer flexibel en meedenkend

een aanrader!!!

Sympathieke mensen en super service!

Altijd heel goed geholpen bij Zuidzijde Goudriaan, krijgt van mij een dikke 10 ( ook voor Dinges).

Super geholpen!!

Wij zijn vanaf het begin op een hele fijne manier geholpen. De afhandeling met onze inruil is eerlijk en helder gegaan. Echt een aanrader als je een goede trailer zoekt!

Fijn geholpen en snelle reactie op mail.

Eerlijk en een helder advies.

Je wordt goed geholpen en krijgt een helder advies. Perfecte services en veel deskundigheid.

Snelle en goede service!

Vriendelijk, snel, eerlijk en deskundig aan een paardentrailer geholpen.

Erg vriendelijk

Perfect en duidelijk geholpen en zeer vriendelijk. Echt een aanrader.

Goede dienstverlening

Goede voorlichting over verschillende paardentrailers. Afspraken worden goed nagekomen. Ook buiten de officiële openingstijden.

Super services

Goed. Rekening viel wat tegen maar werd netjes eerst gebelt.

Zuidzijde 104 B

2977 xd Goudriaan