• Reden bezoek Aanschaf gebruikte tweewieler

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk en houden zich aan afspraken. Ze geven de klant vertrouwen en verdienen het zelf ook.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn naam in Ben Martens...\r\nKlant geworden door de eerlijkheid en het vertrouwde gevoel.\r\nVandaar ook de aankoop van een nieuwe Metropolis 400 RS\r\nZeer te tevreden over Veda Scooters..\r\nGraag wil ik wel een tip meegeven...\r\nIk heb zelf 7 jaar een garage bedrijf gehad \r\nen daarin het motto...\r\nTijd voor U en u auto .....\r\nMisschien wat om over na te denken...\r\nMaar weet zelf zo goed hoe het is alle klanten zo goed mogelijk te helpen..ook al is het druk\r\nGa zo door ..en de klanten blijven komen..\r\n\r\nVeel succes...\r\n\r\nGr Ben Martens Oeffelt\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb in het voorjaar van 2014 een scooter gekocht bij Veda. Ter voorbereiding mocht ik samen met mijn partner een dag 2 scooters lenen. Na aankoop ben ik driemaal teruggekomen bij Veda, twee keer omdat één spiegel losging en voor de 500 km beurt. Ik ben erg tevreden over de service en bereikbaarheid van het bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk, deskundigheid lijkt aanwezig, maar nog te weinig ervaring mee. Service perfect. Een bedrijf waar je graag terugkomt. Gunfactor is hier hoog.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaringen.Goede service. verstand van zaken. Zetten steeds een stapje extra. Fijn dat er zo\'n winkel bestaat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaringen tot nu toe zijn goed, bedrijf staat algemeen\r\nals goed aangeschreven. Verder kan ik er nog niet veel over zeggen\r\nken het bedrijf pas sinds kort.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief! We kwamen onaangekondigd en werden keurig geholpen. We werden uitgebreid geïnformeerd, er werd de tijd voor ons genomen, we kregen heerlijke koffie en werden even alleen gelaten toen we onderling wat wilden bespreken.\r\nDe scooter kon de volgende dag al klaar staan! Prettige mensen, vriendelijk en nette service. Manier van spreken naar de klant is erg netjes!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste indruk van mij als nieuwe klant bij VEDA, \r\nklantvriendelijk, betrouwbaar, professioneel.\r\nHeb nog geen ervaring met te leveren service.\r\ntot nu toe zijn afspraken nagekomen ( terugbellen b.v.)
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte tweewieler

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Wat wil je nog meer? Hooguit de mogelijkheid om de scooter ietsje eerder te brengen voor onderhoud of reparatie (08.00 uur in plaats van 09:00 uur vanwege werk zou mooi zijn). Maar verder is VEDA Scooters in Ede perfect!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect en professioneel ben ik geholpen en de service is uitstekend.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Slecht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wordt netjes en snel geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig ze staan altijd voor je klaar,als er iets is met de scooter.Wij hebben 2 nieuwe scooters gekocht,en er is gelijk goed advies gegeven,en er werd je niets opgedrongen,en een stel geweldige mensen.Ze moeten zo door blijveen gaan!

Galvanistraat 55

6716AE Ede