bedankt voor de mooie beoordeling. Wij hopen dat jij nog veel plezier van de "familie" Vespa gaat krijgen en dat de helm bevalt.
Super dat jullie altijd weer de moeite nemen om vanuit Krimpen naar Ede te komen, bedankt!
Twee 9's en een 10, bedankt! Daar doen wij het voor. Tot binnenkort.
Fijn dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad met de Piaggio MP3 en de Peugeot Metropolis. Bedankt voor de mooie beoordeling en graag tot een volgende keer!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Bedankt Lars voor je mooie beoordeling. Wij zien je vast binnenkort wel weer langs komen rijden met je Vespa!
Meneer Goffau, u gaat niet over 1 nacht ijs maar als het ervan komt doet u het goed. Een nieuwe Piaggio Fly! Heel veel veilige km's toegewenst en bedankt voor de mooie beoordeling. Team Veda Scooters
Altijd leuk als jij met je vrouw langskomt voor onderhoud en een kop koffie. Ons werk mag ook gezellig zijn en dat is het met klanten zoals jullie. Bedankt voor de mooie beoordeling!
Meneer van Manen wij hopen dat het uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost en dat u veel plezier heeft van u mooie bijna nieuwe Kymco People S.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Fijn dat ook jij net als je broers het goed bij ons kunt vinden en dat helemaal uit ODIJK! Veel plezier van je nieuwe Kymco.
Bedankt voor je mooie beoordeling en alles wat je bij ons aanschaft samen met je vriend Mark. Tot binnenkort.
Het mail en bel contact was al leuk. N.a.v. daarvan heeft u een mooie Beverly bij ons gekocht. Wij hopen dat u er met veel plezier mee door Maastricht en omstreken rijdt.