goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prachtige zaak waar klantvriendelijkheid,service en meedenken voorop staan. Enthousiaste en deskundige medewerkers die alle tijd voor je hebben.\r\nBedankt voor de geweldige service!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en prima service.\r\nZe doen wat ze beloven. Ik ben altijd correct geholpen, ook door de monteurs. Een dikke 10

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn mp3 verkocht via Motoveda.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ruime informatie bij bezoek winkel. Verkoop verliep soepel en voelde me nergens toe gedwongen. Net eerste beurt gehad en alles keurig volgens afspraak. Er was een verzoek voor wijziging in terug bezorging. Ben daar keurig over gebeld en werd nergens toe gedwongen. Een echt verzoek dus ipv mededeling dat het anders zou worden.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De laatste beurt van mijn MP3 weer door MotoVeda laten uitvoeren. Ze hebben hem keurig bij mij thuis opgehaald en ook weer, na de beurt, teruggebracht. Wat een service!\r\nGoed telefonisch contact gehad over een kleine reparatie een het vervangen van de accu, voordat de werkzaamheden werden uitgevoerd, dus geen verrassingen. Top adres, zo hoort het!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig klantvriendelijk bedrijf, we hebben daar een MP3 motorscooter gekocht, en kregen er goed en duidelijk advies. Een proefritje heeft ons doen besluiten om tot aankoop over te gaan. De motorscooter werd keurig netjes thuisgebracht. Ze nemen ook nadat de motor is afgeleverd alle tijd voor eventuele vragen. En als ze deze niet meteen kunnen beantwoorden dan bellen ze altijd zo spoedig mogelijk terug. Al met al: Top!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer klant gericht.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte tweewieler

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Men neemt de tijd voor de klant.\r\nGoed advies en uitleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn scooter wilde niet meer starten. MotoVeda opgebeld en die konden hem de volgende morgen ophalen en hadden hem dezelfde middag alweer gemaakt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede klantgerichte service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijke mensen en vakbekwaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prim bedrijf, klantvriendelijk personeel. Zeer deskundige monteurs.\r\nAlleen jammer dat ze geen vervangend vervoer hebben bij reparatie!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Behulpzaam, meedenkend en geen onverwachtse kosten. Alles gaat in overleg, keurig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zeer goede service en altijd zeer vriendelijk en deskundig personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snelle en vakkundige afhandeling. Zeer vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben een tevreden klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte tweewieler

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed bedrijf. Goede voorlichting bij koop van (nette tweedehands) scooter, tips voor kleding. Scooter heb je weer snel terug bij onderhoud.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, uitstekende service en garantie.\r\nDoor omstandigheden weinig gereden op m\'n motorscooter. Buiten de garantie gemaakt, zonder problemen en kostenloos.

Galvanistraat 55

6716AE Ede