goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ware aard van een persoon of bedrijf komt het best naar voren bij meningsverschillen. Op basis daarvan kan ik alleen maar concluderen dat dit bedrijf de klant op 1 heeft staan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, klant gericht, zeer prettig om mee om te gaan. \r\nIk heb er een heerlijke Yamaha x-max gekocht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en service gericht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gewoon super service aardig personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed advies, deskundig maar ook heel persoonlijk.\r\nVlotte afhandeling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super fijn geholpen met de aankoop van een Gilera Fuoco .\r\nTevens super geholpen met de aanschaf van de bij behorende motor kleding jassen broeken helmen enz..\r\nze nemen alle tijd voor je, tevens ben je altijd welkom voor vragen en of advies en de koffie staat altijd klaar.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan niks anders zeggen dan super goed de service en klantvriendelijkheid zijn top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service en klantvriendelijk
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg behulpzaam bij het zoeken naar oplossingen bij problemen en het zoeken van bijzondere accessoires!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel. Verstand van zaken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijke, deskundige en snelle service. Steeds weer behulpzaam. Uitstekend gewoon!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motoveda geeft nog ouderwetse goeie service, je bent er als klant geen nummer. Ik krijg er ook altijd de indruk dat ze er echt alles aan doen om een klant tevreden te houden. Het maakt daarbij niet uit of je komt voor iets van een tientje of dat je voor een nieuwe scooter komt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super snel geleverd top akrapovic voor mijn Fuoco 500 beste prijs van heel het web 1 dag levertijd ik raad motoveda zeker aan !!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede zaak heb mijn oude scooter ingeruild en een nw honda vision bromscooter hier gekocht en klaar laten maken en thuis gebracht bij ons in hoofddorp en ze denken met ons mee! perfecte service kan vele andere een voor beeld aan nemen!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op de motorbeurs kwam ik Henk van MotoVeda tegen, oriënterend naar een Piaggio motorscooter. Hij vertelde mij dat hij een mooie Piaggio Beverly 300 voor een klant verkocht en gaf zijn visitekaartje. Een paar dagen later mailde Henk netjes alle gegevens van de motorscooter.\r\n\r\nWe hebben een afspraak gemaakt voor een bezichtiging en een proefrit. De Piaggio was perfect onderhouden en zag er helemaal top uit. En als extra service hebben ze \'m ook nog bij mij afgeleverd!\r\n\r\nHelemaal blij :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldige service, ophalen en terug brengen van mijn mp3.\r\nGeen pekel rit, wel helemaal klaar voor het nieuwe seizoen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meerdere voertuigen bij hen gekocht en in onderhoud.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een erg fijne zaak met goede communicatie en goede sfeer. Ik zou er gelijk weer kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf als motormakelaar hebben ze mij zeer netjes behandeld.\r\nook is alles volgens afspraak nagekomen.
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk en recht door zee.

Galvanistraat 55

6716AE Ede