perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar positieve en vooral deskundige ervaringen.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte tweewieler

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over dit berijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundig, Top personeel, gaan ver in klantvriendelijkheid. En er word altijd kwaliteit geleverd. Ben nu 5 jaar vaste klant en dat zal altijd zo blijven!!!. Dame en heren....ga zo door👍
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte tweewieler

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Open, zeer vriendelijk, correct, behulpzaam, zowel het personeel alsook de eigenaren en... goede koffie met cake/koek! Aha!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hele vriendelijke mensen ...staan je graag te hulp.!!\r\nverder kreeg ik direct al een kopje koffie aangeboden !!\r\n\r\nsuper

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn \"oude\" Mp3 ingeruild op een \"nieuwe\" Piaggio Mp3 500 Sport. Natuurlijk weer door Henk en Emmy en hun team uitstekend geholpen. Hier word het woord SERVICE nog steeds met hoofdletters geschreven! Een verademing dat er nog bedrijven zijn waar de klant op 1 staat.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zaak waar ik met veel plezier kom. Altijd vriendelijk en zeer deskundig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend geholpen met onderhoudsbeurt en terugroepactie (tankvervanging) van mijn Gilera Fuoco. Vriendelijk, kundig personeel die weten waar ze over praten. Ondanks dat ik mijn motorscooter niet hier heb aangekocht, wordt ik wel als volwaardig klant behandeld, waar gebeurt dat nog tegenwoordig. Je wordt keurig op de hoogte gehouden wanneer reparatie klaar is en je krijgt per sms de keurige duidelijke werkbon.\r\nAl vanaf het begin had ik een probleem met uitval van de motor, dit konden ze bij Motoport Tilburg niet oplossen. Bij Motoveda o.a. dankzij Erik in 1x opgelost en nu eindelijk met veel plezier en zekerheid weer op de weg. Nogmaals bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk, snel, behulpzaam en zeer deskundig!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf. Had problemen met mijn MP3. Met 1 telefoontje werd het probleem binnen twee dagen na alle tevredenheid opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg goed... een telefoontje en ze komen mijn scooter in Arnhem ophalen voor reparatie..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer service gericht, vakkundig, vriendelijk!\r\nNiet de goedkoopste maar ik betaal graag wat meer voor fatsoenlijke service, goede garantie en vakkundig personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Emmy en Henk zijn leuke mensen en ze denken met de klant mee.\r\n\r\nZe geven en goede service.\r\n\r\nEn hun personeel is ook super.\r\n\r\nKortom en goede zaak en betrouwbaar.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede service. Met een lekker bakkie koffie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service. Daar kan iedereen nog wel iets van leren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede, degelijke zaak met uitgebreide voorlichting en zonder flauwekul

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom hier al jaren en heb al vele scooters (snor / brom /motor) gekocht. Het is de fijnste en prettigste winkel die ik in deze branche ken. Henk en Emmy zijn de eigenaren, hele lieve mensen en ook de monteurs zijn zeer deskundig en hartstikke aardig. Vandaag weer een Vespa 300 gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf om zaken mee te doen. Goede service en naar tevredenheid geholpen.\r\n

Galvanistraat 55

6716AE Ede