Bedankt voor de mooie review en de klandizie vanuit Zwolle !!!
Leuk Jelle dat ondanks dat je geen MP3 meer rijdt toch trouw aan MotoVeda blijft. Super dat je de onderdelen/accessoires die je voor je motor kunt gebruiken bij ons blijft aanschaffen.
Graag gedaan mevrouw Bohmer, bedankt voor de mooie cijfers, graag tot een volgende bestelling of bezoek aan MotoVeda
Hallo Dames, bedankt voor de reactie op onze beoordeling. Leuk om een MP3 naar SInt Maarten te mogen verkopen. Wij hopen dat jullie er met veel plezier op rijden daar in de zon! Geniet ervan.
Jullie zijn onze trouwste klanten! Heel erg bedankt voor jullie reacties op alles wat wij doen, klanten vertellen, FB etc. Blijf met veel plezier op jullie Vespa's rijden en kom regelmatig een "bakkie" doen.