Bedankt voor de beoordeling en leuk dat jullie gebruik hebben gemaakt van de Shoei personal fitting.
Bedankt voor de positieve recensie en fijn dat jullie al jaren trouwe klant zijn.
Bedankt voor je beoordeling en trouwe klandizie! Super dat je het altijd zo weet te waarderen.
Bedankt voor de mooie beoordeling Tom, fijn dat het naar je zin is opgelost. Tot een volgende keer in Ede of Breda!
Bedankt voor de mooie beoordeling, heel veel plezier van de nieuwe Piaggio MP3!
Geniet van je MP3 Ed, wij hopen dat je nog vaak langs komt. Kritisch op onze website blijft :) en ritjes mee blijft rijden! Je bent een fijne, bijzondere klant!