De service is echt geweldig met kennis van zaken. Ik ben oprecht blij met jullie. Ik kan iedereen aanbevelen om naar Moto Veda te gaan. Of je nu in Groningen of Wormerveer woont., betere dealer is er volgens mij niet.

Vriendelijke behulpzaam personeel

Had vorig jaar een lekke band van de scooter. Meteen gemaakt. Toppers!!!

Goed bedrijf .fijne warme sfeer

Prima kwaliteit spullen

Bestellen en betalen ging eenvoudig. Was ietwat teleurgesteld over de levertijd bij eerst bestelde artikel doch tweede was veel beter.

Top service en vriendelijke medewerkers

Erg goed

Netjes geholpen en een goede monteur die mee denkt. Ga voortaan mijn moter scooter beurten laten doen.

Geweldige service

Heb een Macna Impact Pro jas en handschoenen gekocht. Ontzettend prettig geholpen. Kan iedereen MotoVeda adviseren!

Ben goed geholpen door mattie

De oude accu was defect

Helemaal goed.

Deskundige, eerlijke mensen. Fantastische service. Gewoon een goed bedrijf. Alleen jammer dat ik op maandag geen contact kan hebben. Resultaat blijft toch: Uitstekend

Door een ongeluk kon ik mijn scooter niet bij Moto Veda brengen , na het telefonisch contact zijn ze hem komen halen. Heeft daar zeker 2 mnd gestaan en intussen de beurt gegeven en opgeknapt zodat ik er weer veilig mee kan rijden. Omdat ik nog niet zover ben om mijn scooter op te halen hebben ze hem gebracht.

Bij Motoveda nemen ze de tijd voor je en wordt altijd vriendelijk geholpen

17 januari 2020 was ik bij Motoveda ivm personal Fit voor mijn Shoei helm die ik in oktober 2019 bij hen gekocht. Vandaag waren Emmy en Amke in training om dit zelfstandig te mogen doen. Je zou denken als je een helm dat deze goed zit. Door een personal Fit gaat je helm perfect zitten. Ik ben vandaag uitstekend geholpen door Emmy. Je hoofd wordt gemeten op verschillende punten. O.a. hoogte, omtrek, breedte, lengte worden gemeten. Zo weten ze op welke plekken in helm een aanvulling moet komen zodat een helm perfect gaat zitten. Zodoende zal een helm direct goed zitten zodra men deze opzet. Ik heb echt een verschil gemerkt voor en na aanpassing. Heb je een Shoei helm of koop je er 1 bij hen, mijn advies is gelijk deze personal Fit uit te laten voeren. Je zal merken dat de helm dan niet alleen perfect zit maar je merkt nog meer meer comfort als een helm optima forma zit. Bij Motoveda krijg je een goede vriendelijke service voor aanpassingen aan je helm. Ze nemen de tijd voor je. Koop je een Shoei helm of heb je er al 1, laat deze aanpassen bij Motoveda. Zij hebben de kennis in huis.

Te duur

Bij deze mijn mening na meerdere mailtjes te hebben genegeerd, hoop ik dat dat nu ook stopt. Te duur voor de normale mens, nu elders laten maken tegen een redelijke prijs! mvg

Bij MotoVeda een nieuwe Shoei helm gekocht met Personal Fitting. Van te voren even gevraagd of ze mijn maat en gewenste kleur op voorraad hadden. Dit was niet het geval maar ze hebben deze direct bij de leverancier besteld zodat hij op tijd binnen zou komen voor de Shoei Personal Fitting dag. Vervolgens is de Shoei NeoTec II uitstekend aangemeten en kan ik nu genieten van mijn nieuwe helm. Top service!

Gewoon goed

Zeer klantvriendelijk en professionele hulp , mooie en goede producten, lieve mensen en lekkere koffie

Personal fitting Shoei helm

Vandaag mijn Shoei helm precies op maat laten maken bij Motoveda. Met grote precisie werd mijn hoofd opgemeten waarop de helm passend werd gemaakt. Ik moet zeggen het resultaat was verbluffend. Hij paste perfect. Prima gedaan.

Uiterst tevreden

Mijn scooter werd kundig en vlot gerepareerd, terwijl ik zelf een lekker kopje koffie aan de gezellige bar dronk.

Ben goed geholpen

Werd vriendelijk en snel geholpen.

goede prijs en uitstekende service

Mooie gebruikte Kymco X-town 300i gekocht. Bij proefrit worden helm en handschoenen aangeboden, superhandig. De scooter kan thuis worden afgehaald, maar omdat ik hem uiteindelijk zelf heb gehaald, kreeg ik er een schijfremslot bij. Aardige lui, huiselijke sfeer en top service!

Keurige behandeling. Denken met de klant mee en nemen de tijd.

Prima geholpen, Hele goede service

Voor mijn zoon een gebruikte scooter gekocht. Zeer prettige verkoper. Scooter is thuis afgeleverd en de gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen. Waarom geen 10? Dat komt omdat ik op de dag van aflevering gebeld werd of ik een id op kon sturen om de scooter over te schrijven. Dit terwijl ik de dag ervoor in de zaak was. Dit is echt een kleinigheid. Deze winkel is echt een aanrader!

Deskundig, vriendelijk en geïnteresseerd

Vriendelijke ontvangst, deskundig advies na goede behoefte analyse. Geen opdringerige verkopers maar personeel wat verbonden is aan de motor branche.

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel

Men neemt ruim de tijd voor de klanten, en goede adviezen voor een juiste keuze.

Gewoon goed

Gewoon goed. Motor opgehaald en weer thuis gebracht. 👍🏻

Je wordt professioneel geholpen

Goede service en word op de hoogte gehouden van de vorderingen van de reparatie en onderhoud.

Een betrouwbaar, klantvriendelijk en kwalitatief bedrijf

Motoveda heb ik mogen leren kennen als een eerlijk en oprecht bedrijf. Kwalitatief goede en mooie producten. Zelfs na de garantie periode denken ze in het voordeel van de klant. Een zeldzaam gegeven, ik vertrouw deze winkel blindelings. Een mooie winkel, nette werkplaats en bovenal zeer vriendelijk personeel.

Galvanistraat 55

6716AE Ede