Te duur

Bij deze mijn mening na meerdere mailtjes te hebben genegeerd, hoop ik dat dat nu ook stopt. Te duur voor de normale mens, nu elders laten maken tegen een redelijke prijs! mvg

Bij MotoVeda een nieuwe Shoei helm gekocht met Personal Fitting. Van te voren even gevraagd of ze mijn maat en gewenste kleur op voorraad hadden. Dit was niet het geval maar ze hebben deze direct bij de leverancier besteld zodat hij op tijd binnen zou komen voor de Shoei Personal Fitting dag. Vervolgens is de Shoei NeoTec II uitstekend aangemeten en kan ik nu genieten van mijn nieuwe helm. Top service!

Gewoon goed

Zeer klantvriendelijk en professionele hulp , mooie en goede producten, lieve mensen en lekkere koffie

Personal fitting Shoei helm

Vandaag mijn Shoei helm precies op maat laten maken bij Motoveda. Met grote precisie werd mijn hoofd opgemeten waarop de helm passend werd gemaakt. Ik moet zeggen het resultaat was verbluffend. Hij paste perfect. Prima gedaan.

Uiterst tevreden

Mijn scooter werd kundig en vlot gerepareerd, terwijl ik zelf een lekker kopje koffie aan de gezellige bar dronk.

Ben goed geholpen

Werd vriendelijk en snel geholpen.

goede prijs en uitstekende service

Mooie gebruikte Kymco X-town 300i gekocht. Bij proefrit worden helm en handschoenen aangeboden, superhandig. De scooter kan thuis worden afgehaald, maar omdat ik hem uiteindelijk zelf heb gehaald, kreeg ik er een schijfremslot bij. Aardige lui, huiselijke sfeer en top service!

Keurige behandeling. Denken met de klant mee en nemen de tijd.

Prima geholpen, Hele goede service

Voor mijn zoon een gebruikte scooter gekocht. Zeer prettige verkoper. Scooter is thuis afgeleverd en de gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen. Waarom geen 10? Dat komt omdat ik op de dag van aflevering gebeld werd of ik een id op kon sturen om de scooter over te schrijven. Dit terwijl ik de dag ervoor in de zaak was. Dit is echt een kleinigheid. Deze winkel is echt een aanrader!

Deskundig, vriendelijk en geïnteresseerd

Vriendelijke ontvangst, deskundig advies na goede behoefte analyse. Geen opdringerige verkopers maar personeel wat verbonden is aan de motor branche.

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel

Men neemt ruim de tijd voor de klanten, en goede adviezen voor een juiste keuze.

Gewoon goed

Gewoon goed. Motor opgehaald en weer thuis gebracht. 👍🏻

Je wordt professioneel geholpen

Goede service en word op de hoogte gehouden van de vorderingen van de reparatie en onderhoud.

Een betrouwbaar, klantvriendelijk en kwalitatief bedrijf

Motoveda heb ik mogen leren kennen als een eerlijk en oprecht bedrijf. Kwalitatief goede en mooie producten. Zelfs na de garantie periode denken ze in het voordeel van de klant. Een zeldzaam gegeven, ik vertrouw deze winkel blindelings. Een mooie winkel, nette werkplaats en bovenal zeer vriendelijk personeel.

Erg behulpzaam

Laatst nog geweest voor schade. Netjes een offerte gekregen voor de verzekering. Deze maand ga ik erheen voor uitvoeren van de reparatie.

Zeer goed en kundig personeel

Worden snel en goed behandeld nemen de tijd voor je ook als je meerdere vragen heb

Top bedrijf

Klachten en problemen worden netjes opgelost. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

Helemaal Top

Via Marktplaats scooter bij Motoveda gezien. Naar Motoveda Ede gereden. Zo hartelijk en warm ontvangen met koffie en koek. Scooter gekocht. Alles netjes voor mij in orde gemaakt. Week later scooter opgehaald met busje. Geweldig geholpen door personeel met inladen en vastzetten. Geniet al weer bijna een maand van mijn nieuwe scooter. Geweldige zaak en nog betere mensen !!

Volgens mij kan het onmogelijk nog beter!!

Top, top en nogmaals TOP service van MotoVeda! s'morgens gebeld voor kleine reparatie en grote onderhoudsbeurt. s'avonds werd mijn Mp3 al opgehaald. De volgende dag werd zoals afgesproken doorgeven wat er moest gebeuren en tegen 17:00 werd ik gebeld dat mijn Mp3 weer picobello was. Twee uurtjes later stond hij alweer bij mij thuis. Henk kwam hem eigenhandig weer bij mij afleveren!! Dus zo kwam ik aan de kop van dit bericht: Volgens mij kan het onmogelijk nog beter!

Super vent! en hij helpt je graag! Top winkel!

Nieuwe 2de hands scooter! Na wat onenigheid! En gepruts van mijzelf en tusssen schoonvader en schoonzoon ben ik heel erg blij met me aanwinst en nieuwe kans bij Henk Ben heel gelukkig met de nieuwe scooter Henk top! Groetjes Rob bianca gert en toos😉👍

Netjes behandeld alles is gegaan zoals afgesproken

Eerlijk zaak .Top personeel. Van mijn kant is gegaan zoals het afgsproken ,heb even pech met iets gelijk netjes opgelost van zaak zelf . Vertrouwen is van bijde kanten erg belangrijk

Geweldige zaak!wat een service! Zelden dat ik me welkom voel in een winkel, dit is zo'n uitzondering

Goed en duidelijk advies, prima assortiment en fijne service. Gewoon een hele fijne zaak om even "rond te hangen".

Aankoop motor en eerste servicebeurt

Zoals altijd weer top!

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe Niu M+ Sport. Alles verliep soepel. Kundig, vriendelijk personeel en uitstekende, snelle service. Ik heb zoals altijd weer het gevoel dat ik er goed aan heb gedaan om hier te kopen. Het voelt vertrouwd. Top!

Top service

Ik heb vroeger een aprilia rs 4 gehad 50cc bij hun gekocht en altijd goede service gehad en nooit geen klachten gewoon een goede zaak Vriendelijke ménsen dikke 5 sterren verdiend

Galvanistraat 55

6716AE Ede