Top!

Om 12.00u mijn brommer gebracht voor een grote onderhoudsbeurt en om 16.00u weer opgehaald, ondanks één monteur minder in de werkplaats. Brandschoon en rijd weer als een zonnetje. Topservice!

helemaal top.

ik kwam aan werd vriendelijk ontvangen de opties werden laten zien en ik heb een scooter gekocht.

Snelle, goede service

Had een lekke band. Bij vernieuwen van de band kwam de monteur erachter dat een bout vd uitlaat was afgebroken. Dit hebben ze ook nog even gerepareerd.

Goede service en klantvriendelijk

Snelle service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk

Uitstekende service

Garantie werkzaamheden zijn keurig opgelost

Prettige en goede service

Vriendelijke en deskundige behandeling

Altijd correcte service, klantvriendelijk en vakkundig personeel.

Verkoop, onderhoud en accessoires prima voor elkaar!

Heel behulpzaam. Goeie service

zeer goed

een dike 10 voor de service. kan niet beterder

vriendelijk goede Service goede werkplaats

ik ben al 14 a 15 jaar klant bij motoveda. ik ben in die jaren zeer goed te woord gestaan en een geweldige Service.Ook de werkplaats is zeer goed,er is altijd een oplossing voor Reperatie.(GOED TEAM)

Goede service nette prijs

Een helm met personal fitting van het merk Shoei gekocht, snel geleverd en in een passessie op maat gemaakt. Zee tevreden.

Super geholpen

De shoei personal fit laten doen bij motorveda, De dames zijn er geduldig. En geven goed aanwijzingen. Ik kan eigenlijk niks negatievs verzinnen

De service is echt geweldig met kennis van zaken. Ik ben oprecht blij met jullie. Ik kan iedereen aanbevelen om naar Moto Veda te gaan. Of je nu in Groningen of Wormerveer woont., betere dealer is er volgens mij niet.

Vriendelijke behulpzaam personeel

Had vorig jaar een lekke band van de scooter. Meteen gemaakt. Toppers!!!

Goed bedrijf .fijne warme sfeer

Prima kwaliteit spullen

Bestellen en betalen ging eenvoudig. Was ietwat teleurgesteld over de levertijd bij eerst bestelde artikel doch tweede was veel beter.

Top service en vriendelijke medewerkers

Erg goed

Netjes geholpen en een goede monteur die mee denkt. Ga voortaan mijn moter scooter beurten laten doen.

Geweldige service

Heb een Macna Impact Pro jas en handschoenen gekocht. Ontzettend prettig geholpen. Kan iedereen MotoVeda adviseren!

Ben goed geholpen door mattie

De oude accu was defect

Helemaal goed.

Deskundige, eerlijke mensen. Fantastische service. Gewoon een goed bedrijf. Alleen jammer dat ik op maandag geen contact kan hebben. Resultaat blijft toch: Uitstekend

Door een ongeluk kon ik mijn scooter niet bij Moto Veda brengen , na het telefonisch contact zijn ze hem komen halen. Heeft daar zeker 2 mnd gestaan en intussen de beurt gegeven en opgeknapt zodat ik er weer veilig mee kan rijden. Omdat ik nog niet zover ben om mijn scooter op te halen hebben ze hem gebracht.

Bij Motoveda nemen ze de tijd voor je en wordt altijd vriendelijk geholpen

17 januari 2020 was ik bij Motoveda ivm personal Fit voor mijn Shoei helm die ik in oktober 2019 bij hen gekocht. Vandaag waren Emmy en Amke in training om dit zelfstandig te mogen doen. Je zou denken als je een helm dat deze goed zit. Door een personal Fit gaat je helm perfect zitten. Ik ben vandaag uitstekend geholpen door Emmy. Je hoofd wordt gemeten op verschillende punten. O.a. hoogte, omtrek, breedte, lengte worden gemeten. Zo weten ze op welke plekken in helm een aanvulling moet komen zodat een helm perfect gaat zitten. Zodoende zal een helm direct goed zitten zodra men deze opzet. Ik heb echt een verschil gemerkt voor en na aanpassing. Heb je een Shoei helm of koop je er 1 bij hen, mijn advies is gelijk deze personal Fit uit te laten voeren. Je zal merken dat de helm dan niet alleen perfect zit maar je merkt nog meer meer comfort als een helm optima forma zit. Bij Motoveda krijg je een goede vriendelijke service voor aanpassingen aan je helm. Ze nemen de tijd voor je. Koop je een Shoei helm of heb je er al 1, laat deze aanpassen bij Motoveda. Zij hebben de kennis in huis.

Galvanistraat 55

6716AE Ede