Top service

Top service. Goed geholpen en super deskundige mensen!!

Zeer goed.

Al jaren klant en de service is al jaren geweldig.

Prima geholpen en goede uitleg.

Goede service, goede hulp bij het uitzoeken van Revit motorbroek.

Uitstekende service

Goed geregeld met ophalen en terug brengen van de scooter. Reed daarna weer als een zonnetje. Snelle afspraak kunnen maken.

Goede service en vakmanschap

Mp3 gebracht voor onderhoud , ze kijken eerst de scooter goed na waarna je een prijsopgave krijgt. Er word niet zo maar wat vervangen dus.

Mijn ervaring dat zijn goeie service leveren en onderhoud van mijn scooter scooter altijd goed Als klant kom ik ook altijd even kijken kijkje nemen en gezellig avond een bakje koffie Als je verdienen veel wel vijf sterren zelf machine wanneer ik zelf voor 10

Onze Mp3 moest vanwege terugroep van Piaggio terug maar ede. In goed overleg is hij gehaald en weer naar Zevenaar gebracht en ook meteen een beurt gehad. Top service!! Gr. Linda & Jan

Prima motor zaak

Wij kwamen een scooter kopen en werden vriendelijk geholpen een zeer vriendelijke zaak met vriendelijke personeel toppie ga zo door.

Prettige gesprekken.

Open, eerlijk en duidelijk.

gewoon goed geregeld

Ze zetten alles op alles om snel een goed product af te leveren en om de klant een goed gevoel te geven. Want dat heb ik bij dit bedrijf.

Goede service in alle opzichten!

Reparatie is vlot en goed uitgevoerd. Tevens was er veel aandacht voor allerlei vragen m.b.t. de motoren. Vervangend vervoer was uitstekend geregeld.

Top service!

Vrijdag besteld zaterdag al ontvangen. Super snel! Top service! Klant gericht!

Super gastvrij en bekwaam

Bij de aanschaf van mijn nieuwe scooter goed geadviseerd en daardoor een keuze kunnen maken. Verder afhandeling van papieren de tijd genomen en goede gesprekken gehad.

Zeer goede product en klantgerichte service.

Na online aankoop van een scooter ben ik zeer snel en goed geholpen door Henk. De volgende dag werd het al geleverd. Bij MotoVeda staat de klant voorop zoals het hoort. Veel succes aan het team met de verhuizing en in het nieuwe pand.

Uitstekende service

Via Henk, digitaal, een gloednieuwe Aprilia SR aangeschaft. Hier zat een levertijd op. De scooter heb ik ergens anders gezien en gevoeld. Na een aantal weken is deze bij mij thuis afgeleverd. Goed vastgebonden en met zorg eruit gehaald en aan mij overgedragen. De communicatie liep goed. Bij aflevering goede uitleg en de eventuele service mogelijkheden met haal en brengservice. Heel veel plezier tot nu toe, m.u.v. van een lekke achterband na 16KM. Die heb ik maar laten proppen bij de plaatselijke fietsenmaker. De service hou ik liever bij MotoVeda. Tot ziens!

Snelle, goede en betaalbare service!

Onderhoud aan scooter laten plegen. Snel gereed voor een nette prijs.

Passie voor Italiaanse motorscooters

Vespa 300 GTS Super Notte nieuw besteld bij Moto Veda. Prettige sfeer. Mensen met passie voor Italiaanse motorscooters. Helaas duurde de levering erg/te lang door Corona gerelateerde problemen. Uiteindelijk netjes afgeleverd incl. accessoires met leuke korting.

Goede service en professioneel advies

Goede service en prettige betrouwbare, kundige medewerkers. Mattie bedankt voor je advies ik ben er erg blij mee ik heb een totaal andere machine nu, hij rijdt super!!!

Prima ervaring

Geen 5 sterren omdat er niet gecommuniceerd was dat niet alle onderdelen binnen waren. Verder geen aanmerkingen

Uitstekend bedrijf

Goede informatie mbt aanschaf van MP3. Nadat ik mijn keuze had gemaakt is deze direct pico bello afgeleverd aan de voordeur.

uitstekend en een bijzonder goede service ook!!!

Met alles wat er eventueel aan de scooter mankeert, kunnen we altijd komen. Zeer vakkundig en een zeer goede service. GA zo door MOTOVEDA!!!

luisterd goed wat de klant wil

goede service en vakbekwaamheid

Deskundig advies en eerlijke verkoop

Een van de laatste Piaggio Zip Scooters gekocht voor mijn zoon na een uitgebreide zoektocht. Toevallig kwam er net een vrij bij MotoVeda. Henk heeft de scooter na telefonisch contact netjes gereserveerd voor ons. In de winkel hebben we na deskundig advies en uitleg over de matige beschikbaarheid van deze scooters de koop vlot kunnen regelen. Nu even wachten totdat alle extra opties erop zitten en dan rijden maar...

zeer prettig geholpen

goede winkel , ben benieuwd naar de nw winkel fijn, aardig en goed opgeleid personeel , prettige sfeer

Galvanistraat 55

6716AE Ede