Accu's voor handschoenen
Het is een drama als het niet helemaal loopt zo als met had verwacht,
Ik heb in de loop van eind van het jaar 2019 een paar handschoenen gekocht bij motoveda.
Na een paar maanden de handschoenen gebruikt te heb, slaat het noodlot toe. 1 van de accu's rakte defect. Ik ben naar Motovedea terug gegaan, en deze werd onder garantie vervangen.
Gelijk op advies een set van 12 volt gekocht, en ik kon deze ook gewoon laden met de lader van de eerdergenoemde accu's laden.
Toen ik de accu's van 12 volt ophaalde dacht ik deze zijn niet goed, en gebeld, en bracht ze terug. Maar het bleken toch wel de goede te zijn.
Deze nieuwe waren per post gestuurd, naar mijn huis.
Jammer genoeg kwam er wel een envelop waar de accu's in zoden zitten, maar een of andere manier zaten er geen accu's in, en heb als nog nieuwe accu's gekregen.
Opgelost zou men denken, deze kon ik ook niet laden met de lader, dus weer naar motoveda gegaan.
Ik wilde deze laden maar werd niet opgeladen"of ik moest een week aan de lader laten" maar dat wisten we nog niet.
Maar goed weer lukte het niet om te laden.
Nou was alles naar de importeur gestuurd en daar kwammen ze achter dat ik een lader nodig had van 12 volt, van de importeur heb ik een lader van 12 volt gekregen uit coulance.
Eind goed al goed zou men weer denken, bij het halen van de spullen is het niet hellemaal goed gegaan later ontdekte ik dat een accu van 12 volt miste.
Bij motoveda en importeur konden ze de accu niet meer vinden, weer uit coulance heb ik een nieuwe set gekregen. Bij het op halen bleek ik een set van7 volt binnen was voor mij, ik heb aan gegeven dat ik 1 van 12 volt miste, maar na een weekje wachten, heb ik eindelijk een set van 12 volt als nog gekregen.
En ik wil daarom ook motoveda bedanken voor de goede service, en hebben ook meer vertouwen mee verdient.